FK Rudar Prijedor

Analic
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Analic » 01 nov 2009, 00:05

Sva normalna raja iz Prijedora je dobrodošla u Mostar da prošeta gradom popije kafu i odgleda utakmicu.

Jer ipak dobro domaćinstvo treba da bude uzvraćeno na proljeće. Rakija je neizbježna.

FORZA VELEŽ

carobni manijak
Kontakt:

Post Postao/la carobni manijak » 01 nov 2009, 00:17

da tako vam kaze analic,a kad dodete pocece da pada kamenje sa nebesa,to su red amry mostar..uglavnom svi mostarci ne smiju na sake samo nekakvo kamenje itd...

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 01 nov 2009, 00:20

carobni manijak je napisao/la:da tako vam kaze analic,a kad dodete pocece da pada kamenje sa nebesa,to su red amry mostar..uglavnom svi mostarci ne smiju na sake samo nekakvo kamenje itd...

nemoj da te "roknem"...dzaba ti i kamen i sve :D

carobni manijak
Kontakt:

Post Postao/la carobni manijak » 01 nov 2009, 00:21

Red or Dead je napisao/la:
carobni manijak je napisao/la:da tako vam kaze analic,a kad dodete pocece da pada kamenje sa nebesa,to su red amry mostar..uglavnom svi mostarci ne smiju na sake samo nekakvo kamenje itd...

nemoj da te "roknem"...dzaba ti i kamen i sve :D
necemo toga to je posao sirokobrijezana :lol: :lol:

Lucarelli
Kontakt:

Post Postao/la Lucarelli » 01 nov 2009, 13:24

Bolje i kamen baciti nego izbosti čovjeka,bombe bacati,pucati ovo,ono.... ;)
Lijevo !

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 01 nov 2009, 16:22

Analic je napisao/la:Sva normalna raja iz Prijedora je dobrodošla u Mostar da prošeta gradom popije kafu i odgleda utakmicu.

Jer ipak dobro domaćinstvo treba da bude uzvraćeno na proljeće. Rakija je neizbježna.

FORZA VELEŽ
U Prijedoru necete biti docekani lijepo,a i nema normalne raje koliko smo mi vidjeli,ali bi volio da im uzvratimo gostoprimstvo da dodu kod nas(Gradacac),kod kuce zaseru i onda nesmiju na stranu :D :D :D

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 01 nov 2009, 16:25

E **** ga,niste imali sreće.

Pozz
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 01 nov 2009, 16:34

Prati ovo sve po zaslugama. Vi ste nasu djecu u Sarajevu napali.

Mi smo u Trebinju dočekani prijateljski, pili kafu u sred grada u obilježjima kluba Veleža ljudi nam prilazili normala.

Zato ćemo uzvratiti gostoprimstvo. Isto tako smo primili grupicu momaka iz Gradačca koji su normala po gradu pili i hodali. Tako ćemo i mi prijateljski u Gradacac abd.

Sve po zaslugama.

Rudaru čestitam. Sa ovakvom odbranom u gostima čovjek bi rekao nema šanse da ispadnu, ali opet ne pita se tu samo kvalitet nego i lobiji klubova.

Kada je golman i odbrana u pitanju tu su premoćni, a jos malo da se vezni red pokaže i imate finu ekipu.

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 01 nov 2009, 16:36

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:E **** ga,niste imali sreće.

Pozz

Buhhhaahaha obali ga crncu... :mrgreen:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 01 nov 2009, 16:39

Crveni_1922 je napisao/la:

Pozz

Kad si ti već derpe nemora značiti da su svi...Znači tebe je Tabi zigu :) :)
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 01 nov 2009, 16:48

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:
Crveni_1922 je napisao/la:

Pozz

Kad si ti već derpe nemora značiti da su svi...Znači tebe je Tabi zigu :) :)

Hinjski ne peglaj nego kako je bit na minus ćetri... buhhahaha :mrgreen:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

1.3.1.2.
Kontakt:

Post Postao/la 1.3.1.2. » 01 nov 2009, 19:10

Nažalost, naš bunker je danas probijen, ali s obzirom na igru naših igrača i nije čudo. Sve pohvale za našeg golmana Avdukića. Da danas nije bio odličan naprimali bismo se golova... Ništa, okrećemo se ka 13-om kolu i Olimpiku kod kuće...

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 01 nov 2009, 19:38

Analic je napisao/la:
Prati ovo sve po zaslugama. Vi ste nasu djecu u Sarajevu napali.

Mi smo u Trebinju dočekani prijateljski, pili kafu u sred grada u obilježjima kluba Veleža ljudi nam prilazili normala.

Zato ćemo uzvratiti gostoprimstvo. Isto tako smo primili grupicu momaka iz Gradačca koji su normala po gradu pili i hodali. Tako ćemo i mi prijateljski u Gradacac abd.

Sve po zaslugama.

Rudaru čestitam. Sa ovakvom odbranom u gostima čovjek bi rekao nema šanse da ispadnu, ali opet ne pita se tu samo kvalitet nego i lobiji klubova.

Kada je golman i odbrana u pitanju tu su premoćni, a jos malo da se vezni red pokaže i imate finu ekipu.

a nije nam igrao najbolji igrac odbrane Stakic..
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 01 nov 2009, 21:43

Bio sam danas na utakmici.Tvrda ste ekipa pravo, iako smo imali sansa spasio nas je Colic majstorskim golom.Po meni sudjenje danas solidno bilo.

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 01 nov 2009, 21:56

anel81m je napisao/la:Bio sam danas na utakmici.Tvrda ste ekipa pravo, iako smo imali sansa spasio nas je Colic majstorskim golom.Po meni sudjenje danas solidno bilo.
Svaka cast i vama :D ...sudjenje je bilo dobro...bez ikakvih zamjerki sudiji :mrgreen:

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 02 nov 2009, 10:24

Zadovoljan sam našim Rudarom. Nije to bio fudbal lijep za oko, ali jeste primjer organizovane igre sa jasnim ciljem, a to je bod. Da smo imali malo više sreće, mogli smo do boda. I protiv Slobode u Tuzli nam je malo falilo, da nije bilo penala, teško bi Sloboda dala go. Al nema veze, račun će platiti Olimpik u subotu :D . Rudar do kraja ostaje gdje i jest, a to je sredina tabele. A siguran sam da uzimamo kup RS. 8-)

xavi26
Kontakt:

Re:

Post Postao/la xavi26 » 02 nov 2009, 11:02

" ? je napisao/la:Zadovoljan sam našim Rudarom. Nije to bio fudbal lijep za oko, ali jeste primjer organizovane igre sa jasnim ciljem, a to je bod. Da smo imali malo više sreće, mogli smo do boda. I protiv Slobode u Tuzli nam je malo falilo, da nije bilo penala, teško bi Sloboda dala go. Al nema veze, račun će platiti Olimpik u subotu :D . Rudar do kraja ostaje gdje i jest, a to je sredina tabele. A siguran sam da uzimamo kup RS. 8-)
cuvajte se vi olimpika, gledao sam ih u gostujucim utakmicama, puno su opasniji nego na ''svome'' terenu..
Volim te Bosno!!!

Жика Павловић
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la Жика Павловић » 02 nov 2009, 11:23

xavi26 je napisao/la:
" ? je napisao/la:Zadovoljan sam našim Rudarom. Nije to bio fudbal lijep za oko, ali jeste primjer organizovane igre sa jasnim ciljem, a to je bod. Da smo imali malo više sreće, mogli smo do boda. I protiv Slobode u Tuzli nam je malo falilo, da nije bilo penala, teško bi Sloboda dala go. Al nema veze, račun će platiti Olimpik u subotu :D . Rudar do kraja ostaje gdje i jest, a to je sredina tabele. A siguran sam da uzimamo kup RS. 8-)
cuvajte se vi olimpika, gledao sam ih u gostujucim utakmicama, puno su opasniji nego na ''svome'' terenu..
Mi im obećavamo dosta gledalaca i dobru atmosferu. Nadam se i korektnom suđenju, pošto Rudar nikad nije imao pomoć sudija, naprotiv :evil:. Ja uvijek kažem - neka bolji pobijedi!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 02 nov 2009, 13:07

a u srijedu dolazi Zeljo... :P

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 02 nov 2009, 14:09

eto covjek ti sve fino rece 8-)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Confiance, dark44, elSaik, Paromlinac, Stole, VolimBiH96, zemuntrg i 59 gostiju.