Ja cirkusa pred utakmicu sa Borcem će ga pokupitBosanski zmaj je napisao/la:Skidam kapu nasoj upravi,samo se pitam gdje ovakve nadju???
Je su li se raspitali je li Mus odsluzio kaznu zatvora da nam ne ode u pola sezone na hladjenje![]()
CIRKUS!
Malo si se zabrojo primi 15 a dali 9 u to vrijemeBosanski zmaj je napisao/la:Jos jedan vazan podatak jeste da ga je Odovic vodio u GOSK-u u sezoni 2011/12 i da je sigurno upoznat sa njegovim kvalitetama, ko zna mozda je i sam Oda insistirao na njegovom dovodjenju.
Malo sam gledao njegovu statistiku u GOSK-u (igrao samo prvu polusezonu) a ona glasi da je odigrao 14 utakmica, a za to vrijeme su primili 12 golova sto dovoljno govori o njemu kao komdantu odbrane, da su primali u prosjeku manje od jednog gola po utakmici sto je za ekipu kvaliteta kao sto je GOSK veliki uspjeh.
suti da se ne prevariszmajevac je napisao/la:Po mom misljenju,a to sam napisao i prije prelaznog roka nase najvece pojacanje ce biti Ordagic iz jednostavnog razloga sto nam je svima bio pred ocima i mogli smo ga uzivo gledati i uvjeriti se u njegove kvalitete.Ostala pojacanja ili nisu bili standardni u svojim predhodnim klubovima ili vecina nije nikad ni cula za njih.Tako da to za mene nisu neka zvucna imena i neocekujem da ce biti bolji prelazni rok od Kunticevog.Za sada je po meni 1-1 za vrijeme Kuntica dosao Mirkovic a za vrijeme Odovica Ordagic.
Prije ce bit 1-0 za Kuntica, Ordagic je doso prije Odovicazmajevac je napisao/la:Po mom misljenju,a to sam napisao i prije prelaznog roka nase najvece pojacanje ce biti Ordagic iz jednostavnog razloga sto nam je svima bio pred ocima i mogli smo ga uzivo gledati i uvjeriti se u njegove kvalitete.Ostala pojacanja ili nisu bili standardni u svojim predhodnim klubovima ili vecina nije nikad ni cula za njih.Tako da to za mene nisu neka zvucna imena i neocekujem da ce biti bolji prelazni rok od Kunticevog.Za sada je po meni 1-1 za vrijeme Kuntica dosao Mirkovic a za vrijeme Odovica Ordagic.
Ma daj,bar su se trebe obradovale kada sam im rekao da je potpisao crnac.Biće ih vise na utakmicama....Nah1d je napisao/la:Mislim da pojacanja do sad nisu losa jedino taj iz Sarajeva je sumnjiv
jarane sad ce zeljina medida vuckovci ,svi na utakmice da vide crncavatreni je napisao/la:Ma daj,bar su se trebe obradovale kada sam im rekao da je potpisao crnac.Biće ih vise na utakmicama....Nah1d je napisao/la:Mislim da pojacanja do sad nisu losa jedino taj iz Sarajeva je sumnjiv![]()
![]()
Mus nije odigrao jednu utakmicu i odmah su primili 3 komada.Tacno sam izbrojao 14 utakmica,12 primljenih golova.Tkanton je napisao/la:Malo si se zabrojo primi 15 a dali 9 u to vrijemeBosanski zmaj je napisao/la:Jos jedan vazan podatak jeste da ga je Odovic vodio u GOSK-u u sezoni 2011/12 i da je sigurno upoznat sa njegovim kvalitetama, ko zna mozda je i sam Oda insistirao na njegovom dovodjenju.
Malo sam gledao njegovu statistiku u GOSK-u (igrao samo prvu polusezonu) a ona glasi da je odigrao 14 utakmica, a za to vrijeme su primili 12 golova sto dovoljno govori o njemu kao komdantu odbrane, da su primali u prosjeku manje od jednog gola po utakmici sto je za ekipu kvaliteta kao sto je GOSK veliki uspjeh.
Po mom misljenju kad bi jos jednom zabrljao bio bi mu kraj karijere! Ne vjerujem da je toliko malouman da ponovi istu gresku!emir_dj je napisao/la:Ne sviđa mi se činjenica da imamo igrača sa takvom reputacijom. Čuo sam pozitivne stvari o njegovom fudbalskom umijeću. Ali ako njegova reputacija (osuđenog igrača za štima-nje rezultat) govori više o njemu nego li njegova kvaliteta onda on nije za nas.
Za ovog iz Sarajeva ce te biti pozitivno iznenađeniNah1d je napisao/la:Mislim da pojacanja do sad nisu losa jedino taj iz Sarajeva je sumnjiv
Sad ce bit ja hocu da se svadjam,Bosanski zmaj je napisao/la:Mus nije odigrao jednu utakmicu i odmah su primili 3 komada.Tacno sam izbrojao 14 utakmica,12 primljenih golova.Tkanton je napisao/la:Malo si se zabrojo primi 15 a dali 9 u to vrijemeBosanski zmaj je napisao/la:Jos jedan vazan podatak jeste da ga je Odovic vodio u GOSK-u u sezoni 2011/12 i da je sigurno upoznat sa njegovim kvalitetama, ko zna mozda je i sam Oda insistirao na njegovom dovodjenju.
http://www.transfermarkt.de/de/sasa-mus ... _2011.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.