Trebo je Adnan Zahirovic ili Dzeko uzeti zlatnu loptu, cak su i oni bili ispred Messija ove godine..Raul7 je napisao/la:Sve je receno. Od ove 4 lopte Messi je 2 zasluzio, prvu i trecu. Drugu je trebao sneijder hladno uzeti a ove godine ili CR ili drogba ili iker ili iniesta. Cak je i pirlo ispred messija ove godine bioDANTES je napisao/la:Leo Mesi nije zaslužio nagradu koju je dobio. Zašto? Ovo je fudbal, sport, a ne takmičenje statističara. Jedina statistika koja je bitna i koja bi trebala da se gleda je ona statistika trofeja.... Mesi ih u prošloj godini i nema baš, bar ne onih velikih i bitnih. To što je on dao 90+ golova ne posebna kategorija i za nju hi trebao biti nagrađen.... Zamislite ovo. U tenisu Đoković, Nadal ili Fedex imaju najviše pobjeda oko 90 u sezoni, najviše, asova, vinera, čega sve ne... I samo 7-8 poraza... I to u finalima GS i mastersa... I na kraju godine taj luzer dobije nagradu ispred nekog ko ima npr 3 GS ali mnogo manje pobjeda... To bi bilo apsurdno i nikad se nije desilo. Isto tako u basketu neki igrač može imati najbolji index korisnosti a da ne bude MVP, jer neki drugi sa manjim indexom je više donio ekipi. Tako to treba biti u sportu. Kad se daju individualne nagrade ne gledaju se samo statistike... Tako bi po meni ispred Mesija trebali biti Drogba jer je svojom harizmom, golovima, i duhom donio najvrijedniji trofej svom timu. Inijesta uzeo je trofeje koje je i Mesi, ali je vodio svoju reprezentaciju do krova Evrope. Kristijano Ronaldo jer je vodio Real do titule, konačno pokazao da može u velikim tekmama sam donijeti pobjedu.
Zašto Mesi, zar je baš toliko slijepih i nestručnih ljudi u komisijama koje daju nagradu... Kako oni ne vide da je fudbal više od suludog broja gokova... A trofeji? A klasa? A duh?
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Ko šta, cules se opet vodi glupom (ne)logikom.
naprijed rejal
Luzeru,tiše tamo..Sveti je napisao/la:Ko šta, cules se opet vodi glupom (ne)logikom.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Po čemu sam ja to luzer, ajde molim te pojasni i meni a i ostalim kolegama na, molim ću te, koliko toliko pismenom jeziku za razliku od dosadašnjih postova tvojih gdje nisam mogao da dešifrujem šta si pokušavao da kažeš.
naprijed rejal
pa jarane daj nekog doprinosa ovom forumu , tvoji postovi su obicno drkica na messija il' neko vrijeđanje uglavnom sve u rangu balavca , bez uvrede naravno.Ado1921 je napisao/la: Luzeru,tiše tamo..
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Naime u reklami Messi i Ronaldo razmijenjuju SMS poruke. Njihovo dopisivanje je izgledalo ovako:
Messi: Jedva čekam El Clasico
Ronaldo: Kao i ja, volim postizati golove u utakmicama protiv tebe
Messi: Haha... Trebao bi oboriti još koji rekord do tada
Ronaldo: Bla, bla, bla
Messi: Vidimo se u martu
Ronaldo: Jedva čekam
[youtube][/youtube]
Messi: Jedva čekam El Clasico
Ronaldo: Kao i ja, volim postizati golove u utakmicama protiv tebe
Messi: Haha... Trebao bi oboriti još koji rekord do tada

Ronaldo: Bla, bla, bla
Messi: Vidimo se u martu
Ronaldo: Jedva čekam
[youtube][/youtube]
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
@Faraon
Bilo već, što nisi čit'o.
Ronaldo je slucajno zakacio Guardiola po glavi,a ova se samo izvinio.
A osim toga Guardiola je sa Ronaldom pozdravio prije toga,mislim dok su bili na pres konferenciji.Nece se sa covjekom 100 puta pozdravljati.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- RealMoudrid
- Kontakt:
Zanimljivo. Imate li barem video tog pozdravljanja na toj press konferenciji?messilla je napisao/la:@Faraon
Ronaldo je slucajno zakacio Guardiola po glavi,a ova se samo izvinio.
A osim toga Guardiola je sa Ronaldom pozdravio prije toga,mislim dok su bili na pres konferenciji.Nece se sa covjekom 100 puta pozdravljati.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
[youtube][/youtube]
kad gadza kaze da je tako onda je tako
kad gadza kaze da je tako onda je tako
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
A imate li vi video na kojem se lijepo vidi da ga je Pep iskuliraoRealMoudrid je napisao/la:Zanimljivo. Imate li barem video tog pozdravljanja na toj press konferenciji?

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- JohnLennon
- Kontakt:

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Ibrahimović: Messi je prenizak, a Ronaldo beskoristan !
"Messi može imati četiri Zlatne lopte, ali ne može kupiti čokoladicu na automatu", citirao je Ibrahimovićeve riječi argentinski portal Canchallena.
"Cristiano Ronaldo je povlašteni gledatelj koji samo gleda kako Messi prima sve nagrade. On ne zaslužuje biti među prva tri nogometaša svijeta, postoji barem deset boljih od njega", dodao je Ibrahimović.

"Messi može imati četiri Zlatne lopte, ali ne može kupiti čokoladicu na automatu", citirao je Ibrahimovićeve riječi argentinski portal Canchallena.
"Cristiano Ronaldo je povlašteni gledatelj koji samo gleda kako Messi prima sve nagrade. On ne zaslužuje biti među prva tri nogometaša svijeta, postoji barem deset boljih od njega", dodao je Ibrahimović.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- JohnLennon
- Kontakt:
Zlatan trola, ne treba ove njegove zajebancije za ozbiljno uzimat.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- Donnie Darko
- Kontakt:
A kraljaM4kaveli je napisao/la:
"Messi može imati četiri Zlatne lopte, ali ne može kupiti čokoladicu na automatu"

Marka se opet natovarila firaunima na ledza
Ronaldo Mourinhu: Nemaš me pravo kritikovati
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ronaldo ... vati/96530" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro istina je to al' farsa je kriva za ove svadze.

Ronaldo Mourinhu: Nemaš me pravo kritikovati
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ronaldo ... vati/96530" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro istina je to al' farsa je kriva za ove svadze.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- RealMoudrid
- Kontakt:
Eto Marca zna šta je Ronaldo rekao Mourinhu i obrnuto.
Pa kod takvih stvari se inače iznesu dokazi, ali to je ipak MARCA. Canal+ bi recimo priložio snimak, za razliku od tog lažnog medija.
Ali je stvar u tome da će djeca poput bparene u to povjerovati.
Pa kod takvih stvari se inače iznesu dokazi, ali to je ipak MARCA. Canal+ bi recimo priložio snimak, za razliku od tog lažnog medija.
2012/2013
Ne - odrasli ne vjeruju u bajke i lazi Mourinja. A odrasli su iznad 18 god. + 18RealMoudrid je napisao/la:Eto Marca zna šta je Ronaldo rekao Mourinhu i obrnuto.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Back on topic.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.