GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
nema razloga da atmosfera bude negativna?? wtf??
tisucu ljudi dodje prosjecno na utakmicu,a ti pricas neke gluposti.prosli smo temu sa mamicem 100 puta.zao mi je sto ga toliko hvalite jer to znaci da ima jos onih koji ga podrzavaju u njegovu "rezimu".
tisucu ljudi dodje prosjecno na utakmicu,a ti pricas neke gluposti.prosli smo temu sa mamicem 100 puta.zao mi je sto ga toliko hvalite jer to znaci da ima jos onih koji ga podrzavaju u njegovu "rezimu".
Ma sve je divno i krasno tu kod nas na Maksimiru,ali to to to podzemlje,razumiješ me,konstantno podmeće i narodu servira laži putem medija.I onda mi imamo ovakvu posjetu.Pa dajte,molim vas...ne...preklinjem vas...evo na koljenima...vi imate moć,vi svojim pisanjem utječete...pa dajte napišite koju lijepu o meni i Dinamu,pa nije sve tako crno...vi imate moć...odvedite narod na pravi put.Romana ljubavi tebi govorim...napiši koju lijepu o Dinamu...evo uređujemo svlačionice,plaće su redovne,isplatili smo božićnice...pa tko će ti dat kruha i salame kad budeš gladan?Pa Mamić i Dinamo će ti dat.Ima toliko pozitivnih stvari,a vi ste se okomili na mene i klub i pokušavate isforsirat negativno...radite ljudima rotaciju...pa nisam ja lud da ne vidim da rušite i mene i Dinamo i...katoličku crkvu.Da Alaču,katoličku crkvu...i ti i onaj miš Jovanović.I samo jedno će mi biti na pameti kad budem umirao...pobogu kakvi ste vi to ljudi?
Zašto misliti i živjeti sa tim da pomaka neće biti, Dinamo nije, koliko, skoro 50 godina igrao proljeće , pa evo npr.Cibona je igala 15 godina Euroligu, pa je par puta usla u top 16, i to je odlično, konstanta je najvažnija, jednom će upaliti , malo sreće , par dobrih utakmica i napravit će se iskorak, nije to toliko crno, samo je pitanje koliko je regularan plasma u Hnl, ipak i kada ne ide sudac da bodove, pa Lokomotiva, to je start sa +6 što je velika prednost, u trokružnom je to 9 bodova, pa uvjek kombinacije sa Osijekom, mi Vama kupimo mačka u vreći, za bodove, Širić, Djedović to su sve Mamićevi ljudi, vodeći ljudi do unazad godinu dana u sudačkoj organizaciji, pogledaj koliko sudaca iz Osijeka ima, pa evo sada najnoviji slučaj sa Zagrebom, sest sudaca je skinuto sa liste radi pomaganja Ćiri, tu je problem u Hrvatskoj , a ne Mamić.Mamić igra igru u kojoj dominira , pobjednik je sto se vidi po rezultatu.SiamoNoi je napisao/la:Pomak se već dugo očekuje pa opet ništa.Ne smijemo zaboraviti da se u LP ušlo tek nakon ovih Platinijevih "reformi",a budimo realni tu se Dinamo sastaje s protivnicima koje se uvijek redovno pobjeđivalo i stvarno bi bio neuspjeh da se u toj situaciji ne plasira u LP.Naravno može se dogoditi koji put da ispadnu,ne prolazi uvijek bogatiji,"bolji"/"jači",ali u globalu plasman u LP u ovoj situaciji bi morao biti nešto normalno.To što ljudi u klubu pokušavaju prikazat da je to tko zna kaj,to je već druga stvar.
I ajde,igra se sad ta LP drugu godinu za redom i pravimo se da očekujemo neki pomak.Samo što pomaka neće biti,to je svima jasno kada malo bolje pogledaju kako se i na koji način radi u klubu.
A sve može biti lijepa priča...ako se tako ispriča.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Cekaj navedes sve probleme koje je Mamic uzrokovao,a kazes da to nema veze s Mamicem.Pa ko sjedi u lozi sa Siricem,ko namjesta suce??
Uozbiljite se.Mamic je alfa i omega hrvatskog nogometa.Nista ne prolazi bez da se njega pita.
Uozbiljite se.Mamic je alfa i omega hrvatskog nogometa.Nista ne prolazi bez da se njega pita.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je Dinamo!!

Ovo je Dinamo!!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ibrahim Šehić prelazi u Dinamo?
Ibrahim Šehić blizu je prelaska u zagrebački Dinamo, saznaje portal ****.ba. Bivši golman Željezničara i bh. reprezentativac, obavio je pregovore s hrvatskim prvakom koji bi ga rado vidio kao dio tima s kojim će Modri krenuti u odbranu titule.
Šehić je trenutno član turskog Mersina s kojim ima ugovor, ali će vrlo vjerovatno napustiti klub, i promijeniti sredinu zbog teške finansijske situacije u pretposljednjem timu tamošnjeg prvenstva.
Kako naš portal saznaje, Šehić ima još tri konkretne ponude, a odluku o novom klubu donijeće vrlo brzo.
Nije poznato koliko novca će za njegove papire tražiti Mersin, mada je ugovorom o transferu sa sarajevskim Željezničarom, definisan procent koji će Plavima pripasti od narednog transfera svog bivšeg kapitena (20 posto).
Ja se nadao da ce dovest nekog iskusnjaka kao sto je bio Koch, na pamet mi pada James
. Nadam se da ce ovo propast.
Ibrahim Šehić blizu je prelaska u zagrebački Dinamo, saznaje portal ****.ba. Bivši golman Željezničara i bh. reprezentativac, obavio je pregovore s hrvatskim prvakom koji bi ga rado vidio kao dio tima s kojim će Modri krenuti u odbranu titule.
Šehić je trenutno član turskog Mersina s kojim ima ugovor, ali će vrlo vjerovatno napustiti klub, i promijeniti sredinu zbog teške finansijske situacije u pretposljednjem timu tamošnjeg prvenstva.
Kako naš portal saznaje, Šehić ima još tri konkretne ponude, a odluku o novom klubu donijeće vrlo brzo.
Nije poznato koliko novca će za njegove papire tražiti Mersin, mada je ugovorom o transferu sa sarajevskim Željezničarom, definisan procent koji će Plavima pripasti od narednog transfera svog bivšeg kapitena (20 posto).
Ja se nadao da ce dovest nekog iskusnjaka kao sto je bio Koch, na pamet mi pada James
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
dobar je sehic golmanJack777Pott je napisao/la:Ibrahim Šehić prelazi u Dinamo?
Ja se nadao da ce dovest nekog iskusnjaka kao sto je bio Koch, na pamet mi pada James. Nadam se da ce ovo propast.
ako nije bolji od kelave,onda jeste u njegovom rangu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ma, bolji je on od Kelave siguro, barem je bio, nisam ga gledao od kad je napustio Zelju, al se nadam da ce Dinamo dovest nekog puno boljeg od Kelave, a ako ne puno boljeg onda barem puno iskusnijeg.Rosas7 je napisao/la: dobar je sehic golman![]()
ako nije bolji od kelave,onda jeste u njegovom rangu
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
E ako mislite da je Kelava krivac za ovoliki broj golova varate se. Njegova krivnja je minimalna, obrana zajedno sa veznim redom nemoze igrat u LP i gotovo.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Jack777Pott
- Kontakt:
Normalno da on sam nije kriv, al mi djeluje preplaseno na tim utakmicama, kao da je u svojoj glavi vec primio peticu
. Zato bi i ja i zelio nekog iskusnog, nekog tko je sve to prosao i tko ima puno vise sigurnosti.
http://sportske.jutarnji.hr/jurcic-otvo ... -/1078086/
Ne vidim logiku, kao sto jedan komentar na ovom clanku kaze 'oni prodaju stopera Vidu u Dinamo Kiev, i iz tog istog kluba kupuju novog stopera koji njima ne valja'. Nema mi smisla, trebalo se pojacat, a ne oslabit. I moram rec da sam citajuci naslov pomislio da se radi o Hugi Almeidi
. Nazalost, odmah sam se sjetio da je taj napadac, pa uzbudjenje nije ni potrajalo, a onda poslije ovo razocarenje.
http://sportske.jutarnji.hr/jurcic-otvo ... -/1078086/
Ne vidim logiku, kao sto jedan komentar na ovom clanku kaze 'oni prodaju stopera Vidu u Dinamo Kiev, i iz tog istog kluba kupuju novog stopera koji njima ne valja'. Nema mi smisla, trebalo se pojacat, a ne oslabit. I moram rec da sam citajuci naslov pomislio da se radi o Hugi Almeidi
Jednom u 100 godina ubodes golmana kao sta je Koch, internacionalca sa velikim iskustvom. Meni je smijesno da bi nam taj Sehic kao sad bio pojacanje, ja sam siguran 100% da je Kelava bolji od njega. Ovaj nije ima mjesta u 13 momcadi turske lige, a nama bi bio pojacanje za ligu prvaka, mos mislit. Nisam ga nikad gleda ali siguran sam da Kelava ima vise iskustva od njega, i kad tad ce ta njegova trema proci.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- badblueboylivno
- Kontakt:
Branio je 36 utakmica za Mersin, ali su ih financijski problemi natjerali na rješavanje najboljih igrača, među kojima je i Šehić.
Kelava je užasan golman koji u modernom nogometu nema mjesta.
Kelava je užasan golman koji u modernom nogometu nema mjesta.
Hayley <3
- Sportfanatik
- Kontakt:
Bolje nikog ne dovesti nego dovesti ovog Almeidu, nije ga moglo zapasti ni za rezerve Kyeva a nama ga uvaljuju
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ako nisi onda ne mozes bit siguran. Covjek je bolji od Kelave, ali Dinamo svejedno treba nekog boljeg od Sehica. Naravno, treba nekog tko je i iskusan. Sta bi falilo recimo da se pokusa dovest jedan Bogdan Lobont koji je odlican golman. U Romi se nije nabranio, grije klupu, a i dan danas dobija pozive za reprezentaciju. Ne znam koliko ima godina, al sigurno moze branit jos barem 2-3 godine.Tritolone je napisao/la:Jednom u 100 godina ubodes golmana kao sta je Koch, internacionalca sa velikim iskustvom. Meni je smijesno da bi nam taj Sehic kao sad bio pojacanje, ja sam siguran 100% da je Kelava bolji od njega. Ovaj nije ima mjesta u 13 momcadi turske lige, a nama bi bio pojacanje za ligu prvaka, mos mislit. Nisam ga nikad gleda ali siguran sam da Kelava ima vise iskustva od njega, i kad tad ce ta njegova trema proci.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
stidi se svojih budalastina, govoris o igracu kojeg nikad nisi gledao. Pa koji si ti panjTritolone je napisao/la:Jednom u 100 godina ubodes golmana kao sta je Koch, internacionalca sa velikim iskustvom. Meni je smijesno da bi nam taj Sehic kao sad bio pojacanje, ja sam siguran 100% da je Kelava bolji od njega. Ovaj nije ima mjesta u 13 momcadi turske lige, a nama bi bio pojacanje za ligu prvaka, mos mislit. Nisam ga nikad gleda ali siguran sam da Kelava ima vise iskustva od njega, i kad tad ce ta njegova trema proci.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
sehic je solidan golman,dok je u Bih branio,ali nezasulezno je pozvan u reprezentaciju,(ispred burica koji je bolji od njega).ako cu ga poredit s nekim tu je negdje s kelavom ,a po meni je golman hajduka bolji od obojice
Ne kazem ja da je taj Sehic los, nego govorim da sigurno nije bolji od Kelave (vjerojatno su tu negdje). Ako vec trazimo pojacanje onda trebat dovest boljeg od onog kojeg imamo, a ne odbaciti domaceg decka, jedno vrijeme i kapetana da bi doveli kvalitetom istog ili losijeg.
Ne znam zbog cega je Kelava uzasan golman, ali podatak da je u grupnom dijelu lige prvaka imao najvise obrana nije za odbacit. Govorim nas problem nije golman, vec katastrofalna obrana i veza. Pa ove godine najmanje 4-5 golova je kriv Vida, koji kasni sa reakcijama i ostavlja ostale na cjedilu. Kelava sigurno nije rupa kakvim ga se zeli pokazati. Obrane protiv Villarreala u gostima, Malmoa u gostima, i one u ligi uefe kad smo imali kakvu takvu momcad na celu sa odlicnim trenerom govore njemu u korist.
Iz Rome u Dinamo?? Jako tesko, a i vjerujem da mu placa nije mala. Osim toga on je reprezentativni golman, jedini nacin da Dinamo ima takvog golmana je da ga sam proizvede. Ako se vec zajebajemo i trazimo golmana zasto se ne dovede Delac. Evo ga sad na posudbi u Zapresicu, nije branio duze vrijeme ali njemu su tek 20, ogroman talent, vec bio na pragu Dinama a i siguran sam da Chelsea ne racuna na njega. Da racuna nebi ga slali sa jednog kraja Europe na drugi.
Ne znam zbog cega je Kelava uzasan golman, ali podatak da je u grupnom dijelu lige prvaka imao najvise obrana nije za odbacit. Govorim nas problem nije golman, vec katastrofalna obrana i veza. Pa ove godine najmanje 4-5 golova je kriv Vida, koji kasni sa reakcijama i ostavlja ostale na cjedilu. Kelava sigurno nije rupa kakvim ga se zeli pokazati. Obrane protiv Villarreala u gostima, Malmoa u gostima, i one u ligi uefe kad smo imali kakvu takvu momcad na celu sa odlicnim trenerom govore njemu u korist.
Iz Rome u Dinamo?? Jako tesko, a i vjerujem da mu placa nije mala. Osim toga on je reprezentativni golman, jedini nacin da Dinamo ima takvog golmana je da ga sam proizvede. Ako se vec zajebajemo i trazimo golmana zasto se ne dovede Delac. Evo ga sad na posudbi u Zapresicu, nije branio duze vrijeme ali njemu su tek 20, ogroman talent, vec bio na pragu Dinama a i siguran sam da Chelsea ne racuna na njega. Da racuna nebi ga slali sa jednog kraja Europe na drugi.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Jack777Pott
- Kontakt:
Covjek je na zalasku karijere, a pitam se da li postoji na svijetu nogometas koji karijeru zeli zavrsiti sjedeci na klupi. U Dinamu bi branio, osvojio koji trofej, igrao u Europi, lijepa zavrsna epizoda. Placa je ono sto muci, al ja nebi zalio dati za njega milijun po sezoni, a koliko on trazi to ne znam.Tritolone je napisao/la: Iz Rome u Dinamo?? Jako tesko, a i vjerujem da mu placa nije mala. Osim toga on je reprezentativni golman, jedini nacin da Dinamo ima takvog golmana je da ga sam proizvede. Ako se vec zajebajemo i trazimo golmana zasto se ne dovede Delac. Evo ga sad na posudbi u Zapresicu, nije branio duze vrijeme ali njemu su tek 20, ogroman talent, vec bio na pragu Dinama a i siguran sam da Chelsea ne racuna na njega. Da racuna nebi ga slali sa jednog kraja Europe na drugi.
http://www.romaforever.it/en/team/playe ... ogn=lobont Ne znam koliko je vjerodostojan podatak, ali tu pise da ima upravo taj jedan milijun.
Sto se tice Delaca, za njega ne znam sta bi rekao. Dugo nije branio i nema ono sto i Kelavi fali, iskustvo. Nisam ga gledao jos od dana kad je u Interu bio, pitanje je ocel uopce maket Santini sad s gola koji je po meni jako dobar golman. I ono sto znam je da sam nekad Delaca imao na facebooku i nije pisao bas lijepe stvari o Dinamu, prije bi rekao da ce zavrsiti u Hajduku
- Jack777Pott
- Kontakt:
Mediji u Argentini: Golman San Lorenza pregovara s Dinamom
Pablo Migliore (30) visok je 191 cm, a po Transfermarktu vrijedi milijun eura. Cijelu karijeru igra u domaćim klubovima, trenutno u S. Lorenzu. Tamošnji mediji ga hvale
U Maksimiru su najavili kako traže kvalitetnog golmana, koji će biti konkurencija Ivanu Kelavi. Čini se kako su ga i pronašli.
Argentinski mediji pišu kako Dinamo pregovara s Pablom Miglioreom (30). Visok je 191 cm, po Transfermarktu vrijedi milijun eura, a cijelu karijeru igra u domaćim klubovima, trenutno u San Lorenzu.
- Svaki igrač koji ima godina kao ja, a nikad nije bio 'vani', želi se okušati u inozemstvu. Ako odem, čekat će me znoj i suze, ali i ako ostanem dobro jer sam zaljubljen u San Lorenzo - rekao je Migliore.
Njegov klub je u prvoj fazi prvenstva (Torneo Inicial) bio 11. od 20 momčadi, a imali su osmu obranu lige. Migliore je u 19 nastupa primio 20 golova, a mediji hvale kako je branio.
- Brinem se zbog mogućeg Pablova odlaska. Golmansko mjesto je vrlo specifično, a on je vrlo iskusan i kvalitetan pa ga ne bi bilo lako zamijeniti. Iskreno se nadam da neće otići - rekao je trener Antonio Pizzi.
Iskreno, nikad cuo za njega, branio je u Boci, nebi trebao bit los. Gledajuci youtube izgleda kao dobar golman, s odlicnim refleksom, neke obrane bas podsjecaju na Kocha.
http://www.youtube.com/watch?v=1fk39JyKZrI
Penali
Pablo Migliore (30) visok je 191 cm, a po Transfermarktu vrijedi milijun eura. Cijelu karijeru igra u domaćim klubovima, trenutno u S. Lorenzu. Tamošnji mediji ga hvale
U Maksimiru su najavili kako traže kvalitetnog golmana, koji će biti konkurencija Ivanu Kelavi. Čini se kako su ga i pronašli.
Argentinski mediji pišu kako Dinamo pregovara s Pablom Miglioreom (30). Visok je 191 cm, po Transfermarktu vrijedi milijun eura, a cijelu karijeru igra u domaćim klubovima, trenutno u San Lorenzu.
- Svaki igrač koji ima godina kao ja, a nikad nije bio 'vani', želi se okušati u inozemstvu. Ako odem, čekat će me znoj i suze, ali i ako ostanem dobro jer sam zaljubljen u San Lorenzo - rekao je Migliore.
Njegov klub je u prvoj fazi prvenstva (Torneo Inicial) bio 11. od 20 momčadi, a imali su osmu obranu lige. Migliore je u 19 nastupa primio 20 golova, a mediji hvale kako je branio.
- Brinem se zbog mogućeg Pablova odlaska. Golmansko mjesto je vrlo specifično, a on je vrlo iskusan i kvalitetan pa ga ne bi bilo lako zamijeniti. Iskreno se nadam da neće otići - rekao je trener Antonio Pizzi.
Iskreno, nikad cuo za njega, branio je u Boci, nebi trebao bit los. Gledajuci youtube izgleda kao dobar golman, s odlicnim refleksom, neke obrane bas podsjecaju na Kocha.
http://www.youtube.com/watch?v=1fk39JyKZrI
Penali
- Cautinho
- Kontakt:
Dinamo protiv Munchen 1980 igra u sljedećem sastavu: Kelava - Vrsaljko, Šimunović, Šimunić, Ibanez - Ademi - Pamić, Husejinović, Brodić, Rukavina - Krstanović.
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.