Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

azTer
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la azTer » 09 jan 2013, 21:41

prolazan debi. mora se reć da je sevilla općenito imala preloše poluvrijeme, pa se ni stevanović nije mogao istaknut. imao par solidnih poteza, ali definitivno mora bit još žustriji, konkretniji i agresivniji. ne smije dopustit da 37-godišnjak bude brži od njega (marti).

btw. komentator je jednom prilikom kazao "solidan doprinos stevanovića sa klupe", što je dakako dobro.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 jan 2013, 21:42

Stevanović solidan večeras.
Može on, i hoće aBd, puno bolje, večeras se ipak malo primjetila ta trema al' dobro, iduci put ce vec biti bolje. 8-)

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 09 jan 2013, 22:06

Kada pogledamo iz koliko slabije lige je došao i da je ubačen prilično brzo (nakon samo par treninga) ovo je jako dobar debi. Par greškica ali dosta trčanja i par dobrih ubačaja, umalo asistencija. Jasno je da je momka poderala trema što je razumljivo ali kako vrijeme bude prolazilo on će dobijati na sampouzdanju i biti sve stabilniji (u glavi) u ekipi. Do sada je igrao većinom pred par stotina gledalaca po lošim terenima i praznim tribinama a sada je došao na stadion od 50k i u ligu koja je par svjetlosnih godina naprednija. Treba imati strpljenja i nabiti samopouzdanje...za to treba vremena, bit će on dobar ;)

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 09 jan 2013, 22:10

Dobar, dobar Steva večeras. :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 09 jan 2013, 22:32

Solidan nastup. Vidim da svi komentarisu, jer je bilo jako ocigledno, a to da je bio pod tremom i tad see nemoguce pokazati u najboljem svjetlu. Jedino sto mi je cudno bilo jeste da u nekim trenucima nije bio brzo koliko sam ocekivao od njega, ali doci ce i to s vremenom. Uostalom, lakse ce i njemu biti igrati, kad bude igrala prva postava pa on udje. Svidja mi se sto ima Rakitica, koji ce mu sigurno davati lopte, a to se i veceras primjetilo, jos ima i Spahu. Mislim da je i on svjestan kokliko to znaci...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 09 jan 2013, 22:49

Vedad87 je napisao/la:Solidan nastup. Vidim da svi komentarisu, jer je bilo jako ocigledno, a to da je bio pod tremom i tad see nemoguce pokazati u najboljem svjetlu. Jedino sto mi je cudno bilo jeste da u nekim trenucima nije bio brzo koliko sam ocekivao od njega, ali doci ce i to s vremenom. Uostalom, lakse ce i njemu biti igrati, kad bude igrala prva postava pa on udje. Svidja mi se sto ima Rakitica, koji ce mu sigurno davati lopte, a to se i veceras primjetilo, jos ima i Spahu. Mislim da je i on svjestan kokliko to znaci...
Eh to je onaj slučaj kada trema uzme previše maha i tada se noge odrežu, to je se njemu večeras desilo ;)

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 09 jan 2013, 22:57

Dobar Zmajic..

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 09 jan 2013, 23:03

Alucard je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la:Solidan nastup. Vidim da svi komentarisu, jer je bilo jako ocigledno, a to da je bio pod tremom i tad see nemoguce pokazati u najboljem svjetlu. Jedino sto mi je cudno bilo jeste da u nekim trenucima nije bio brzo koliko sam ocekivao od njega, ali doci ce i to s vremenom. Uostalom, lakse ce i njemu biti igrati, kad bude igrala prva postava pa on udje. Svidja mi se sto ima Rakitica, koji ce mu sigurno davati lopte, a to se i veceras primjetilo, jos ima i Spahu. Mislim da je i on svjestan kokliko to znaci...
Eh to je onaj slučaj kada trema uzme previše maha i tada se noge odrežu, to je se njemu večeras desilo ;)
A vidi se i na njemu da je stidljiv, a i sam Spaha je to izjavio. Nema one arogancije u sebi, kako u zivotu, tako i na terenu...sigurno da mu treba da se navikne...Ali doci ce to na svoje. Mada, mozda grijesim, nisam primjetio ovakvu tremu kad je igrao za BiH u Walse npr ili Alziru....
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 jan 2013, 23:13

Alucard je napisao/la:Kada pogledamo iz koliko slabije lige je došao i da je ubačen prilično brzo (nakon samo par treninga) ovo je jako dobar debi. Par greškica ali dosta trčanja i par dobrih ubačaja, umalo asistencija. Jasno je da je momka poderala trema što je razumljivo ali kako vrijeme bude prolazilo on će dobijati na sampouzdanju i biti sve stabilniji (u glavi) u ekipi. Do sada je igrao većinom pred par stotina gledalaca po lošim terenima i praznim tribinama a sada je došao na stadion od 50k i u ligu koja je par svjetlosnih godina naprednija. Treba imati strpljenja i nabiti samopouzdanje...za to treba vremena, bit će on dobar ;)
Pa dobro,al treba spomenuti da je igrao sa Vojvodinom utakmice protiv Rapid Beča u europi,u domaćim natjecanjima protiv Zvezde i Partizana pred vatrenom atmosferom.
A tek finale kupa BiH u dresu Borca na Grbavici kad je dao gol :P
Ima ona legendarna izjava od Luke Modrića da ko može igrati u Premijer ligi BiH,može igrati u bilo kojoj ligi svijeta :lol:

(misleći pritom da ko može izdržati da te na svakom gostovanju ubiju nogama ko govedo igranje fudbala bio gdje drugdje primit će kao rekreaciju)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 jan 2013, 23:56

Kad sumiras lose i dobre poteze sto je imao, cisti prosjek ovaj debi. Kod dobrih stvari, moram istaci njegove centrasuteve ;) . Nisam nista drugo ni ocekivao, prva utakmica, tek par treninga, te jos + sigurno mala trema, ovako sam odprilike zamislio njegov debi.

Njegovo vrijeme tek dolazi, nadam se da ce dobiti i odredjenu sansu Primeri za vikend.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 10 jan 2013, 09:14

Vedad87 je napisao/la: Jedino sto mi je cudno bilo jeste da u nekim trenucima nije bio brzo koliko sam ocekivao od njega, ali doci ce i to s vremenom.
Ostatak A-repke su puzevi, pa on djeluje brzi nego sto jeste ;) Evo glava ako nemamo najsporiju repku u Evropi po igracima, puz do puza....

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 10 jan 2013, 09:30

Zenga je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la: Jedino sto mi je cudno bilo jeste da u nekim trenucima nije bio brzo koliko sam ocekivao od njega, ali doci ce i to s vremenom.
Ostatak A-repke su puzevi, pa on djeluje brzi nego sto jeste ;) Evo glava ako nemamo najsporiju repku u Evropi po igracima, puz do puza....
Odakle izvire taj humor?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 10 jan 2013, 13:56

Stevanovic sinoc nigdje veze. Ako cemo pisati realno,ako cemo zato sto je nas onda je solidan.
Sasvim normalno da momak nije mogao nista pokazati jer mu je prva utakmica,tu je bila prisutna trema,a od njega mozemo ocekivati preva tekme mozda tamo tek za neke 2-3 mjeseca dok se prilagodi.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 10 jan 2013, 14:07

Dobar nastup maksimalno je uradio sta je mogao. Raduje i cinjenica da je Rakitic skoro svaki pas uputio prema Stevanovicu :D .

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 10 jan 2013, 19:52

Dona je napisao/la:Stevanovic sinoc nigdje veze. Ako cemo pisati realno,ako cemo zato sto je nas onda je solidan.
Sasvim normalno da momak nije mogao nista pokazati jer mu je prva utakmica,tu je bila prisutna trema,a od njega mozemo ocekivati preva tekme mozda tamo tek za neke 2-3 mjeseca dok se prilagodi.
O cemu ti pricas, Stevanovic je izmislio krilo za Navasa

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 10 jan 2013, 19:54

Dobro sad, ne valja pretjerati, Navas je španski reprezentativac druže ;) Ali fin je igrač Miroslav, biće on dobar u Sevilji.
Smoke Weed Everyday!

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 10 jan 2013, 19:56

:lol: :lol: zezam se

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 10 jan 2013, 22:32

Tri dana pio i jeo i onda izašao u rezultatski nebitnoj utakmici za Sevilju na teren,pravo mjerilo biće takmičarske utakmice,ono sinoć je jedna vrsta lakšeg treninga... Kako su debitovali Ševčenko za Čelzi,Kaka za Real i Podolski za Arsenal,ovo se može nazvati uspješnim debijem.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 jan 2013, 14:02

Steva večeras na klupi, a Spaha neizostavan u prvih 11 8-)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 12 jan 2013, 20:14

Znaci necemo Stevu gledati od pocetka utakmice veceras,bas steta.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, legendarnadruga i 79 gostiju.