Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- diplomatija
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ccc **** ti kladionicu i sranje, pa stvarno nema smisla, zasto nekad ne prodje nesto
- diplomatija
- Kontakt:
nece vise ni ulaziti, igaro je cijelu trecu i dva ubaci samoMonolog je napisao/la:Trenutno je na 8diplomatija je napisao/la:hajet javite da je jacobsen dao jos dva molim vas, prosao hriapu, teodosica i hnahbara vec odavno, ali onaj supak jacobsen se smao krije, upitanju je 215 km, hajde boze pomozi hahpoena i na klupi je.
Vrijedi li na PAOK dvicu metnut' ???
Osim - drugo ime za Želju !
Vrijedi, al` ja sam metnuo 3+ 2.05rossoner je napisao/la:Vrijedi li na PAOK dvicu metnut' ???

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- corleone87
- Kontakt:
PAOK odgodjendeno_TM87 je napisao/la:Vrijedi, al` ja sam metnuo 3+ 2.05rossoner je napisao/la:Vrijedi li na PAOK dvicu metnut' ???.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
AgresivnoDjubre je napisao/la:Betis-Las Palmas 2/1
Getafe-Atl. Madrid 2/1 ; 2/X ; 1
Pokusat.
Takodjer sam odigrao CSKA manje od 5,5 golova i da CSKA u kosarci nece dobit vise od 17 razlike.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Znali iko sto su odgodjenicorleone87 je napisao/la:PAOK odgodjendeno_TM87 je napisao/la:Vrijedi, al` ja sam metnuo 3+ 2.05rossoner je napisao/la:Vrijedi li na PAOK dvicu metnut' ???.
Ja taman pik2 stavio...
cudo nisu blokirali.

- madridista4ever
- Kontakt:
Maccabi Tel Aviv - Fenerbahce over 150.5 1.85
ovaj mi se par kao singl sviđa međutim nemam sad vremena za neku analizu
ovaj mi se par kao singl sviđa međutim nemam sad vremena za neku analizu
- corleone87
- Kontakt:
Evo poceo i PAOK
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Coventry-Preston oba daju gol !
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
**** majku krvavu ubacim samo mrtvu Češku i likovi puse 15-9 kao sigurnjak **** sve ti ****
Moze li neko odgovoriti ko ima racun na wwin, postoji uplata novca preko visa kartice na racun direktno.
Ko kakvoj logici je Ceska sigurnjak bila tu?Falcaoo je napisao/la:**** majku krvavu ubacim samo mrtvu Češku i likovi puse 15-9 kao sigurnjak **** sve ti ****
Može li mi neko reći kako ću na euroleague net pratiti live scores... Ne vidim nigdje gdje ću ući na to. Ima Games -> Results ali samo su tu gotovi rezultati, ne mogu naći da pratim uživo poene igrača i to... Hvala unaprijed.
po onoj logici da svedskoj neigra nitko iz prvog sastava i koef je pao sa 2.70 na 1.40ZeroStyle je napisao/la:Ko kakvoj logici je Ceska sigurnjak bila tu?Falcaoo je napisao/la:**** majku krvavu ubacim samo mrtvu Češku i likovi puse 15-9 kao sigurnjak **** sve ti ****
http://live.euroleague.net/gamesjs.aspx ... L84C45&z=0" onclick="window.open(this.href);return false;rossoner je napisao/la:Može li mi neko reći kako ću na euroleague net pratiti live scores... Ne vidim nigdje gdje ću ući na to. Ima Games -> Results ali samo su tu gotovi rezultati, ne mogu naći da pratim uživo poene igrača i to... Hvala unaprijed.
United, Man united,
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
hvala, evo i ja jedva nađoh. Glupo im je dizajnirana stranica skroz...mef617 je napisao/la:http://live.euroleague.net/gamesjs.aspx ... L84C45&z=0" onclick="window.open(this.href);return false;rossoner je napisao/la:Može li mi neko reći kako ću na euroleague net pratiti live scores... Ne vidim nigdje gdje ću ući na to. Ima Games -> Results ali samo su tu gotovi rezultati, ne mogu naći da pratim uživo poene igrača i to... Hvala unaprijed.
Ja stavio na Šveđane.. Znao sam da neče igrat s najboljim igračima ali sigurno se neče ni Čehi nekoliko dana prije prvenstva previše trudit. Dobra kvota pa treba iskoristit.Falcaoo je napisao/la:**** majku krvavu ubacim samo mrtvu Češku i likovi puse 15-9 kao sigurnjak **** sve ti ****
Šveđani su samo +3 sad tako da nije još kraj... Možda i dobiješ

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.