Pa doveden je beka da igra jednostavno mora biti na nekom nivou defanzivno,a sto se tice Gervinha to je apsolutni promasaj ja mislim da nema osobe koja mu nebi pocupala onu kosu kad ga vidi kako igra.GunnerS je napisao/la:Ovaj prvi boldirani nije toliki promašaj što se tiče ofanzive al defanzivesoe je napisao/la:Arsenalu je veci problem zadnjih godina sto ono sto trose lose potrose:Park,Santos,Skilaci i Gervinho su kostali oko 30 mil eura,te pare su mogle biti mnogo bolje potrosene.![]()
A drugi boldirani i podvučeni nije promašaj uopšte. Jest da se od njega očekuje puno više al tek mu je druga sezona u Arsenalu, tako da... Ima vremena
A da se za te pare mogla dovest jedna "zvijezda" mogla je i trebala je
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- Marsal
- Kontakt:
Jesi li možda čuo za Tony Adamsa? Ray Parloura? Davida O'Learya? Lee Dixona?SamoZeljo je napisao/la:
Ne mogu se (pro)davati kljucni igraci i misliti na buducnost. To je prica za malu djecu.
Gdje je Arsenalu jedan Giggs? Lik je od 1990 u Unitedu!
Gdje je Arsenalu jedan Scholes? Lik je od 1992 u Unitedu!
Naravno da nisi ili ako jesi ne sjećaš se ovih majstora na djelu jer Arsenal intenzivno pratiš 3-4 godine i bacaš šuplju priču. Ned'o Bog da pojedinci poput tebe stoje u upravi Arsenala, dosad bismo bankrotirali i takmičili se u Blue Square ligi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Naravno da bi trazili, zasto bi novi igrac dobijao vise nego duplo vecu platu od prosjecne plate ostatka ekipe? Kome ti bacas suplje tu kad je Ibrahimovic dosao u Barcelonu i postao najplaceniji je li odma i hobit dobio nakon toga novi ugovor koji je jos uvjetovao pozicijom, i ti nekom suplju bacas o otpustanju.M4kaveli je napisao/la:Ovo je onda znak da u Arsenalu nesto ne stima.BigBigBang je napisao/la:Pa Arsenal moze platiti 30 miliona funti za igraca, to odavno nije problem ali sta cemo sa platom to je po praksi uvijek petogodisnji ugovor igrac bi trazio oko 140k funti sedmicno. I to bi mi mogli progurati za tog igraca nije problem ali sta cemo onda sa ostatkom ekipe? Dosta igraca iz prve postave bi htjelo preko 100k sedmicno i to bi nas dovelo do finansijskog kolapsa. Upravo su te plate razlog zasto u Arsenalu nema spektakularnih transfera a ako mene pitaju to je ispravno, ne vrijedi nijedan igrac 30 miliona funti i jos toliko plate za 5 godina i jos kad dodas bonuse jedan igrac te u 5. godina kosta preko 70 miliona funti, samo jedan igrac.
Cuj trazili bi vece plate.
Onda ih sve otpustit i pravit novi tim.
Ja ne znam je li treba crtati ovde ljudima cuj ti on spominje United, United ima velike prihode sto mu omogucava velike rashode u koje spadaju i plate, oni imaju dva igraca preko 200k sedmicno, i jos nekoliko njih sa preko 100k sedmicno. United ima dobre ugovore od kojih izvlaci lovu, Arsenal nije imao dobre ugovore jer je kad je napravljen stadion morao potpisati visegodisnje nepovoljnije ugovore kao garanciju vracanja kredita. Svaki put se na ovoj temi ponvaljam ko papagaj objasnjavajuci istim likovima stanje ali djaba prekomplikovano je to vama za skontati.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Marsal
- Kontakt:
Pošto je nekima lakše metar u guz'cu nego centimetar u glavu da boldiram ovo!BigBigBang je napisao/la:Arsenal nije imao dobre ugovore jer je kad je napravljen stadion morao potpisati visegodisnje nepovoljnije ugovore kao garanciju vracanja kredita. Svaki put se na ovoj temi ponvaljam ko papagaj objasnjavajuci istim likovima stanje ali djaba prekomplikovano je to vama za skontati.
a da ja vas pitam nešto. Kad je Arsenal potpiso nepovoljne ugovore, jesul ti isti ljudi u upravi mislili na Arsenal kao klub ili su samo mislili kao vas dvojica na stadion ?
Vođa zna.
Ne napadaj momka bez razloga. Wengerova je greska sto nije duze u klubu ostavio igrace poput Piresa ili Ljungberga. Sigurno da bi imali pozitivnog utjecaja na mlade igrace i da bi klub vjerovatno bio uspjesniji.Marsal je napisao/la:Jesi li možda čuo za Tony Adamsa? Ray Parloura? Davida O'Learya? Lee Dixona?SamoZeljo je napisao/la:
Ne mogu se (pro)davati kljucni igraci i misliti na buducnost. To je prica za malu djecu.
Naravno da nisi ili ako jesi ne sjećaš se ovih majstora na djelu jer Arsenal intenzivno pratiš 3-4 godine i bacaš šuplju priču. Ned'o Bog da pojedinci poput tebe stoje u upravi Arsenala, dosad bismo bankrotirali i takmičili se u Blue Square ligi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Jeste vi smijesni stvarno. Pa danas je fudbal nista vise nego biznis u kojem svi gledaju da dobro prodju. Nijedna uprava danas ne gleda klub kao klub, instituciju i tradiciju koju treba odrzat, vec kao investiciju koja se dobro isplacuje.nedim1993 je napisao/la:a da ja vas pitam nešto. Kad je Arsenal potpiso nepovoljne ugovore, jesul ti isti ljudi u upravi mislili na Arsenal kao klub ili su samo mislili kao vas dvojica na stadion ?
Usmanove spasavaj nas 

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
AaronRamsey je napisao/la:Wenger je rekao da se diaby vraca jaci nego ikad zasto mu ne bi vjerovali?Marsal je napisao/la:1 - Diaby will miraculously stay fit during the january transfer window.
2 - Wenger won't go out & buy a CM because of "1".
3 - Diaby will get injured the game after the transfer window closes.
4 - We're back to where we are now.
Glupo pitanje, otkud Wenger zna sta ce biti sa covjekom? On neki prorok?
Ja ti pricam o Arsenalu sada. OVOM ARSENALU! Kontas? Zato i spominjem ljude koji jos uvijek igraju! Potrebno je biti samo malo inteligentan da se to skonta.Marsal je napisao/la:Jesi li možda čuo za Tony Adamsa? Ray Parloura? Davida O'Learya? Lee Dixona?SamoZeljo je napisao/la:
(to sto sam na ovom forumu malo duze od 2 godine, ne znaci da tako malo pratim Arsenal)
Spustite se na zemlju. Ko vam daje za pravo da pljujete sve kriticare ovog CIGANSKOG ARSENALA?!
P.S. Naravno da United ima vece prihode kad ljudi misle na trofeje a ne samo na pare kao ova ciganija. Kako mislite da ce Arsenal povecati prihode kad vise i ne znaju kako izgleda jedan j*beni trofej?!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Tebi je ciganski meni nije. Ne moras se dzaba nervirati, fino prestanes pratiti i postedis i nas i sebe.
p.s. j*** trofej.
p.s. j*** trofej.
Celik!3,2,2.
Prestani ti pratiti. Ja sigurno necu.AllGunsBlazing je napisao/la:Tebi je ciganski meni nije. Ne moras se dzaba nervirati, fino prestanes pratiti i postedis i nas i sebe.
p.s. j*** trofej.
P.S. J*** poslovanje u plusu bez trofeja!
Lahko vam je pametovati svima sjedite kuci i kao vi ste experti svi, 10 forumasa 10 razlicitih ideja vodjenja Arsenala do samog vrha svjetskog fudbala. Uprava valjda zna bolje nego mi, ljudi su tu godina i u tim vodama poslovanja i znaju kako se tim vodi, pa nije Arsenal bos-herc.drzavna firma pa da se dovodi do propasti da bi se privatizovala, danas u ovom modernom svijetu sve se gleda kroz poslovanje, poreze, i svaki oblik djelatnosti kojim se covjek bavi nosi epitet tvrtke, pša tako je i sa fudbalom i f.klubovima.
Put do uspjeha je dug, naporan i trnovit ko god zeli da ga gradi dugorocno, ko zeli nabrzinu da dobije svojih pet min.slave digni kredit proslavi se i propadni.
Vidim svi ste jako pametni sto se tice zaduzivanja, puni ste ideja i ambicija, kad covjek cita vase postove bude mu zao sto niste vi dio uprave nego neki moroni, koji piju krace kafu jer nemaju za produzene sa mlijekom koja je skuplja na meniju.
Pa eto posto ste jako pametni, a niste u mogucnosti da vodite taj napaceni Arsenal koji grca u gotovini a ne u dugovima, pa pomozite ovoj napacenoj Bosni, ovom narodu i zemlji koja broji 550 000 ljudi nezaposleni, dignite visemilionske kredite, pokrenite biznis, napravite novi svjetski brend, zaposlite hiljade ljudi, pa mozda se jednog dana procuje i za vas u upravi Arsenala, ili postanete milijarderi pa ga kupite, jer vidim da sa kreditima je laksi zivot, a put do uspjeha je zagarantovan.
Put do uspjeha je dug, naporan i trnovit ko god zeli da ga gradi dugorocno, ko zeli nabrzinu da dobije svojih pet min.slave digni kredit proslavi se i propadni.
Vidim svi ste jako pametni sto se tice zaduzivanja, puni ste ideja i ambicija, kad covjek cita vase postove bude mu zao sto niste vi dio uprave nego neki moroni, koji piju krace kafu jer nemaju za produzene sa mlijekom koja je skuplja na meniju.
Pa eto posto ste jako pametni, a niste u mogucnosti da vodite taj napaceni Arsenal koji grca u gotovini a ne u dugovima, pa pomozite ovoj napacenoj Bosni, ovom narodu i zemlji koja broji 550 000 ljudi nezaposleni, dignite visemilionske kredite, pokrenite biznis, napravite novi svjetski brend, zaposlite hiljade ljudi, pa mozda se jednog dana procuje i za vas u upravi Arsenala, ili postanete milijarderi pa ga kupite, jer vidim da sa kreditima je laksi zivot, a put do uspjeha je zagarantovan.
Pa i B. Dortmund je bila u dugovima, poceli poslovati u plusu, posluju u plusu i osvojise BL dva puta uzastopno.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Marsal
- Kontakt:
Pa naravno da su mislili na klub, da nisu mislili ne bi dobili ni novi stadion a ne bi bili ni konkurentni na Hajberiju. Ovako imamo novi stadion koji ce se uskoro otplatiti.nedim1993 je napisao/la:a da ja vas pitam nešto. Kad je Arsenal potpiso nepovoljne ugovore, jesul ti isti ljudi u upravi mislili na Arsenal kao klub ili su samo mislili kao vas dvojica na stadion ?
Šta bismo mi imali tačno od 32-godišnjeg Ljungberga koji ne može potrčat i 34-godišnjeg Piresa koji je već bio u velikom igračkom padu. To bi bilo lijepo, romantično ali oni fizicki nisu isti nivo Giggsa i Scholesa i ne mogu trajati kao oni. U Arsenalu su bili isforsirani i previše, najbolje godine su dali svom klubu i imaju kultni status? Šta je još trebalo? Da ih do 40-te plaćamo da sjede na klupi kad u nekom drugom klubu mogu igrat redovan fudbal?Greivis je napisao/la: Ne napadaj momka bez razloga. Wengerova je greska sto nije duze u klubu ostavio igrace poput Piresa ili Ljungberga. Sigurno da bi imali pozitivnog utjecaja na mlade igrace i da bi klub vjerovatno bio uspjesniji.
Ne mogu vjerovat da je tebi jedini klub uz Bayern M i BvB koji na današnjoj ekonomiji ne troši novce suludo i ne preplaćuje balave igrače kojima je malo kiša božija ciganski klub? Pa mislim ono stvarno?SamoZeljo je napisao/la: Ja ti pricam o Arsenalu sada. OVOM ARSENALU! Kontas? Zato i spominjem ljude koji jos uvijek igraju! Potrebno je biti samo malo inteligentan da se to skonta.
(to sto sam na ovom forumu malo duze od 2 godine, ne znaci da tako malo pratim Arsenal)
Spustite se na zemlju. Ko vam daje za pravo da pljujete sve kriticare ovog CIGANSKOG ARSENALA?!
P.S. Naravno da United ima vece prihode kad ljudi misle na trofeje a ne samo na pare kao ova ciganija. Kako mislite da ce Arsenal povecati prihode kad vise i ne znaju kako izgleda jedan j*beni trofej?!

Danas sentimentalnost ne prolazi, već sam objasnio ovom momčini gore, Pires, i ostali igrači su nas napustili, bili su legende ali suludo je plaćati ih zbog ranijeg doprinosa Arsenalu. Da su htjeli snizenje plate mogli su ga dobiti, umjesto toga obojica su odabrala zaraditi još malo u stranim ligama prije kraja karijere. Njihovo vrijeme u Arsenalu je bilo prošlo i to samo nogometni laik ne shvata.
Što se tiče ovih novih odlazaka šta je Arsenal tu mogao? Novi ugovori su bili ponuđeni svim igračima i nije Arsenal kriv što je čovjeku koji je 6.5 godina proveo u bolnici i liječio se konjskom posteljicom malo 150 hiljada sedmično. Ko je on tačno da od Wengera i uprave zahtijeva koji će se igrači dovest? Pfff, momak si nakon jedne i pol godine fudbala umislio da je Herbert Chapman.
Pa i Arsenal će.neo je napisao/la:Pa i B. Dortmund je bila u dugovima, poceli poslovati u plusu, posluju u plusu i osvojise BL dva puta uzastopno.
- AaronRamsey
- Kontakt:
Pa ako ne vjerujes u wengera bujrum navijaj za neki drugi klub...AA23 je napisao/la:AaronRamsey je napisao/la:Wenger je rekao da se diaby vraca jaci nego ikad zasto mu ne bi vjerovali?Marsal je napisao/la:1 - Diaby will miraculously stay fit during the january transfer window.
2 - Wenger won't go out & buy a CM because of "1".
3 - Diaby will get injured the game after the transfer window closes.
4 - We're back to where we are now.
Glupo pitanje, otkud Wenger zna sta ce biti sa covjekom? On neki prorok?
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Je li istina da se Arsenal interesuje za Emanuelsona http://www.football-italia.net/29365/ar ... emanuelson" onclick="window.open(this.href);return false;
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Da su ostali na hajberiju to bi značilo da ne misle na klub ? šta ba ti pričaš majke ti. Bjež odo džaba se nerviram
Vođa zna.
Ima istine ovo oko stadiona, al jbt kad ti Usmanov daje onolik pare bezuslovno, a ono **** odbije pa skonta covjek da tu ima vise politike nego ljubavi prema klubu i odkada je amer na stolici mi nijedan trofej nismo uzeli
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.