Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 10 jan 2013, 22:55

Ja mogu i na podu. :mrgreen:

Portland-Miami 1
osjecaj.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Hermes
Kontakt:

Post Postao/la Hermes » 10 jan 2013, 23:00

E narode ne bi sad da ispadne da reklamiram nešta itd. ali naletio sam na ovog lika na FBu i frajer fakat pogadja u zadnje vrijeme. Nije mu los prolaz do sada

http://www.facebook.com/pages/K-E-C/415 ... 32?fref=ts
Nema "zicera" pa makar tekma dogovorena bila

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 10 jan 2013, 23:00

Hvala amarosimu za Ukića, dao je samo 5 poena. Tip je žešća rupa u grčkoj ekipi. U dva minuta u zadnjoj četvrtini, nakon što se Diamantidis povrijedio, uspio je: promašiti 2 bacanja, promašiti floter sa 2 metra, promašiti otvoren šut za 3 i izgubiti loptu, nakon čega su Španci iz kontre dali koš. :roll:

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 10 jan 2013, 23:05

Willy je napisao/la:Hvala amarosimu za Ukića, dao je samo 5 poena. Tip je žešća rupa u grčkoj ekipi. U dva minuta u zadnjoj četvrtini, nakon što se Diamantidis povrijedio, uspio je: promašiti 2 bacanja, promašiti floter sa 2 metra, promašiti otvoren šut za 3 i izgubiti loptu, nakon čega su Španci iz kontre dali koš. :roll:
Bolje da su doveli Dinu Hodzica manju bi mu platu davali.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 10 jan 2013, 23:06

Sacramento - Dallas over 205,5

Susret dvije ekipe koje su uzasne u defanzivi. Sacramento je kuci u zadnjih 6 utakmica 4 puta isao preko ove margine, dok je jednom bio kratak za kos. Dallas na gostovanjima prima preko 104 poena u prosjeku.
Dallas je sa povratkom Dirka dobio krila i pomalo dizu svoju formu, sinoc su nesretno izgubili od LAC sto ce im biti dodatni motiv veceras.
Inace ove dvije ekipe su igrale vec jednom ove sezone i rezultat je bio 119-96 . Pri tome u obje ekipe nisu bile prisutne njihove glavne violine, Dirk s jedne i T. Evans s druge strane.

Indiana Pacers - NY Knicks under 185,5

Sta drugo odabrati kada igra Indiana, pogotovo kuci? Pri tome jos dodati da nema Carmela, tako da ce J.R. Smith
biti glavna uzdanica Knicksa a on ruku na srce ne moze bas odigrati na nivou Carmela, mada je trenutno u zivotnoj formi.
Igrali su ove sezone jednom, rezultat je bio 88-76 za Knickse.

Cousins over 17,5

I on je u zestokoj formi trenutno, igra kuci protiv jedne od najlosijih odbrana pod kosem koja prima u prosjeku
61,3 poena od igraca iz froncourta a od toga sigurno minimalno pola bukvalno iz reketa. Prelazio je ovu marginu i protiv boljih odbrana tako da sumnjam da ce veceras imati problema sa Kamanom i Brandom. Proslu tekmu u gostima im je zabio 25 poena.

Jos bih napomenuo onako usput , ako neko ima u ponudi Chalmersa mozda u nekoj kladari neka trpa over.
Ove sezone je u katastrofalnoj formi tako da mu je trenutni prosjek 6,9 poena tako da bi mu i margina
trebala biti tu negdje. Helem, cuvat ce ga Lillard sto znaci da ce imati prostora da se posteno nasuta
pogotovo u vecem dijelu meca tj. do pred sami kraj kada se bude tekma lomila i ovi glavni igracu budu
uzeli stvari u svoje ruke. Do tada bi ostali matchupi trebali biti tvrdi i neizvjesni sto bi ostavilo
Chalmersu prostora da iskoristi svoju prednost.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 10 jan 2013, 23:08

dr.van nostrand je napisao/la:Sacramento - Dallas over 205,5

Susret dvije ekipe koje su uzasne u defanzivi. Sacramento je kuci u zadnjih 6 utakmica 4 puta isao preko ove margine, dok je jednom bio kratak za kos. Dallas na gostovanjima prima preko 104 poena u prosjeku.
Dallas je sa povratkom Dirka dobio krila i pomalo dizu svoju formu, sinoc su nesretno izgubili od LAC sto ce im biti dodatni motiv veceras.
Inace ove dvije ekipe su igrale vec jednom ove sezone i rezultat je bio 119-96 . Pri tome u obje ekipe nisu bile prisutne njihove glavne violine, Dirk s jedne i T. Evans s druge strane.

Sta drugo odabrati kada igra Indiana, pogotovo kuci? Pri tome jos dodati da nema Carmela, tako da ce J.R. Smith
biti glavna uzdanica Knicksa a on ruku na srce ne moze bas odigrati na nivou Carmela, mada je trenutno u zivotnoj formi.

Cousins over 17,5

I on je u zestokoj formi trenutno, igra kuci protiv jedne od najlosijih odbrana pod kosem koja prima u prosjeku
61,3 poena od igraca iz froncourta a od toga sigurno minimalno pola bukvalno iz reketa. Prelazio je ovu marginu i protiv boljih odbrana tako da sumnjam da ce veceras imati problema sa Kamanom i Brandom. Proslu tekmu u gostima im je zabio 25 poena.

Jos bih napomenuo onako usput , ako neko ima u ponudi Chalmersa mozda u nekoj kladari neka trpa over.
Ove sezone je u katastrofalnoj formi tako da mu je trenutni prosjek 6,9 poena tako da bi mu i margina
trebala biti tu negdje. Helem, cuvat ce ga Lillard sto znaci da ce imati prostora da se posteno nasuta
pogotovo u vecem dijelu meca tj. do pred sami kraj kada se bude tekma lomila i ovi glavni igracu budu
uzeli stvari u svoje ruke. Do tada bi ostali matchupi trebali biti tvrdi i neizvjesni sto bi ostavilo
Sta mislis o Lillardu, LBJ-u, Mayo-u ?

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 10 jan 2013, 23:19

Mozda bi Mayo konacno mogao u over otici, posto ocekujem da ce biti puno koseva na tekmi ali se ne usudjujem nekako na njega igrati sada kada je Dirk u timu.

Ovo ostalo zaista je za mene NO BET , pogotovo igraci Miami-a , na njih skoro i ne obracam paznju ove sezone, mozda eventualno uganjam Bosha kad igra kuci protiv nekih rupa pod kosem.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 11 jan 2013, 00:22

paolomontero je napisao/la:
paolomontero je napisao/la:
Hass je napisao/la:Danas sam odlucio stavit cvaju na ova tri,po meni zicera: Smyczek-Barton KEC, Bouchard-Gavrilova KEC i R.Ram-Eysseric KEC,sve su kvale za AO.Kasnije biti jos jedan tiket na petaka.. Sretno,ako ko isprati. :l: :lol:
dobar si sa tenisom,to znam :) ali ja ovog smyczeka protiv bartona ne bih igrao. Prvo barton je domaci igrac,dobro servira,cak je mislim i karlovica nedavno dobio

ja cu pokusassti u premieru:
stebe-feeney 1 1,25
dubois-jugic salkic 1 1,40
dolonc-sema 1 1,30

na bwin na dolonc 1,16, na dubois 1,3 a na stebe 1,19

evo to sam i uplatio, plus dodao dvije kvote po 1,05 TARTU ROCK I KALEV
mozda i prodje :)
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 11 jan 2013, 01:21

Prije svega želim da istaknem da cijenim tvoje mišljenje i sve pohvale na račun razmišljanja i samog klađenja. No, ovaj put ću morati kontrirati isključivo zbog jednog razloga a to je igra Dallasa kad veže 2 dana za redom, niti jedan jedini put drugi dan kad igraju tekmu za redom nisu prebacili ovu granu. Nabrojaću samo poene koje Dallas postiže kad igra 2dana za redom : 94, 91, 103, 78, 97, 102, 82, 85, 103. Ako se ja već pitam igra under Dallas 103,5 je nešto što se ne smije propustiti.
MIA SAN MIA!!!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 11 jan 2013, 01:29

A Sacramento ispod 105 poena ???
Osim - drugo ime za Želju !

Falcaoo
Kontakt:

Post Postao/la Falcaoo » 11 jan 2013, 02:44

a veceras svi koji su igrali Smitha over padaju :D

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 11 jan 2013, 03:04

Falcaoo je napisao/la:a veceras svi koji su igrali Smitha over padaju :D
Ma 4 poena ima a 20 mu treba negdje i 21.

Moze on to stici.. nego vidi george iz indiane.. 0-6 sutevi za sad
nadam se da ce drugo poluvrijeme odigrao kao i protiv heata

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 11 jan 2013, 03:09

U Indiani k'o da rukometa igraju, nema koseva ni u tragovima.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 11 jan 2013, 03:27

STEVEN je napisao/la:U Indiani k'o da rukometa igraju, nema koseva ni u tragovima.
Ja odigro Under 8-)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 11 jan 2013, 03:39

Heller je napisao/la:
STEVEN je napisao/la:U Indiani k'o da rukometa igraju, nema koseva ni u tragovima.
Ja odigro Under 8-)
Mog'o si zaokruziti par nakon 4 minute igre :D

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 11 jan 2013, 03:45

STEVEN je napisao/la:
Heller je napisao/la:
Ja odigro Under 8-)
Mog'o si zaokruziti par nakon 4 minute igre :D
Ma ovo mi je vadiona :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a uvijek se izvadim :P
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 11 jan 2013, 09:26

amarosim je napisao/la:Euroleague
Ukic 9,5 manje wwin
U premieru je granica 7,5 a u hr-lutriji 8,5......Vraca se gosp.Diamantidis tako da ce Ukic igrati manje nego prve dvije utak a Unicaja ima vrlo dobre obrambene igrace na pozicijama 1 i 2(Calloway,Urtasun,Vidal)...........
NBA
New York 92,5 manje wwin
U premieru i hr-lutriji je granica 90,5,nema Anthonyja a svi znamo kakvu obranu igra Indiana,ali buduci da je NBA krajnje cudna,ne bi me cudilo da vcrs bude sve obrnuto,tako da sam ovo odigrao samo na temelju statistike i izostanka Carmela........
O.J.Mayo 14,5 više premier
Gostuju Sacramentu,Dallas u zadnjih 11 utak ima samo jednu pobjedu,Mayo igra najvise i uzima oko 15 lopti po susretu,zadnje tri utak je zabijao 17,13,14 ali uz kriminalne postotke npr.za tri je sutirao 1-6,1-7,1-8 dakle i njega mora usrati....Kingsima se vratio Evans ali prvu utak je igrao samo 12min,Maya ce vcrs cuvati F.Garcia i vjerovatno Evans tako da ne bi trebao imati velikih problema.......
Portland-Miami 2 1,60
Dajte,nemojte me zahebavati sa ovolikom kvotom na Miami,ok,igraju lose ali ako se ijedna ekipa moze slomiti tempom u ovoj ligi,to je Portland,ljudi igraju sa 6 igraca u rotaciji i jos su svi glavni igraci(osim Lillarda)vcrs matchupi najbolji defanzivacima u Miamiju(Mathews-Wade,Batum-James ili Battier,Aldridge-Bosh ili Haslem)....vjeruejm da ce Heat ovo iščupati na iskustvo i vecu rotaciju.......
5
76
24

92-90

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 11 jan 2013, 10:31

Cousins over 17,5

Svaka ti cast !
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 11 jan 2013, 10:49

Definitivno ovaj Dr Van Nostrand je najjaci sto se tice NBA lige...svaka čast majstore
Semper Fidelis

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 11 jan 2013, 10:51

Heller je napisao/la:
Ja odigro Under 8-)
pa indiana je jedna od najacih ekipa u defanzivi, ne znam jel im iko preko 95 ubacio.
Semper Fidelis

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.