Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Umjesto koga da igra !?richa je napisao/la:Citam da je Snajder odustao od odlaska u Tursku, a Inter prihvatio ponudu od 10m.
Po meni smijesna cifra za igraca koji bi nam donio napredak u produkciji lopte prema napadu. Ne znam samo sta uprava ceka!?
Pa sad ne znam da li je i Valencia ( koji je dokazano brzi igrac ) ikada postigao onoliku brzinu ili Gareth Bale npr. ?Monolog je napisao/la:Šta ćemo sa Premiershipom onda? Jer, morao je Nani nekad dostići "maksimalnu" brzinu, zar ne?Gle čuda, i tu je Chicharito ispred njega. Što li?
Sta umjesto koga? Nek igra iza Runija/Kagawe (kad i ako ikad udje u formu i pokaze da moze igrati), tu rolu ce odraditi daleko bolje i od Kleverlija i Andersona.neo je napisao/la:Umjesto koga da igra !?richa je napisao/la:Citam da je Snajder odustao od odlaska u Tursku, a Inter prihvatio ponudu od 10m.
Po meni smijesna cifra za igraca koji bi nam donio napredak u produkciji lopte prema napadu. Ne znam samo sta uprava ceka!?
ko ce trcat za nj...ne pusta njega inter bez razloga , za 10 mil aa prije par sezona za mnogo vec cifre nisu htjeli ni da cujuricha je napisao/la:Sta umjesto koga? Nek igra iza Runija/Kagawe (kad i ako ikad udje u formu i pokaze da moze igrati), tu rolu ce odraditi daleko bolje i od Kleverlija i Andersona.neo je napisao/la:Umjesto koga da igra !?richa je napisao/la:Citam da je Snajder odustao od odlaska u Tursku, a Inter prihvatio ponudu od 10m.
Kraj price. I ptica na grani zna da nece u United.MoR je napisao/la:Koji ste vi likovi sa tim Sneijderom više![]()
Neće doći u United, niti je potreban Unitedu.
United ima trenutno dva igrača koji igraju na njegovoj poziciji, Rooneya i Kagawu i nikome više ne pada ni na pamet da ga dovodi, plus što moram dodati da je ogromna sreća što nije doveden za onu sumetinu od nekih 40ak miliona eura prije godinu - dvije, kada je bio onaj hype oko njega i Uniteda ...
Izgleda da ti nemas pojma na kojoj poziciji on igra i na kojoj najbolje pruza. Nije to samo 10 miliona, vec plus barem 5 miliona na 5 godina.richa je napisao/la:Trcace sam za sebe, nema 100 (slovima sto) godina. Nije jos ni 29 napunio, tako da jos moze pruziti 2-3 sezone na vrhunskom nivou...Pricate kao da u sve igrace poslije 30 spuca grom pa ne mogu kile (pogledaj samo Pirla covjek igra u zivotnoj formi).
:
Ma glupa je ova stranica "nogometni transferi".Cartman je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce se Wazza pojavit protiv Liverpoola.![]()
Quaresma, ti si svakako uvijek informisan do bola.
Ajde nek samo mlade nade završavaju u nas, svaka častbeela je napisao/la:Danas sam i ja negdje pročitao da je na putu za Manchester.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.