Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Dva put sam pito i nemoj srat, 'vako otvoreno da ti ka'em.Panda je napisao/la:nema i ne pitaj po 99. putBenjooJutub je napisao/la:Ima li ko wwin račun (sa kešom na računu) i da pritome ima paypal account?
Da se dogovorimo, da ja vama pošaljem pare sa svog paypala na vaš paypal, a vi meni prebacite keš sa vašeg wwin računa, na moj wwin račun? Imam jedno 10€ na paypalu, a nemam verifikovane kartice, pa mi džaba stoji.. Ako ima neko, neka se javi
Sta ti smeta nek pita kolko mu kurcu cejfBenjooJutub je napisao/la:Dva put sam pito i nemoj srat, 'vako otvoreno da ti ka'em.Panda je napisao/la:nema i ne pitaj po 99. putBenjooJutub je napisao/la:Ima li ko wwin račun (sa kešom na računu) i da pritome ima paypal account?
Da se dogovorimo, da ja vama pošaljem pare sa svog paypala na vaš paypal, a vi meni prebacite keš sa vašeg wwin računa, na moj wwin račun? Imam jedno 10€ na paypalu, a nemam verifikovane kartice, pa mi džaba stoji.. Ako ima neko, neka se javi
Ma kakvi sansi, Ibro kao TorresMagiiic je napisao/la:Sinoc igram NBA listic i za overe i undere mi trazi min 3 para. I ja stavim PSZ daje gol. E gledaj belaja.
Gleda li iko tekmu...ima li kakvih sansi da ga zavuku???
meni radi.Omerbavarac je napisao/la:Ima li jos neko problema sa ulaskom na premierovu stranicu.
Nece pa nece.
Poplavi i ne mrda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.