najgori trenutak kad ujutro ustanes palis PC, wwin , a ono isto stanje racuna koje si i ostavio ..Willy je napisao/la:
Ovako svaki dan u zadnje vrijeme.
Meni je jutro svanulo sa 10 eura .. hehe
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
najgori trenutak kad ujutro ustanes palis PC, wwin , a ono isto stanje racuna koje si i ostavio ..Willy je napisao/la:
produzeci se samo racunaju kod igracaanonimni je napisao/la:zar se ne računaju i produžeci ?
jasko_juve je napisao/la:nije prosao Dallas..juhubruhu je napisao/la:Sacramento - Dallas over 205,5
Indiana Pacers - NY Knicks under 185,5
Svaka čast i hvala
Ajaccio bez pola ekipe zbog Afričkog kupa nacija. PSG 3+ golova ili hendikep 1.barca_87 je napisao/la:psg 1 1.30 st.
ako hoce da osvoje titulu ovo moraju dobijat, ove "male" utakmice
P. Mickeal (11,5) vise
u vecini utakmica prebaci ovih 11 poena koliko je dato ,ne odmara ga puno xavi pascual i nerijetko preuzima odgovornost na sebe ulascima pod kos i sutevima sa poludistance ,uglavnom uzme dovoljno suteva i trebo bi ovo prebacit ,ocekujem neizvjestan mec i pete ce bit gotovo citavu utakmicu na terenu jer je vazan igrac u koncepciji xavija pascuala
split igokea 2 1,45 (subota)
split ce sutra bit oslabljen protiv igokee (zbog bolesti igraca ,gripa neka ih pokosila) ,igrace nekoliko juniora,kvota sa 1,65 spala na 1,35 u bhplayu a na wwinu je 1,45 ,i opadace vjerujem jos
Mislim da je minimalna uplata 10 centi. Može se igrati bez fikseva. Najmanji sistem je 2/3.el-fighter je napisao/la:Zna li neko koliko je minimalna uplata za sistem na wwinu i koliko minimalno parova mora biti, te moze li se odigrati sistem bez fiksa?
Nasao si dvojicu igraca za koje je nemoguce predvidjeti kako ce igrati , ja bih obojicu preskociobarca_87 je napisao/la:ko se razumije u tenis koji je bolje par da odigram ,koji je sigurniji,ja stavio ovog younga al se sad premisljam da zamjenim sa ovim bogomolovom
D.Young - Jam.Baker 1 1,35
ili
bogomolov-yani 1 1,35
Ono što ti ja savjetujem je bogomolov.barca_87 je napisao/la:ko se razumije u tenis koji je bolje par da odigram ,koji je sigurniji,ja stavio ovog younga al se sad premisljam da zamjenim sa ovim bogomolovom
D.Young - Jam.Baker 1 1,35
ili
bogomolov-yani 1 1,35
Kvota na under 51,5 u stranim kladionicama pala na 1,60Willy je napisao/la:Paris SG - Ajaccio(zg) 11.1. 21:00 4+ 2,00
Španjolska - Alžir(51,5) 11.1. 19:00 Više 1,85
Alba Berlin(68,5) 11.1. 19:00 Više 1,85
Olympiakos(70,5) 11.1. 20:45 Više 1,85
A.Tomić (Barcel.) (11,5) 11.1. 20:45 Više 1,85
kvota: 23.43
Sorry druze,jbg vidim da si pao na mojim prijedlozimaWilly je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.