Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mirza_9
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la mirza_9 » 01 nov 2009, 17:09

Vedo OUT

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 01 nov 2009, 17:09

Vukčević umjesto Ibiševića. Zvižde Vedi ovi domaći cigani. :evil:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 01 nov 2009, 17:13

Joj Salihoviću, izabrao je najgore rješenje u sigurno stopostotnoj prilici. Imao dva igrača slobodna i loptu progura pored obojice.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 01 nov 2009, 17:14

Knele je napisao/la:Joj Salihoviću, izabrao je najgore rješenje u sigurno stopostotnoj prilici. Imao dva igrača slobodna i loptu progura pored obojice.
da makar opuca

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 nov 2009, 17:17

U pm kakav sudar Ibertsberger. Boli pri gledanju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 nov 2009, 17:20

Ovaj Ragnick stvarno nema koga staviti u zamjenu.Sve sto imalo valja povrjedjeni.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 nov 2009, 17:24

Slaba partija nasih igraca,valjda ce biti nesh malo bolje sljedece sedmice :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 nov 2009, 17:24

Dobar je Vedo danas. Odlicno igrao, imao i prilike ali nije lopta htjela u gol. Cuva se za Portugalce. ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 01 nov 2009, 17:27

omerbavarac je napisao/la:Dobar je Vedo danas. Odlicno igrao, imao i prilike ali nije lopta htjela u gol. Cuva se za Portugalce. ;) ;)
ma gdje je dobar.. pa uvijek mu treba 4-5 sansi za go... toga nece bit protiv portugala...
ser del barça es el millor que hi ha !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 nov 2009, 17:27

Vedo je danas slabo iskoristio sanse a ovu zadnju mu je goalman dobro odbranio. Na drugu stranu je pripremio goal i kao sto je Knele vec rekao imao je super pas za Ibertsberger, ali se ovaj odlucio da loptom otjera ptice iznad stadiona. Citav Hoffenheim veoma jak u prvom, dosta los u drugom poluvremenu, jer se tu Freiburg odlucio da ne gleda samo nego da igra.

Ipak ovakav Ibisevic ce sa malo vise koncentracije protiv Portugala pripremiti goal za Dzeku ili Misimovica, ili ce sam zabiti, a najbolje da obadvoje uradi. :D
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 01 nov 2009, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 01 nov 2009, 17:28

harry_90 je napisao/la:Slaba partija nasih igraca,valjda ce biti nesh malo bolje sljedece sedmice :roll:
Pa nije baš slaba, bili su dobri posebno u prvom poluvremenu, neka se oni čuvaju za baraž, ne treba srljati pa se povrijediti. Solidna partija i bitna 3 boda za Hofenhajm. Bravo Vedo i Sejo.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 01 nov 2009, 17:30

omerbavarac je napisao/la:Dobar je Vedo danas. Odlicno igrao, imao i prilike ali nije lopta htjela u gol. Cuva se za Portugalce. ;) ;)
Dobar, ali je promasio sve sto je mogao. Pa imao je dvije prilike da pita golmana gdje da puca, pogotovu onu iz prvog poluvremena kad je sa 6-7 metara pucao u golmana :x
Dragon Town

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 01 nov 2009, 17:35

zmaj_Bosne je napisao/la:
Dobar, ali je promasio sve sto je mogao. Pa imao je dvije prilike da pita golmana gdje da puca, pogotovu onu iz prvog poluvremena kad je sa 6-7 metara pucao u golmana :x
ja ne razumijem pojedine strucnjake na ovom forumu ,izgleda da moras svaku utakmicu dati barem dva komada da bi se reklo eh odigrao je dobro,pa rooney je majstor,ibrahimovic jos veci pa ne mogu dati gol kada to zele,stvarno ste prevrsili svaku mjeru mislio sam da ste malo zreliji al sam se jako jako prevario

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 01 nov 2009, 17:55

Golema su očekivanja mladih navijača širom svijeta pred svaku utakmicu Hoffenheima.
Kahva, Kava, Kafa!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 01 nov 2009, 18:34

neznalica je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:
ja ne razumijem pojedine strucnjake na ovom forumu ,izgleda da moras svaku utakmicu dati barem dva komada da bi se reklo eh odigrao je dobro,pa rooney je majstor,ibrahimovic jos veci pa ne mogu dati gol kada to zele,stvarno ste prevrsili svaku mjeru mislio sam da ste malo zreliji al sam se jako jako prevario
Pa napadac je, posao mu je da zabija golove...Hajd da nije imao prilika pa dobro, ali je imao 3-4 dobre prilike i trebao je barem jednom zabiti :)
100% sportski i krajnje opušten potpis

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 01 nov 2009, 18:36

vi pojedini nekad previse trazite od Vedada...sta vi hocete da dadne po 5-6 golova na tekmi :roll:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 nov 2009, 19:46

Statistika rece Vedo=
7 suteva na gol
39 kontakta sa loptom
1 asistencija
0 golova ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 01 nov 2009, 20:30

harishp je napisao/la:Statistika rece Vedo=
7 suteva na gol
39 kontakta sa loptom
1 asistencija
0 golova ;)
dobar je danas vedo bio....u prvom poluvremeni cista 10..jest promasio onaj zicer..al kad pogledate kolko je trco dodavo driblo..onda ce vam sve bit jasno....vedo samo tako nastavi....jedva te cekam u repci..ima da portugalcima zajedno s dzekom deres guzove..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 01 nov 2009, 23:05

Harishp tebi trebaju zabraniti koristenje interneta do 15 godine :lol: :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 nov 2009, 23:26

jocker123 je napisao/la:Harishp tebi trebaju zabraniti koristenje interneta do 15 godine :lol: :lol:
@Joc-kara123 sto se provaljujes kad veze nemas ni s kim ni kako :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.