Pa tu utakmicu protiv Slobode Mus nije ni igrao, to pokušava reći @Bosanski zmajTkanton je napisao/la: Sad ce bit ja hocu da se svadjam,
1. ni jednu utakmicu nisu primili 3 gola, primali su 1,2, i 4
2. vidis da tu nema 13. kola, gdje je gosk porazen od slobode 2:0, gledaj statisitiku na sportsport
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Neka si mu Soni rekao,kada vodi detaljnu analizu neka bar odradi kako trebasony_91 je napisao/la:Pa tu utakmicu protiv Slobode Mus nije ni igrao, to pokušava reći @Bosanski zmajTkanton je napisao/la: Sad ce bit ja hocu da se svadjam,
1. ni jednu utakmicu nisu primili 3 gola, primali su 1,2, i 4
2. vidis da tu nema 13. kola, gdje je gosk porazen od slobode 2:0, gledaj statisitiku na sportsport

pa to i govorim, kaze nije odigro jednu i odma primili tri komada, mozda su ga otkrili da je prodo ili tako nesto pa zato nije igro
Pa vidi tamo da je Mus imao 3 zuta kartona, a to je razlog da se ne nastupi jedna utakmica. A Dnevni list kaze da se on vratio nama u GabeluTkanton je napisao/la:pa to i govorim, kaze nije odigro jednu i odma primili tri komada, mozda su ga otkrili da je prodo ili tako nesto pa zato nije igro

http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... t&Itemid=9
A moglo bi vas (nas) zajebavat to zbog suspenzije u Hrvatskoj, jer se lani Slavija žalila da se suspendiraju nama Bošnjak i Mus

Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Stanceski, Diatta, pa kriminalac Mus. Talovi, talovi. Sve covjek konta evo jedan klub koji se izdize iz ove zabokrecine, a onda te isti demantuje.
-
- Kontakt:
Sluzbena internet stranica NK Zvijezde je objavila da je danas Mus potpisao za Zvijezdu, a ako su oni objavili to je onda milion posto tacno,jer oni nista ne objavljuju dok se sve sluzbeno ne zavrsi.LG97DM je napisao/la:Pa vidi tamo da je Mus imao 3 zuta kartona, a to je razlog da se ne nastupi jedna utakmica. A Dnevni list kaze da se on vratio nama u GabeluTkanton je napisao/la:pa to i govorim, kaze nije odigro jednu i odma primili tri komada, mozda su ga otkrili da je prodo ili tako nesto pa zato nije igro
http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... t&Itemid=9
A moglo bi vas (nas) zajebavat to zbog suspenzije u Hrvatskoj, jer se lani Slavija žalila da se suspendiraju nama Bošnjak i Mus
Postoji mogucnost da je Mus usmeno dogovorio sa GOSK-om ali da je svoje misljenje promjenio i od danas je i sluzbeno nas igrac.
http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... lom-taboru" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/u-zvijez ... -mus/95966" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/sasa-mus ... 47448.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovoggg sašuu je doveo odovic kaze da je vrhuncki igrac
Oda ga je trenirao u gosku pa on zna bolje od vas... ne brinite
-
- Kontakt:
Mozda sam subjektivan i nerealan,moram priznati da nisam gledao nikada Musa,ali na osnovu ovog videa mozda sebi uzimam previse, ali ako nije mozda najbolji onda je sigurno medju 2-3 stopera u PL.
Mus bi mogao biti top pojacanje.Oda zna sta radi!
sta je sa dzaficom, husicem, i sušićem jesu li bili danas u gradačcu
-
- Kontakt:
Dzafic i Senci bi se trebali sutra pojaviti,a za Susica ne znam, mozda je vec danas stigao.emir_dj je napisao/la:sta je sa dzaficom, husicem, i sušićem jesu li bili danas u gradačcu
Bogami po prikazanom na videu Sasa Mus bi lahko iz početne postave mogao izbaciti Bogdanovića,Jasko bi mogao lijevo,tu je bolji.Zadnja linija bi mogla imati ko nikada prije zestoku konkurenciju,jer znamo da su sada plate po učinku.To mi se svidja 

- ASD
- Kontakt:
Malo je glupo govoriti da je medju najboljim stoperima u Ligi ako taj covjek nije odigrao nikada nijednu utakmicu u toj Ligi.Bosanski zmaj je napisao/la:Mozda sam subjektivan i nerealan,moram priznati da nisam gledao nikada Musa,ali na osnovu ovog videa mozda sebi uzimam previse, ali ako nije mozda najbolji onda je sigurno medju 2-3 stopera u PL.

Mislim na ovu sezonu.
Momak je rekao na osnovu snimaka da bi mogao biti.Snimci su iz jačih liga od nase,pa ako je mogao onako igrati u jačim ligama zasto ne bi mogao i kod nas.Sta je sada tu glupo,nije igrao u Mramoru ili Semizovcu.ASD je napisao/la:Malo je glupo govoriti da je medju najboljim stoperima u Ligi ako taj covjek nije odigrao nikada nijednu utakmicu u toj Ligi.Bosanski zmaj je napisao/la:Mozda sam subjektivan i nerealan,moram priznati da nisam gledao nikada Musa,ali na osnovu ovog videa mozda sebi uzimam previse, ali ako nije mozda najbolji onda je sigurno medju 2-3 stopera u PL.
Mislim na ovu sezonu.
Sad smo ko nato i mozemo zapalit po jednu 

Moje misljenje da je vas najveci dobitak Odovic.To je strasan trener i ne sumnjam ko god dosao i otisao da ce on napraviti solidan rezultat s Zvijezdo.Ako to bude islo na duze staze za par godina mislim da on moze napraviti fin rezultat s Zvijezdom,pa mozda i napasti evropu.
Šta bi sa onog mađara Takača,dobar bio protiv repke....je li tu.
Kod tebe nema krize,ne briga te sto su cigare poskupileKvota je napisao/la:Sad smo ko nato i mozemo zapalit po jednu

na treningu jucer 4-5 nepoznatih igraca,vjerovatno opet proba.pavle susic dolazi u ponedjeljak a za dzafica i husica neznam.mus je trenirao i djeluje spreman fizicki trenira i perica i buba i pandza 
takac je izgleda trazio puno para pa ga nasi otkacili

takac je izgleda trazio puno para pa ga nasi otkacili
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.