Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
To ti je onaj mentalitet kakav smo mogli vidjeti na ovoj temi "dovedi skupa pojacanja ne interesuje me kako"
ne mogu da se sjetim samo koji je to genijalac izjavio ali tako je islo. Kad bi takvi likovi vodili Arsenal hebo Leeds mi bi gori bili i od Portsmoutha.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Al sta fali upravi dati koju paricu bar da se dovedu Zaha i onaj mali iz Sotona, jbt daje Ferguson 12 mil funti za Zahu i jos ce biti u ugovoru da ce United slati igrace kod njih na posudbe. Ja sam ubjedjen sad da Usmanov preuzme klub, a da Wenger ostane da bi ovo ostala haman pa ista ekipa, pa i Wenger bi volio dovesti Falcao-a da moze, da imamo para njega dovest i mozda DMF, mada bi ja Koklana stavio da igra tu poziciju, uz postojecu ekipu, dobijes jednu konkurentnu ekipu cak i Realu i Barci, opet bi to ostao isti princip igre, samo sto bi napad i veza bili bas strasno strasni
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- AaronRamsey
- Kontakt:
Izvinjavam se ljudi na primoranom odsustvu nekima su moje analize i razrade stanja na fudbalskim terenima ne dostajale a nekima nisu no idemo sada dalje sa novim stranicama vidim zahuktava se priča o mvili bio bi dobar njegov dolazak jedino me cudi zasto vodja jos nije napravio potez blize ashley collu izgleda da sam bio pogriješio što se njega tiče
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
AaronRamsey je napisao/la:Izvinjavam se ljudi na primoranom odsustvu nekima su moje analize i razrade stanja na fudbalskim terenima ne dostajale a nekima nisu no idemo sada dalje sa novim stranicama vidim zahuktava se priča o mvili bio bi dobar njegov dolazak jedino me cudi zasto vodja jos nije napravio potez blize ashley collu izgleda da sam bio pogriješio što se njega tiče
Evo ga opet

Nezvanicno : Predstavnici Seville u Londonu, u toku pregovori ( nezvanicno )
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 10 jan 2013, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sad ce biti ponovo zanimljivo ovde pratit 

ahmad_tz je napisao/la:Sad ce biti ponovo zanimljivo ovde pratit
Aaron je tu, sad će plač

Pregovori u vezi cega?AA23 je napisao/la:AaronRamsey je napisao/la:Izvinjavam se ljudi na primoranom odsustvu nekima su moje analize i razrade stanja na fudbalskim terenima ne dostajale a nekima nisu no idemo sada dalje sa novim stranicama vidim zahuktava se priča o mvili bio bi dobar njegov dolazak jedino me cudi zasto vodja jos nije napravio potez blize ashley collu izgleda da sam bio pogriješio što se njega tiče
Evo ga opet
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nezvanicno : Predstavnici Seville u Londonu, u toku pregovori ( nezvanicno )
Edit:Sad sam saznao da su na pregovorima za Negreda ali sa Tottenhamom a ne Arsenalom.
Da nam je sad jedan Henry, Viera, Ljumberg, Pires ili Adams, lijepa su to vremena bila
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- HighburyHigh
- Kontakt:
Pa ne bas tacna informacija. Klub je nepoznat.soe je napisao/la: Edit:Sad sam saznao da su na pregovorima za Negreda ali sa Tottenhamom a ne Arsenalom.
Doduse Wenger cesto voli da ostane pod unknown, sa mnogim transferima. Ne znam sada u vezi Tottenhema, uvijek su bili glasni i predvidljivi oko transfera. Oba tima traze napadace, Tottenhemu mozda i vise potrebniji, ali oni su mislim stavili Leandro Damia-a pod prioritet. Znam da su spursi prije godinu poslali i formalnu ponudu za Negreda pa je bila odbijena, takodjer i arsenal se povezivao sa njim kao i sa vecinom. Moguce su obje solucije.Sevilla president Jose Maria del Nido has flown to London to finalise a deal to sell striker Alvaro Negredo, but the identity of the club he is joining is unknown.
Victoria Concordia Crescit.
Informacije koje kruze po twiteru su da je Tottenham.
niste ni vi u pravu koji govorite daj astronomske cifre za pojačanja a ni ste ni vi u pravu koji govorite da arsenal treba nastavit ovim trendom razvoja.
Nije u uredu da čovjek pljačka igrače, i navijače a tamo po americi kupuje imanja koja se prostiru hiljadama kilometara kvadratnih i koji košta preko 80 miliona eura.
a navijače **** u zdrav mozak govoreći da arsenal nema para za pojačanja, a oguli ga na sve moguće načine.
Sa druge strane naravno da je pretjerano davat neke glupe cifre kao što danas rade čelzi real siti i td i preplate svakog igrača čisto da pokažu da mogu. A opet sramota je i da arsenalov najskuplji igrač ne košta ni 20 miliona, nek priča ko šta hoće, al to je sramota za jedan ozbiljan klub. Nije niko u Arsenalu svetac pa da stvara dobre igrače i da kad taj igrač postane vrhunski igrač iz nekih milostivih razloga ostane u Arsenalu uz mizerna primanja.
Ne može ovako ne može. Treba tražit kompromis u svemu pa i ovde
Nije u uredu da čovjek pljačka igrače, i navijače a tamo po americi kupuje imanja koja se prostiru hiljadama kilometara kvadratnih i koji košta preko 80 miliona eura.
a navijače **** u zdrav mozak govoreći da arsenal nema para za pojačanja, a oguli ga na sve moguće načine.
Sa druge strane naravno da je pretjerano davat neke glupe cifre kao što danas rade čelzi real siti i td i preplate svakog igrača čisto da pokažu da mogu. A opet sramota je i da arsenalov najskuplji igrač ne košta ni 20 miliona, nek priča ko šta hoće, al to je sramota za jedan ozbiljan klub. Nije niko u Arsenalu svetac pa da stvara dobre igrače i da kad taj igrač postane vrhunski igrač iz nekih milostivih razloga ostane u Arsenalu uz mizerna primanja.
Vođa zna.
-
- Kontakt:
Je li ti stvarno mislis da je Stan Kroenke to imanje platio od novca koji je zaradio Arsenal?
Ako skontate praksa vlasnika koji kupi firmu je da ta firma posluje i bude samoodrziva tako je u svakoj oblasti pa i u fudbalu. To sto su neki tajkuni licno radi svoje zabave i nekakvog doakzivanja odlucili da od svojih privatnih para kupuju svojim klubovima igrace to ne znaci da je to uobicajena praksa u normalnim okolnostima.
Ako skontate praksa vlasnika koji kupi firmu je da ta firma posluje i bude samoodrziva tako je u svakoj oblasti pa i u fudbalu. To sto su neki tajkuni licno radi svoje zabave i nekakvog doakzivanja odlucili da od svojih privatnih para kupuju svojim klubovima igrace to ne znaci da je to uobicajena praksa u normalnim okolnostima.
- AaronRamsey
- Kontakt:
Mozda ja pretjerujem mozda ali mislim da imamo podlogu za njihov postanak jedan walcott jako podsjeca na henrya na trenutke diabya su oslovili novim vieirom i on se vraca na teren i ima jos toga da pokaze oxtv je ljugmberg u razvoju cazorla ima slicnosti sa piresom jer obojica su tzv playmakerska krila i tu je naravno koscielny koji stilom igre podsjeca na adamsa mada mora jos uciti da bi dostigao njegov nivo ako nista imaju isti broj 6 ili neka kapiten uzme broj 6 pa ce biti novi adams i zvanicnoHarun93 je napisao/la:Da nam je sad jedan Henry, Viera, Ljumberg, Pires ili Adams, lijepa su to vremena bila

Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
pajo ne pokušavaj nikog pravit budalom ovde molim te. da je platio od arsenalovih para letio bi iz kluba sigurno.
praksa je da vlasnik ubrizgava kapital u svoje preduzeće, a pošto je ovo malo drugačije preduzeće on njega cijedi do maksimuma a ne daje mu ništa zauzvrat.
nemoj meni molim te govorit nešto što već znam
praksa je da vlasnik ubrizgava kapital u svoje preduzeće, a pošto je ovo malo drugačije preduzeće on njega cijedi do maksimuma a ne daje mu ništa zauzvrat.
Vođa zna.
stvarno bi se onaj Capoue trebao pazariti, sad' gledam nalazi se u timu polusezone 

Ljudi ovdje treba da se promjeni uprava, da dodju novi ljudi koji ce davati AW vise para da bi mogao dovesti kvalitetno pojacanje sve dok je ova uprava to mozemo zaboraviti, i citam kako je Wenger kriv, nije on je najmanje kriv cim se pomirimo sa tim bice nam svima lakse.
- Rockefeller
- Kontakt:
Drug, postoje dvije opcije. Ili da je podig'o pare pa mu država oporezuje sve te pare, ako se ne varam postotkom od oko negdje 50% (ispravite me ako griješim), a nećeš vidjeti Amera da to radi ili da je nekretnine kupio na ime Arsenala, onda smo na konju.
Stan je poslovan čovjek i ima on prihoda odakle mu duša poželi. Ne bavi se on samo Arsenalom... U stvari uopće se ne bavi Arsenalom, ponekad.

Stan je poslovan čovjek i ima on prihoda odakle mu duša poželi. Ne bavi se on samo Arsenalom... U stvari uopće se ne bavi Arsenalom, ponekad.

nedim1993 je napisao/la:niste ni vi u pravu koji govorite daj astronomske cifre za pojačanja a ni ste ni vi u pravu koji govorite da arsenal treba nastavit ovim trendom razvoja.
Nisam ja rekao da hoću milione i milione za igrače..jednostavno dovesti ono sto se mora, popuniti poziciju i nije potrebna ogromna investicija da bi se doslo do trofeja, potrebna je inteligencija i malo veći džep..
Wenger ce ostati na klupi mislim bar jos 2-3 sezone, zasto? Odgovara upravi, na profitu su, lova se povecava..
Minus je taj sto trofeji ne dolaze, pokusavaju se zakrpiti pozicije igraca..
Mislis da ja navijam za Arsenal radi trofeja? Hah..znam za ovaj klub vise od 10. godina i toliko gotovo i navijam..
Dosta je vise, netrebaju milioni, ali trebaju dobri igraci.. i pamet.
Djecija prica kao i obicno.BigBigBang je napisao/la:To ti je onaj mentalitet kakav smo mogli vidjeti na ovoj temi "dovedi skupa pojacanja ne interesuje me kako"ne mogu da se sjetim samo koji je to genijalac izjavio ali tako je islo. Kad bi takvi likovi vodili Arsenal hebo Leeds mi bi gori bili i od Portsmoutha.
Eto, ja sam govorio da je na upravi da dovede igrace koji prilice klubu kakav je Arsenal i boli me briga kako ce to uraditi, njihov je to posao i debelo su placeni da ga rade na najbolji moguci nacin.
Uvijek se hvatas Leedsa i Portsmoutha kao primjera. Eto, navijaci Arsenala trebaju biti sretni sto Arsenal nije dozivio sudbinu ta dva kluba. Sto ne spomenes Manchester United kao primjer??
Evo ja cu spomenuti United, Barcelonu, Real.... S obzirom na to da se Arsenal prije nekoliko godina borio za osvajanje Lige Prvaka, sasvim je normalno da ga jos uvijek poredimo sa najvecim klubovima a ne sa onima koji su propali. Zar nije tako?
Da, Arsenal se prije nekoliko godina borio za sami vrh Evrope a sada se bori sa Tottenhamom da se plasira u LP.
Kako je moguce da je Arsenal tako brzo nisko pao? Za to neko MORA odgovarati!!!!!!
-
- Kontakt:
Ne bi letio iz kluba, on je vecinski vlasnik i kao takav kapital je njegov a on ga nije uzeo. Nije on duzan da svoje pare ubrizgava u Arsenal, uostalom sigurno je ubrizgao neki kapital u klub koji je mozda otisao na neki kredit umjesto na igrace. Prisustvo raznoraznih tajkuna u fudbalu je dovelo do toga da su vlasnici obavezni da ulazu novac u klub koje su neke druge njihove firme zaradile. Ne razmisljaju svi na takav nacin.nedim1993 je napisao/la:pajo ne pokušavaj nikog pravit budalom ovde molim te. da je platio od arsenalovih para letio bi iz kluba sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.