Ovo se mora provjerit nekadEvolution87 je napisao/la: ... Ako bi izbrojali koliko puta cvrcak cvrkutne u minuti, onda taj broj podijelili sa 2, zatim dodali 9, opet podijelili sa
2, dobili bi tacnu temperaturu izrazenu u stepenima Celzija

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovo se mora provjerit nekadEvolution87 je napisao/la: ... Ako bi izbrojali koliko puta cvrcak cvrkutne u minuti, onda taj broj podijelili sa 2, zatim dodali 9, opet podijelili sa
2, dobili bi tacnu temperaturu izrazenu u stepenima Celzija
Razni racuni i reklame(spamBlue_He4rt je napisao/la:Uprkos telefonu,internetu, poste sirom svijeta proslijede svakog dana oko 1,2 milijarde pisama! -> ne vjerujem
ovo nisam morao ni saznatiProfesor je napisao/la:-U Tokiu postoji restoran u kojemu osoba može spolno općiti sa živom životinjom, nakon čega je ubiju, skuhaju i posluže toj istoj osobi i njenim/njegovim gostima.
ti čitaš filmove ?nele-BHF je napisao/la:Ne znam koliko je ovo tačno, pročitao sam na filmu, da čovjek koristi samo 30% svog mozga.
ne koristi ni toliko vjeruj mi.nele-BHF je napisao/la:Ne znam koliko je ovo tačno, pročitao sam na filmu, da čovjek koristi samo 30% svog mozga.
Pa dabome. Pročitao šta je rekao glumac jer ga inače ne razumijem.bagrcavi je napisao/la:ti čitaš filmove ?nele-BHF je napisao/la:Ne znam koliko je ovo tačno, pročitao sam na filmu, da čovjek koristi samo 30% svog mozga.
don_burza je napisao/la:Razni racuni i reklame(spamBlue_He4rt je napisao/la:Uprkos telefonu,internetu, poste sirom svijeta proslijede svakog dana oko 1,2 milijarde pisama! -> ne vjerujem) izvodi iz banaka i tako to
Vidis ti to, zaostali su za nama, kod nas svakih 30 sekundi prodje jedna minutaFaraon iz Visokog je napisao/la:-da u Africi svakih 60 sekundi prodje jedna minuta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.