Strucnjace,bolji je igrac 2 ruske lige,koji standardno igra,nego neki klinac koji nikako ne igra za Dinamo.Daleko je Alen od bilokoje A reprezentacije.Dylan Dog je napisao/la:
Već nam je poslata poruka da prosječni igrač Hrvatske lige može biti u najužem krugu reprezentativaca,tako da teško može niže.
A igrač osrednjeg Ruskog drugoligaša nam standardan u prvoj postavi.
Da ne bude nesporazuma,ne govorim ovo da bi kritikovao Sušića,već da mi već u reprezentaciji imamo igrače jako siromašnih uspjeha u karijeri,standardi su poprilično niski.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
"Stručnjače",ja Halilovića spomenuo nisam.emir79 je napisao/la:Strucnjace,bolji je igrac 2 ruske lige,koji standardno igra,nego neki klinac koji nikako ne igra za Dinamo.Daleko je Alen od bilokoje A reprezentacije.Dylan Dog je napisao/la:
Već nam je poslata poruka da prosječni igrač Hrvatske lige može biti u najužem krugu reprezentativaca,tako da teško može niže.
Da ne bude nesporazuma,ne govorim ovo da bi kritikovao Sušića,već da mi već u reprezentaciji imamo igrače jako siromašnih uspjeha u karijeri,standardi su poprilično niski.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 12 jan 2013, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Bodeš li se ti u venu stručnjače?emir79 je napisao/la:A on je kao kvalitet da igra za A reprezentaciju BIH,ma bravo strucnjace.*p!p!t@* je napisao/la:
Brate nije mali neka treba koju odj'ebeš pa trči za tobom. Lično ja da sam na mjestu Halilovića nakon ovakve izjave Sušića ne bi uopšte razmišljao za koga bi zaigrao. Čuj : ""Ne znam o kojem se pozivu radi. Ni na koga neću vršiti pritisak da igra za BiH. Halilović je taj koji mora odlučiti šta želi, uz pomoć roditelja i okoline."
Pa debilu kako ti misliš da će zaigrati u tvom' timu ako ga ne pozoveš.![]()
![]()
Eno mu Jagodica,pa neka se sa njim handri.
Malo izađi na čist zrak, jok za rezerva je Đerzelez Zenice...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Zato Pape i nije trebao niti treba ga pozvati. Ako on misli da treba igrati za Hrvatsku nek igra, sretno mu bilo al' kad bude spreman za A reprezentaciju onda če i dobit poziv.emir79 je napisao/la:Strucnjace,bolji je igrac 2 ruske lige,koji standardno igra,nego neki klinac koji nikako ne igra za Dinamo.Daleko je Alen od bilokoje A reprezentacije.Dylan Dog je napisao/la:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- el-fighter
- Kontakt:
Nije da branim Susica, ali hajde da stvari sagledamo realno. Je li vama realno da djecak od 16 godina dobije poziv od jednog selektora A reprezentacije i da nastupi za tu reprezentaciju? Halilovic je specifican slucaj i mi tu, kao i Safet, ne mozemo uraditi nista. Alen da bi nastupio za nasu reprezentaciju mora prvo srediti sve papire, pa se tek onda nadati pozivu selektora. Susic u gore navedenoj izjavi nije rekao da odustaje od Alena, ali je naglasio da je on jos uvijek djecak i da se na njega ne treba praviti pritisak. Alen ce sam odluciti kada dodje vrijeme za to i sada sve sto se pise u vezi njega od strane i nasih i hrvatskih medija je potpuno nebitno. Sa druge strane, njemu je tek 16 godina i recimo da debituje za nas i tako ga "kaparisemo" za sva vremena. Onda dodje suspendija HNS-a i recimo onemoguci mu se igranje od nekoliko godina. Sta onda? Hocu reci da je Halilovic veliki talenat, ali samo talenat. Mora jos puno raditi i trenirati da bi zasluzio poziv u bilo koju reprezentaciju.
Ja zelim kao i vecina forumasa da Alen zaigra za Bosnu, ali odluka je samo na Alenu. Potez koji je nas Savez uradio sa pozivanjem momka na okupljanje u Sloveniju je dobra stvar, a to sto selektor nije odmah upoznat sa time i sto je upao u zamku medija ne treba da nas previse brine. Dakle, ako Alen zaigra za Hrvatsku, nasa ce reprezentacija i dalje postojati i igrati. Ibrahimovic se odlucio za Svedsku zato sto je u toj zemlji naucio sve o fudbalu i smatrao je da toj zemlji duguje nastupe. Sta ce uraditi Alen, hoce li krenuti Zlatanovim stopama, ostaje da se vidi.
Ja zelim kao i vecina forumasa da Alen zaigra za Bosnu, ali odluka je samo na Alenu. Potez koji je nas Savez uradio sa pozivanjem momka na okupljanje u Sloveniju je dobra stvar, a to sto selektor nije odmah upoznat sa time i sto je upao u zamku medija ne treba da nas previse brine. Dakle, ako Alen zaigra za Hrvatsku, nasa ce reprezentacija i dalje postojati i igrati. Ibrahimovic se odlucio za Svedsku zato sto je u toj zemlji naucio sve o fudbalu i smatrao je da toj zemlji duguje nastupe. Sta ce uraditi Alen, hoce li krenuti Zlatanovim stopama, ostaje da se vidi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Zamal ne reko sta bodem.*p!p!t@* je napisao/la: Bodeš li se ti u venu stručnjače?
Halo bolan,kakav on kavalitet za A reprezentaciju

Trenutno nije, a koga to ti vidiš pored njega za 2-3 godine osim Pjanića da će biti kvalitet ?emir79 je napisao/la:Zamal ne reko sta bodem.*p!p!t@* je napisao/la: Bodeš li se ti u venu stručnjače?
Halo bolan,kakav on kavalitet za A reprezentacijuO tipova hljebe
Bolje ga zauvijek izgubiti ili ga imati kao rezervu... Promisli malo... Pun mi je kur'ac Svršajevića, Vrančića i sličnih debila....
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 12 jan 2013, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Nisu ga pozvali da igra pozvali su ih da vide atmosferu da se upoznaju sa igracima koji sad igraju da upoznaje sve sluzbenike saveza itd...el-fighter je napisao/la:Nije da branim Susica, ali hajde da stvari sagledamo realno. Je li vama realno da djecak od 16 godina dobije poziv od jednog selektora A reprezentacije i da nastupi za tu reprezentaciju? Halilovic je specifican slucaj i mi tu, kao i Safet, ne mozemo uraditi nista. Alen da bi nastupio za nasu reprezentaciju mora prvo srediti sve papire, pa se tek onda nadati pozivu selektora. Susic u gore navedenoj izjavi nije rekao da odustaje od Alena, ali je naglasio da je on jos uvijek djecak i da se na njega ne treba praviti pritisak. Alen ce sam odluciti kada dodje vrijeme za to i sada sve sto se pise u vezi njega od strane i nasih i hrvatskih medija je potpuno nebitno. Sa druge strane, njemu je tek 16 godina i recimo da debituje za nas i tako ga "kaparisemo" za sva vremena. Onda dodje suspendija HNS-a i recimo onemoguci mu se igranje od nekoliko godina. Sta onda? Hocu reci da je Halilovic veliki talenat, ali samo talenat. Mora jos puno raditi i trenirati da bi zasluzio poziv u bilo koju reprezentaciju.
Pa dovoljno je da ga bilokoji selektor pozove,ne mora biti Susic,jer cim promjeni sportsko drzavljanstvo on je nas zauvijek.*p!p!t@* je napisao/la:Trenutno nije, a koga to ti vidiš pored njega za 2-3 godine osim Pjanića da će biti kvalitet ?emir79 je napisao/la:Zamal ne reko sta bodem.*p!p!t@* je napisao/la: Bodeš li se ti u venu stručnjače?
Halo bolan,kakav on kavalitet za A reprezentacijuO tipova hljebe
Bolje ga zauvijek izgubiti ili ga imati kao rezervu... Promisli malo... Pun mi je kur'ac Svršajevića, Vrančića i sličnih debila....
Vidim Farisa Handzica.
@emir79 Nevezano za Alena, koje je tvoje misljenje u vezi Vrsajevica, jel on zasluzuje dobijati poziv Susica za naredna okupljanja?
Kao rezerva za Stevanovica i Lulica,apsolutno zasluzuje. Brzeg od njeg neces naci ,a koji moze mjenjati ovu dvojicu. Igra u jednom od najboljih klubova Hrvatske. Znaci on i mozda bi mogao Viscu pozvati,da imamo dvije dobre zamjene za krila. Da budem iskeren,ne mozemo mi imati sve igrace iz lige 5,to je nemoguce za zemlju velicine BIH.Kuko je napisao/la:@emir79 Nevezano za Alena, koje je tvoje misljenje u vezi Vrsajevica, jel on zasluzuje dobijati poziv Susica za naredna okupljanja?
Jadni mi s nasim rezervama, ako klinac koji je daleko od bilo koje A reprezentacije za 7-8 provedenih minuta na terenu ubije u pojam tu nasu rezervu. Djaba njemu brzina kad se on ko sivonja zaleti, a klinac mu nonsalantno provuce loptu kroz noge.
Da ne bude zabune slazem se ja da je Halilovic trenutno daleko od A reprezentacije, ali isto to mislim i za Vrsajevica.
Da ne bude zabune slazem se ja da je Halilovic trenutno daleko od A reprezentacije, ali isto to mislim i za Vrsajevica.
Nonsalatnih provlacivaca kroz noge imamo hejbet,jedan bas ode da bere zelene cajeve u Kini,cak imamo u odbraniKuko je napisao/la:Jadni mi s nasim rezervama, ako klinac koji je daleko od bilo koje A reprezentacije za 7-8 provedenih minuta na terenu ubije u pojam tu nasu rezervu. Djaba njemu brzina kad se on ko sivonja zaleti, a klinac mu nonsalantno provuce loptu kroz noge.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- el-fighter
- Kontakt:
I mislio sam da su ga pozvali na taj nacin. Da bude gost nase reprezentacije, da poprica sa igracima i osjeti atmosferu. Ocito da Susica nisu obavijestili o ovome odmah i Hrvati su lagano napravili zamku.grgr je napisao/la:Nisu ga pozvali da igra pozvali su ih da vide atmosferu da se upoznaju sa igracima koji sad igraju da upoznaje sve sluzbenike saveza itd...el-fighter je napisao/la:Nije da branim Susica, ali hajde da stvari sagledamo realno. Je li vama realno da djecak od 16 godina dobije poziv od jednog selektora A reprezentacije i da nastupi za tu reprezentaciju? Halilovic je specifican slucaj i mi tu, kao i Safet, ne mozemo uraditi nista. Alen da bi nastupio za nasu reprezentaciju mora prvo srediti sve papire, pa se tek onda nadati pozivu selektora. Susic u gore navedenoj izjavi nije rekao da odustaje od Alena, ali je naglasio da je on jos uvijek djecak i da se na njega ne treba praviti pritisak. Alen ce sam odluciti kada dodje vrijeme za to i sada sve sto se pise u vezi njega od strane i nasih i hrvatskih medija je potpuno nebitno. Sa druge strane, njemu je tek 16 godina i recimo da debituje za nas i tako ga "kaparisemo" za sva vremena. Onda dodje suspendija HNS-a i recimo onemoguci mu se igranje od nekoliko godina. Sta onda? Hocu reci da je Halilovic veliki talenat, ali samo talenat. Mora jos puno raditi i trenirati da bi zasluzio poziv u bilo koju reprezentaciju.
Velež do groba života mi moga
Samo cu reci da je bolje dizel sa mozgom, nego benzinac bez mozga.harishp je napisao/la:Nonsalatnih provlacivaca kroz noge imamo hejbet,jedan bas ode da bere zelene cajeve u Kini,cak imamo u odbraniKuko je napisao/la:Jadni mi s nasim rezervama, ako klinac koji je daleko od bilo koje A reprezentacije za 7-8 provedenih minuta na terenu ubije u pojam tu nasu rezervu. Djaba njemu brzina kad se on ko sivonja zaleti, a klinac mu nonsalantno provuce loptu kroz noge.
Da ne bude zabune slazem se ja da je Halilovic trenutno daleko od A reprezentacije, ali isto to mislim i za Vrsajevica.Problem je sto su vecina njih na dizel,kao i ovaj klinac.
Avdija jeste brz, ali glupljeg igraca odavno gledo nisam, za njega je Dario Puric bio igrac i po, cak je i Visca bolji od Avdije.
Sto se tice selektora ni on nije daleko od dobrog sa mozgom bar sto se tice izjava, neko je dobro napisao, moze izdati knjigu sabrane izjave Safeta Sušića.
Ne znam sta mu nije jasno, mi smo jos uvijek mali, nismo igrali nigdje, i sada nekom treba da bude cast da igra sa Pjanicem i Dzekom.
Mi trebamo moliti svakog iole kvalitetnog igraca, jer nemamo ni prvih 11 u dobrim ligama. Ne valja nam Kolasinac, nek on pjeske krene al ce tesko stici, ne valja mu Alen, a susjedi klepaju, pa onda ocjenjuju jel valja ili ne valja.
Dakle Pape, pogledaj kako se to radi u HNS-u i prepisi.
Sve sto posjeduje kvalitet, vrbuj, moli da igra a zatim ako ne valja skartiraj. Takvi kvazistrucnjaci su rekli da mi imamo Zlatana Ibrahimovica na pasja preskakala pa sta nam se desi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
nije safet kriv što nam je reprezentacija made in china sa igračima iz belgije, ruske 2. lige, hrvatske.
čovjek i od govana solidnu pitu pravi
čovjek i od govana solidnu pitu pravi
sve su pite pitice, samo burek pitac je
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I dalje sam ubijeđen da Safetu treba zabraniti da govori u javnosti.
Jednostavno, svaku njegovu izjavu možemo posmatrati sa (barem) 2 strane i onda se zapitati ko koga tu yebe.
Što se tiče Alenovog slučaja, to je dvosjekli mač. Pape (ili bilo ko drugi da je na njegovom mjestu) će pogriješiti šta god da uradi. Zašto? Pa u slučaju da kaže kako će zvati Alena i kako mu je uputio poziv, a da ga je mladić odbio jer još uvijek nije odlučio za koga će igrati, to može izazvati najveću pometnju u našim redovima. Navijači će (ne)opravdano psovati mladiću, davati mu kojekakve nadimke, proglasiti ga izdajicom. Šta se dešava? Ako u budućnosti (recimo za godinu-dvije) odluči igrati za nas, onda se nalaziš u Mancinijevoj situaciji - pojesti ono što si po*rao (slučaj Tevez).
S druge strane, ako ga ne pozove zbog (ne)opravdanog razloga u vidu mladićevih godina, može se desiti da Hrvatska to iskoristi i kapariše ga za sva vremena. Kao što napisah, dvosjekli mač. Lično mislim da s momkom treba razgovarati u 4 oka (poslati Osima, a ne Papeta
). Pričati sa momkom, reći mu da se na njega računa, da ga pratimo i sve to. Naravno, i ja sam mišljenja da bi Alen trebao krenuti od U-21 reprezentacije. Nek' tako trasira put u srca navijača naše reprezentacije, a vala igrama će si svakako otvoriti vrata većeg kluba od Dinama. Uostalom, šta je uradio Stevanović? I on je svojim radom, voljom, željom i požrtvovnošću otvorio vrata Seville. Jbg, ništa ne pada s neba; za sve se moraš izboriti.
Da se razumijemo, shvatam i ove forumaše koji govore o pozivanju Vršajevića. Jbg, valjda je dosad jasno kako se teško ispada sa reprezentativnog spiska, te da je potrebno ili nešto zasrati ili otići na daleki Istok (
) kako bi te selektor prekrižio.

Što se tiče Alenovog slučaja, to je dvosjekli mač. Pape (ili bilo ko drugi da je na njegovom mjestu) će pogriješiti šta god da uradi. Zašto? Pa u slučaju da kaže kako će zvati Alena i kako mu je uputio poziv, a da ga je mladić odbio jer još uvijek nije odlučio za koga će igrati, to može izazvati najveću pometnju u našim redovima. Navijači će (ne)opravdano psovati mladiću, davati mu kojekakve nadimke, proglasiti ga izdajicom. Šta se dešava? Ako u budućnosti (recimo za godinu-dvije) odluči igrati za nas, onda se nalaziš u Mancinijevoj situaciji - pojesti ono što si po*rao (slučaj Tevez).

Da se razumijemo, shvatam i ove forumaše koji govore o pozivanju Vršajevića. Jbg, valjda je dosad jasno kako se teško ispada sa reprezentativnog spiska, te da je potrebno ili nešto zasrati ili otići na daleki Istok (

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- ASD
- Kontakt:
Alen Halilovic
Dinamo Zagreb 6 meceva
Hrvatske Reprezentacije do 14, do 15, do 16 i sada do 17 godina.
Jagodic mu je poslao poziv da igra za U 21 repku sto je visi nivo od onog za sta Halilovic igra, mali je glatko odbio, a kao sto vidimo da mali nije odbio nijednu mladu Hrvatsku repku.
Moze li mi sada neko reci, dokle se vise Susic treba blamirati i podizati cijenu igracu koji nas je lako odbio?
Dinamo Zagreb 6 meceva
Hrvatske Reprezentacije do 14, do 15, do 16 i sada do 17 godina.
Jagodic mu je poslao poziv da igra za U 21 repku sto je visi nivo od onog za sta Halilovic igra, mali je glatko odbio, a kao sto vidimo da mali nije odbio nijednu mladu Hrvatsku repku.
Moze li mi sada neko reci, dokle se vise Susic treba blamirati i podizati cijenu igracu koji nas je lako odbio?
- ASD
- Kontakt:
Kolasinac jos uvijek ima sansu da u buducnosti igra za Njemacku, ako ne uspije, budimo sigurni da ce tek onda doci pjeske u Sarajevo.bhsport je napisao/la: Samo cu reci da je bolje dizel sa mozgom, nego benzinac bez mozga.
Avdija jeste brz, ali glupljeg igraca odavno gledo nisam, za njega je Dario Puric bio igrac i po, cak je i Visca bolji od Avdije.
Sto se tice selektora ni on nije daleko od dobrog sa mozgom bar sto se tice izjava, neko je dobro napisao, moze izdati knjigu sabrane izjave Safeta Sušića.
Ne znam sta mu nije jasno, mi smo jos uvijek mali, nismo igrali nigdje, i sada nekom treba da bude cast da igra sa Pjanicem i Dzekom.
Mi trebamo moliti svakog iole kvalitetnog igraca, jer nemamo ni prvih 11 u dobrim ligama. Ne valja nam Kolasinac, nek on pjeske krene al ce tesko stici, ne valja mu Alen, a susjedi klepaju, pa onda ocjenjuju jel valja ili ne valja.
Dakle Pape, pogledaj kako se to radi u HNS-u i prepisi.
Sve sto posjeduje kvalitet, vrbuj, moli da igra a zatim ako ne valja skartiraj. Takvi kvazistrucnjaci su rekli da mi imamo Zlatana Ibrahimovica na pasja preskakala pa sta nam se desi.
To su neistine, ne moze uputiti poziv halilovicu dok mali ne izvadi nase drzavljanstvo i ne promijeni sportsko. Mislim, moze on njemu poslati poziv, moze i Messiu i Ronaldu , nije tesko napisati fax i poslati ali je pitanje sta to znaci ? Jos jedna u nizu obmana i bezobrazluka saveza, selektora i novinara. Upucivanje poziva Halilovicu i Kolasincu, koji nemaju pravo igranja u nasoj selekciji , da bi odgovornost presla na igrace , je odvratno.. Nije mi jasno kako mozete vjerovati tako naivnim pricama !?
Sent from my Commodore 64
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.