Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

arelinho
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la arelinho » 12 jan 2013, 18:11

arius je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
arius je napisao/la:
kriv i jest...na moze lopta 5 sekundi letiti kroz njegov peterac.inace slabiji dio su mu visoke lopte i izlijecanja na njih.hvata balone a rijetko se usudjuje odlucno boksovati ostru loptu iz kornera ili slicno.na cetvrti je isto slabo reagovao ali bio je i pokriven pa mu ne ide na dusu
:lol: :lol: :lol: :lol:

nesto smijesno ?
ma nista :mrgreen:

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 12 jan 2013, 18:16

ma ja , ustvari ko da kod nas ima kritika bilo cega.pardon - Begovic je maestralno branio ali nije mogao protiv izdajnika iz vlastitih redova i petokolonasa koje je platio direktno abramovic.
je li ovo u redu i u duhu Bosne i Hercegovine ?

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 jan 2013, 18:17

mike10 je napisao/la:Walters sljedecu tekmu na poziciji napadaca :lol:
Pa i jest' napadač :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 12 jan 2013, 18:23

arius je napisao/la:ma ja , ustvari ko da kod nas ima kritika bilo cega.pardon - Begovic je maestralno branio ali nije mogao protiv izdajnika iz vlastitih redova i petokolonasa koje je platio direktno abramovic.
ma nisam se smio zbog toga pogledaj onu rijec sto sam ti boldiro zbog toga sam se nasmijao :D

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 12 jan 2013, 18:27

IZLIJEĆANJA :lol: :lol: :lol: :lol:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 12 jan 2013, 18:35

Begovic kriv za drugi i cetvrti goll, imao je par solidnih intervencija ali kod drugog gola je previse cekao. Trebao je izaci jer lopta je padala na peterac a sto se tice cetvrtog gola, mislim da je Begovic postao musterija golovima sa preko 30 m.

mike10
Kontakt:

Post Postao/la mike10 » 12 jan 2013, 18:36

JTS je napisao/la:
mike10 je napisao/la:Walters sljedecu tekmu na poziciji napadaca :lol:
Pa i jest' napadač :mrgreen:
Ja mislio da igra na krilu :D

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 12 jan 2013, 18:37

arelinho je napisao/la:
arius je napisao/la:ma ja , ustvari ko da kod nas ima kritika bilo cega.pardon - Begovic je maestralno branio ali nije mogao protiv izdajnika iz vlastitih redova i petokolonasa koje je platio direktno abramovic.
ma nisam se smio zbog toga pogledaj onu rijec sto sam ti boldiro zbog toga sam se nasmijao :D
:D dobro, izlijetanja

samo je stvarno tanak na ove visoke lopte , protiv latvije recimo njegova greska koja nas , srecom, nije skupo kostala pri rezultatu 1:1...bog zna u kojem pravcu bi otisla utakmica dalje

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 12 jan 2013, 18:39

drugi gol i nekako ali cetvrti gol da bi odbranio jednostavno mora imati srece! ;) ;)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 jan 2013, 18:55

vrebac86 je napisao/la:drugi gol i nekako ali cetvrti gol da bi odbranio jednostavno mora imati srece! ;) ;)
Odbranio bi taj sut (4-ti gol) da nije lopta skrenula putanju. Kako neko moze reci da je on kriv za taj gol?

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 12 jan 2013, 19:03

arius je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
:D dobro, izlijetanja

samo je stvarno tanak na ove visoke lopte , protiv latvije recimo njegova greska koja nas , srecom, nije skupo kostala pri rezultatu 1:1...bog zna u kojem pravcu bi otisla utakmica dalje
To je bio gol pri rezultatu 0:0 .. nije bilo 1:1 kad smo primili gol :?: Nego smo imali sreće da smo nekih 5 minuta poslije dobili penal :D

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 jan 2013, 19:11

Beg je odlično branio, neko spočitava i drugi gol ali i on je čovjek od krvi i mesa. do tada je skinuo bar dva zicera.

Jbg nije bio pripremljen da će Walters šuknuti dva :lol:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 12 jan 2013, 19:34

Walters misli "E jeboga ja ako neće ovi znat dat gol Begu moraću ja uzet stvari u svoje ruke ! " I onda na kraju ko šlag na tortu promaši penal :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jan 2013, 22:40

Poceo sam da gledam nekad od onoga kada je bila dilema da li je penal za Stoke ili ofsajd u drugom poluvremenu pa do cetvrtog gola.A jbg pitanje je da li je Begovic kriv i za jedan gol.Kod cetvrtog mu je definitivno smetao onaj igrac ispred (nadam se da nije Walters :mrgreen: ) i lopta mu prosla tik pored ruke,tesko da mu se moze to uzeti za zlo.
Komentator na Sport klubu rece da je do tada skinuo par izglednih prilika Chelseau tako da uz ono sto sam ja video,mogao bih reci da je i pored 4 gola bio najbolji pojedinac na mecu. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 12 jan 2013, 22:48

Vezano za drugi gol...kažu mogao je -i to "mogao" treba uzeti sa rezervom.Lopta je bila oštra,brza ispred njega gomila igrača--pitanje da li je to baš tako lako mogao izboksovati.Tu loptu je trebala pokupiti odbrana,onaj kreten umjesto u mrežu trebao je van,u korner ,preko gola, mislim da se on loše postavio,a ne Asmir..

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 jan 2013, 01:18

Begović hvali navijače na dobroj podršci danas.
Razumijem da su to paušalne izjave koje manje-više svaki fudbaler daje,ali eto meni danas baš upadalo u oči pozorišna atmosfera na stadionu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 jan 2013, 01:22

Dylan Dog je napisao/la:Begović hvali navijače na dobroj podršci danas.
Razumijem da su to paušalne izjave koje manje-više svaki fudbaler daje,ali eto meni danas baš upadalo u oči pozorišna atmosfera na stadionu.
Par puta je grmilo pravo, e sad ciji su navijaci ne bih znao reci.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 jan 2013, 01:44

Neki su pjevali Rafi: You're just a fat Spanish waiter :lol:

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 13 jan 2013, 04:01

kad se sjetim ovih postova na pocetku teme o asmiru :D

PostPostao/la Garincha dana 20 maj 2009, 18:31
Kao 1 nema sanse da zaigra za nas jer za one koji neznaju igrac koji ima 2 drzavljanstva kad napuni 20 god mora izabrat za koga ce igrat,i on je sasvim opravdano izabrao Kanadu,jer oni su mu slali poziv za svaku utakmicu repke.Kao 2,sjecam se kad su ga prije 2 god predstavili kao veliku nadu ali naravno nas ''VRIJEDNI'' savez ga je ignorisao iako je momak molio da zaigra za bih,govorio je kako je bilino polje njegov san a sada mozemo vidjeti sta nam je savez i sliskovic uskratio,i vjerujete da cemo slicnu pricu citati i za malog mahira(momka kojeg od poptisa za westham dijeli samo radna dozvola) i mateja delaca i mnoge druge jer ne zaboravite evropa je puna bh dijamanata,i ovim bi se zahvalio nasem savezu na tome sto mozemo plakat kad vidimo za koje repke igraju bosanci koji su molili za poziv!!! HVALA IM U IME SVIH ONIH KOJI KAO I ONI MRZE OVU ZEMLJU! :evil:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 13 jan 2013, 09:13

mrsic07 je napisao/la:Begovic kriv za drugi i cetvrti goll, imao je par solidnih intervencija ali kod drugog gola je previse cekao. Trebao je izaci jer lopta je padala na peterac a sto se tice cetvrtog gola, mislim da je Begovic postao musterija golovima sa preko 30 m.
Ma onaj cetvrti se ne brani taman da je Lav Jasin na golu...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, adrenaline323, Drum, kakarut, RacioEmocionalan i 40 gostiju.