ko god treba da igra sa mnom ovu ligu, nek' čeka sutra
haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: haxball
lopovi jedni, kad mene nema, raspisujete ekipe
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ovako bih ja:
Golman: Benz
Odbrana: delko
Veza: EdinTM87 i Chily-rz
Napad: Viper
Nije zato sto sam ja, inace najbolji igraci idu u vezu, a to je za mene chily, e sad ja se bolje snalazim pred protivnickim golom + znam sve one i znam kako preci kojeg
Ako neko ima zalbu nek prilozi 
Odbrana: delko
Veza: EdinTM87 i Chily-rz
Napad: Viper
Nije zato sto sam ja, inace najbolji igraci idu u vezu, a to je za mene chily, e sad ja se bolje snalazim pred protivnickim golom + znam sve one i znam kako preci kojeg
SAMO ČELIK !
Preofanzivno, ja cu u odbranu sa Chilyem, delko je dobar pravo, mi cemo odbranu a vi napad igrajte
Moramo odbranit cast foruma

Moramo odbranit cast foruma
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nema mjesta za mene
?
Hajmo vjezbat
http://www.haxball.com/?roomid=1071e312 ... 197&pass=1" onclick="window.open(this.href);return false;
ss.ba
http://www.haxball.com/?roomid=1071e312 ... 197&pass=1" onclick="window.open(this.href);return false;
ss.ba
A vm ****, igracemo ovo jos ubuduce, preko ESL-a cu ja dogovarat, a sad smo se popunili
Formacija:
Odbrana: Chily ---- EdinTM87
Veza: delko
Napad: viper
Ovako
Formacija:
Odbrana: Chily ---- EdinTM87
Veza: delko
Napad: viper
Ovako
SAMO ČELIK !
Imam spijunske vijesti, igraju u formaciji 1-2-1 za razliku od nas koji igramo 2-1-1. Dok je lopta na nasoj polovici svi ce oni ic u napad (osim golmana) sto znaci da napadac (ja
) ostajem na centru i koristim to sto ce kod njih ostat samo jedan, vi cim dobijete loptu odma saljete gore i dolazite mi pomoc.
SAMO ČELIK !
možda i oni ovo čitaju
za ubuduće računajte na mene
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
PREKOPIRAN POST NJIHOVOG KAPITENADa. Malo bih prepravio:
Golman: Sky
Odbrana: RRC
Sredina: Ryder/utf
Napad: TCW
S tim da bi dok je lopta na njihovoj polovici ja, RRC, Ryder i TCW svi bili u napadu, a dok je lopta na našoj svi osim TCWa u obrani koji može odlično iskoristiti lopte kad mu dodamo.
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
il znaju da ovi nasi to citaju,pa stavljaju lazne informacije a prave dogovaraju preko pp-a il fb?anonimni je napisao/la:možda i oni ovo čitaju![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
sve je moguće...Otelo je napisao/la:il znaju da ovi nasi to citaju,pa stavljaju lazne informacije a prave dogovaraju preko pp-a il fb?anonimni je napisao/la:možda i oni ovo čitaju![]()
@ Hypnose
ovi neku utakmicu igraju, imaš link lige na prošloj stranici, ubačen si ti...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
aham...anonimni je napisao/la:
@ Hypnose
ovi neku utakmicu igraju, imaš link lige na prošloj stranici, ubačen si ti...
1. kolo odmah sa Banjalucaninom, sto znaci laga do iznemoglosti, osim ako on nema dobar net..... Bar se nadam...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Koji je to forum?Viper je napisao/la:Imam spijunske vijesti, igraju u formaciji 1-2-1 za razliku od nas koji igramo 2-1-1. Dok je lopta na nasoj polovici svi ce oni ic u napad (osim golmana) sto znaci da napadac (ja) ostajem na centru i koristim to sto ce kod njih ostat samo jedan, vi cim dobijete loptu odma saljete gore i dolazite mi pomoc.
BUNKER I NA KONTRE
ne mora značiti, ja sam igr'o sa njim danas i bio host, a njemu nije lagalo (bar nije spominj'oHypnose je napisao/la: 1. kolo odmah sa Banjalucaninom, sto znaci laga do iznemoglosti, osim ako on nema dobar net..... Bar se nadam...![]()
![]()
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Imamo dobru ekipu,jedino ne znam Benza i njegove kvalitete
Ima tu jos strasnih haxbalera
Reds,vm i naravno Baja Zvjerka,.
Ima tu jos strasnih haxbalera
a da se ja ubacim u protivnicku ekipu pa da ih zeznem iznutra
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
eh da nas trojica igramo..chily-rz je napisao/la:Imamo dobru ekipu,jedino ne znam Benza i njegove kvalitete![]()
Ima tu jos strasnih haxbaleraReds,vm i naravno Baja Zvjerka,.
Bit ce gusto u borbi za opstanak ,ja ,likma ,otelo ,jaka konkurencija 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.