Safet Sušić - Pape

Vedad87
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Vedad87 » 12 jan 2013, 14:28

JTS je napisao/la:Miroslav Stevanović debitovao je sredinom ove sedmice za Sevillu. Sušić je imao priliku gledati taj meč u TV prenosu i zadovoljan je onim što je mladi bh. fudbaler pokazao.

"Gledao sam tu utakmicu, ali ne iz razloga da bih se uvjerio u kvalitet Stevanovića. Ja u njega ne sumnjam, upoznao sam ga do sada jako dobro. Može se reći da je on već sada u početnom sastavu za Grke", pojasanio je Sušić.

Bravo Pape, to pozdravljam, nadam se da se nećeš promisliti.
Uh, kako samo zarko zelim da vidim Stevu u prvih 11 protiv grcke i Pjanica u sredini...koja je to kombinacija. Volio bih da Miske bude, ali na klupi pa mozda da udje zadnjih 15-20ak minuta....Jedva cekam tekmu...Susicu, nemoj da popustis pod pritiskom i onda da povuces ovo sto si rekao :)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 jan 2013, 14:34

Neće Miske biti pozvan, Pape je rekao da mu trebaju spremni igrači i lavovi na terenu. Ali, ne odriče se Misketa.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 12 jan 2013, 14:50

JTS je napisao/la:Neće Miske biti pozvan, Pape je rekao da mu trebaju spremni igrači i lavovi na terenu. Ali, ne odriče se Misketa.
Po meni je Pjanic trenutno miljama ispred Misketa...ALI, aBd ako se plasiramo na prvenstvo, zasluzio je da bude pozvan ;) zar ne?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 jan 2013, 14:58

Vedad87 je napisao/la:
JTS je napisao/la:Neće Miske biti pozvan, Pape je rekao da mu trebaju spremni igrači i lavovi na terenu. Ali, ne odriče se Misketa.
Po meni je Pjanic trenutno miljama ispred Misketa...ALI, aBd ako se plasiramo na prvenstvo, zasluzio je da bude pozvan ;) zar ne?
Ja bih Misketa zvao u svakom slučaju ..smatram da on mora biti u repki. Neka bude na klupi. Jedna njegova lopta riješava tekmu. Ako se ne plasiramo na SP, kladim se da ćemo se udarat' u dupe i pričati koliko nam je Miske falio. Sve to, ako ga Pape ne bude zvao do kraja kvalifikacija.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 jan 2013, 15:06

JTS je napisao/la:Miroslav Stevanović debitovao je sredinom ove sedmice za Sevillu. Sušić je imao priliku gledati taj meč u TV prenosu i zadovoljan je onim što je mladi bh. fudbaler pokazao.

"Gledao sam tu utakmicu, ali ne iz razloga da bih se uvjerio u kvalitet Stevanovića. Ja u njega ne sumnjam, upoznao sam ga do sada jako dobro. Može se reći da je on već sada u početnom sastavu za Grke", pojasanio je Sušić.

Bravo Pape, to pozdravljam, nadam se da se nećeš promisliti.
Mislim da je to prava odluka. Red Lulic, Pjanic, Stevanovic, pa i Salihovic, mogu zajedno sa nasim napadacima napraviti pravi kaos i razvuci grke na sve strane. Naravno da je rizik stavljati jednog tako mladog i neiskusnog igraca u ovako bitnoj utakmici, ali taj nam je rizik potreban kako bi dosli do uspjeha protiv grckog bunkera. Stevo je uvjek i defenzivno obavljao dobar posao, to ce nam dodatno trebati jer je stvarno brz.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 12 jan 2013, 15:08

Po meni je Pjanic trenutno miljama ispred Misketa...ALI, aBd ako se plasiramo na prvenstvo, zasluzio je da bude pozvan ;) zar ne?[/quote]

Ja bih Misketa zvao u svakom slučaju ..smatram da on mora biti u repki. Neka bude na klupi. Jedna njegova lopta riješava tekmu. Ako se ne plasiramo na SP, kladim se da ćemo se udarat' u dupe i pričati koliko nam je Miske falio. Sve to, ako ga Pape ne bude zvao do kraja kvalifikacija.[/quote]

U poptunosti se slazem...Miske je bitan za repku, ako nista na klupu, ali opet znamo kako je Miske prije reagovao kad je bio na klupi pa pocele neke grupice unutar repke protiv Susica, pokvarila se atmosfera unutar repke itd. Ja opet kazem, niko nije iznad repke i podrzavam Susica, ali su mi smijesni ljudi, a ima ih dosta, citam po forumima, koji kazu da Miske treba da bude u prvih 11 protiv Grcke..pa kako ce biti kad ne igra uopste? Zadnju tekmu odigrao protiv Alzira...smijesno...nek igra malo u Kini, skine kila...ali mislim da on nema motiva vise, samim tim sto je izabrao pare i otisao u Kinu

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 12 jan 2013, 15:10

Miske je ikona nase reprezentacije mora se pozvati pa makar ostao na klupi ako nije trenutno u formi.

On je nama ko Totti za Romu..

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 12 jan 2013, 19:36

Miroslav Stevanović debitovao je sredinom ove sedmice za Sevilju. Sušić je imao priliku gledati taj meč u TV prenosu i zadovoljan je onim što je mladi bh. fudbaler pokazao.

Selektoru BiH povremeno se zamjera što ne poziva veliki broj novih fudbalera u dres sa državnim grbom. Prokomentarisao je tako nedavnu izjavu Siniše Mihajlovića, kolege ne klupi Srbije, koji je navodno rekao da će u dres "orlova" pozvati mladog bh. reprezentativca BiH Milana Đurića.

"Ja nism trener koji će zvati igrača samo zato da bih ga spriječio da zaigra u dresu druge zemlje. Zovem isključivo one koji mi trebaju i za koje smatram da su zaslužili igrati u A timu. Milan Đurić je dobar fudbaler, međutim, on je sada u niželigašu u Italiji, a mi imamo dosta kvalitetnih napadača. Kada sazrije vrijeme, može očekivati i poziv", objasnio je bh. selektor

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 12 jan 2013, 19:40

zgembo89 je napisao/la:Miroslav Stevanović debitovao je sredinom ove sedmice za Sevilju. Sušić je imao priliku gledati taj meč u TV prenosu i zadovoljan je onim što je mladi bh. fudbaler pokazao.

Selektoru BiH povremeno se zamjera što ne poziva veliki broj novih fudbalera u dres sa državnim grbom. Prokomentarisao je tako nedavnu izjavu Siniše Mihajlovića, kolege ne klupi Srbije, koji je navodno rekao da će u dres "orlova" pozvati mladog bh. reprezentativca BiH Milana Đurića.

"Ja nism trener koji će zvati igrača samo zato da bih ga spriječio da zaigra u dresu druge zemlje. Zovem isključivo one koji mi trebaju i za koje smatram da su zaslužili igrati u A timu. Milan Đurić je dobar fudbaler, međutim, on je sada u niželigašu u Italiji, a mi imamo dosta kvalitetnih napadača. Kada sazrije vrijeme, može očekivati i poziv", objasnio je bh. selektor
Bravo Teletinu, pokazi koliko ne znas..... Imamo cijela 2,5 napadaca.... Ovo pola je Ibricic koji to nije, al' kod tebe ocigledno jest......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 12 jan 2013, 19:42

"Za utakmicu sa Slovenijom nemam razloga da zovem Misimovića, jer je daleko, tek nedavno je potpisao za novi klub, ali nisam ga se odrekao. Što se tiče budućnosti i meča sa Grcima, ostaje da se vidi kako će se stvari odvijati. Ja znam da je on praktično posljednju utakmicu odigrao protiv Alžira.

Poslije toga nijednu u klupskom dresu. Misimovićev kvalitet nije sporan, međutim, protiv Grka će meni trebati fudbaleri u vrhunskoj formi, da izgaraju na terenu svih 90 minuta. To su oni koji imaju punu minutažu u svojim klubovima, ali napominjem da je još rano govoriti o tome koga zvati za taj meč", istakao je selektor BiH

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 12 jan 2013, 19:54

evo jedna teorija>

možda je otac A. Halilovića zamolio selektore da kaže nešto u ovom folu što je pape rekao da bi ga ovi iz hrvatske popustili i rekli: ma vidis nece oni njega moliti, mali je naš, igraće za kockaste, pustimo ga bez pritiska, a ustvari je vec sve dogovoreno sa babukom Alena H., jer hajmo realno mali moze strepiti za svoju karijeru time sto ne smije odbiti hrvatsku sve dok je u dinamu, cim ode negdje vani, može bez pritiska reći igram za Bosnu ne mozete mi nista.

nije sve onako kako se čini na prvu.
Semper Fidelis

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 12 jan 2013, 20:01

E cuj Papeta imamo dosta kvalitetnih napadaca :o :roll:

I ja se slazem s tim da treba Miske biti na klupi , ali je pitanje da li ce on to htjeti. Da ne pocne opet rafalanje :ugeek: :oops:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jan 2013, 21:15

ZZtop10 je napisao/la:E cuj Papeta imamo dosta kvalitetnih napadaca :o :roll:

I ja se slazem s tim da treba Miske biti na klupi , ali je pitanje da li ce on to htjeti. Da ne pocne opet rafalanje :ugeek: :oops:
Ma neka rafala kako god hoce, nije on vise toliko vazan da mu se mora svasta nesto dopustat. Ako bude pravio pizdarije, fino neka se vrati u Kinu i gotovo. Moze pomoc sa klupe, ali nije vitalan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 jan 2013, 21:56

Pape postaje pomalo drzak i bezobrazan sa svojim medijskim ispadima. Očigledno je da sve više liči na nekog petljanca kojem brat određuje sastav.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jan 2013, 22:26

FRANK RIBERY je napisao/la:Pape postaje pomalo drzak i bezobrazan sa svojim medijskim ispadima. Očigledno je da sve više liči na nekog petljanca kojem brat određuje sastav.
Da mu brat odredjuje sastav onda bi prvi Hadzic dobio drzavljanstvo i ostale djakonije za dva i po dana,a ne da to gnjavi vise od godinu dana.Tako da Bilale dragi sam sebe pravis petljancem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 12 jan 2013, 23:06

Ma Pape sve se više čini da je gluplji nego što izgleda :D(sad će se harishp javiti :mrgreen: ), kontradiktoran je do bola. Ima dvostruke aršine prema igračima, popljuva pa kasnije liže. Ne valja ti to Pape, nije lepo u tvojim godinama :D. Ne sviđa mi se njegov stav da se ne moramo ni za koga boriti, to mi nekako ne liči na njega, a Bgm ni razumna osoba ne bi imala takve stavove kakve on gaji u posljednje vrijeme. Možda je čovjek uveo neke novine, plati, pa ću te zvati, ili možda potpiši da ti moj brat bude menadžer :D. K'o da ga je jevrej pravio :D
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 13 jan 2013, 00:11

Susic radi dobar posao...puna podrska,sve ostalo su nijanse..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jan 2013, 02:32

<3 LiMes <3 je napisao/la:Ma Pape sve se više čini da je gluplji nego što izgleda :D(sad će se harishp javiti :mrgreen: ), kontradiktoran je do bola. Ima dvostruke aršine prema igračima, popljuva pa kasnije liže. Ne valja ti to Pape, nije lepo u tvojim godinama :D. Ne sviđa mi se njegov stav da se ne moramo ni za koga boriti, to mi nekako ne liči na njega, a Bgm ni razumna osoba ne bi imala takve stavove kakve on gaji u posljednje vrijeme. Možda je čovjek uveo neke novine, plati, pa ću te zvati, ili možda potpiši da ti moj brat bude menadžer :D. K'o da ga je jevrej pravio :D
Da ti ucinim uslugu.Sama stvar zvana glup gluplji itd je staviti dva kluba koji su osvajali sve zivo i klub kojeg nema ni mapi i to zajedno sa dva ta kluba na avataru.
Onaj sto satro pise o Djuricu koji ni u TRECOJ ligi nije standardan je fakat za ispitivanja i to strucnog.Halo mi pucamo na prvu poziciju a repka bi se i to buducnost repke zasnovala u igracu te lige.Momak je odigrao odlicno u mladoj,ali pred njim je vrijeme koje ne smije da trosi u treceligasu.
Sto se tice Halilovica,mnogi se kruticari mogu sjetiti onog Ercegovca koji je bio ili je jos nisam siguran u Dinamu obecavao ono ofo ono.
Stupilo se sa njim u kontakt ovaj ispade veci kockasti od bana Jelacica a Pape na kraju pojede......
Halilovic malac ako ima u glavi sta uciniti to ce i i uciniti uz pomoc roditelja.ma sta god se pisalo i pricalo sa obe strane i to je amin.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 13 jan 2013, 03:21

Nabrojase ljudi j ovdje toliko "potencijalnih" reprezentativaca, toliko onih koji se "moraju probati", da se mogu bar tri ekipe sastaviti...Upitnog kvaliteta....
Kvalifikacioni ciklus je uveliko krenuo, i bez neke velike nuzde nema drasticnih izmjena.. Jedno ili dva nova imena, koja se mogu lakse adaptirati i uklopiti u filozofiju, i to je plafon!
Ko hoce da igra, igrat ce za nas...ko nece sretan mu put!
Konacno cemo biti opasni po oba krila (ako se Lulic malo trzne i vrati bar dio stare forme), imacemo strasnog Pjanica u sredini..Imacemo 2 vrhunska napadaca..Osim Mujdze na desnom beku, i Spahe na stoperu (bar dok Zukanovic ne udje u fazon) sve ostalo je krpljenje! Sto i nije nepremostivi problem!
Miske...Miske je legenda ove ekipe...veliki majstor...veliki sujetni majstor..Treba biti tu uz ekipu, ali ako ce ga se zvati, onda se mora zvati i Muslimovic..I taj je momak ginuo na terenu u svakoj utakmici i nije zasluzio da pravilo vazi samo za njega! Ne mora igrati ni minute, ali ako Miske bude pozvan, i Muslimovic bi trebao!
Kako sam rekao poslije prve utakmice protiv Gane, da sam vidio da Pape pokusava da napravi nesto od ove ekipe...da uveze majstore da igraju od noge do noge...da smo efikasni...dijelom atraktivni.......Tako mislim i danas.... Postoji danas ipak neki red u i oko ekipe...ljudi dobro rade svoj posao, i Pape medju njima! Sretno Pape!

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 13 jan 2013, 03:48

Pape je glup ako ne pozove Misimovica, a onda usput i Muslimovica...

Misimovica iz razloga sto je covjek klasa i nije bitno gdje igra-samo neka je u dobroj formi! Drugi razlog je sto je Pjanic sklon povredama i ako ostanemo bez kreativca, ebani smo!

Muslimovica iz razloga sto smo ebani ako se Edin ili Vedad povrijede ili dobiju kartone!

Kad su mogli dolaziti Ibricic, Rahimic i jos kamaru njih koji ne igraju ili igraju u ZNJ ligi, mogu i ova dvojica gore koji su dokazani.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.