Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

peppo_owen
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la peppo_owen » 10 jan 2013, 17:38

Here’s today’s LFC transfer rumours and reports.

Kevin Grosskreutz – From Borussia Dortmund

Contract talks between player and club have apparently stalled, and Bild are claiming the 24 year old is nearing an exit from Die Borussen, where he has been an integral part of their back to back title winning squad.

Rodgers was said to be after the hard working winger back in November, and this news could see Liverpool’s interest intensify.

Grosskreutz is more of a runner than a creator, and his ability to get inside the box is something Liverpool have been crying out for this season. Given the fact that Rodgers has mentioned the need for a no.10 to add creativity to the team, having a player of this ilk in the front three would make sense.

With 18 months left on his contract, the idea of Dortmund being tempted to cash in seems quite feasible.

Modibo Diakite – From Lazio

As reported earlier, Liverpool are said to be interested in signing the 25 year old central defender. Since then contract talks have been held between player and club, but an agreement has not been struck.

According to The Metro Liverpool are now in advanced negotiations with the player, hoping to strike a deal which would see him join The Reds when his contract is up in six months.

Initial talks were held before Christmas, but broke down because of issues with wages and length of contract. Rodgers is now said to be willing to hand him a bigger sign-on fee if the Frenchman compromises on his demands.

Liverpool are currently a bit thin in defense, and with Jamie Carragher possibly retiring at the end of the season, a solid squad player will be needed to provide cover for Martin Skrtel and Daniel Agger.

Tom Ince – From Blackpool

The Mexican standoff that has been the Tom Ince saga could now be closer to a solution, after Liverpool reportedly have upped their bid. Judging by sounds from the Blackpool camp they have not been in any hurry to sell, and Liverpool seemed to have backed off.

Reports are still conflicting on the matter, with The Telegraph claiming Liverpool will wait until the summer. However, according to the Daily Mail the bid has now been raised their bid from £4m to £6m, which should be enough to get the nod to start contract talks with the player.

Swansea have also reportedly made an approach, but backed off because of the asking price.

The young winger is clearly a talented player, and even though he may not be a signing many fans are too keen on this window he would still be a welcome addition as Rodgers seeks to reshape and bolster the attack.

And the rest:

According to Dutch newspaper Spits, Galatasaray have held talks with Inter about Wesley Sneijder, but the player is hesitant because of a rumoured approach from an English club.

Inter and Dortmund still appear to be the most likely destinations for Nuri Sahin.

Jack Butland, previously linked with Liverpool, is said to be a target for Premier League trio Arsenal, Fulham and Southampton, according to The Independent.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 jan 2013, 18:01

Dovest Remija iz Marseja i zavrsiti 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jan 2013, 18:08

Ponos Torina je napisao/la:Dovest Remija iz Marseja i zavrsiti 8-)
Kakva je to zvjerka, mada mislim kako do sada nije bilo ni spekulacije oko eventualnog transfera.. S toga :roll: Eto izgleda još jedan novi igrač koji će se pridružiti listi želja Brendana ( Grosskreutz ) :mrgreen: Jedno pojačanje će sigurno biti, tako je izjavio Rodgers ako se ne varam.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 jan 2013, 18:22

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Dovest Remija iz Marseja i zavrsiti 8-)
Kakva je to zvjerka, mada mislim kako do sada nije bilo ni spekulacije oko eventualnog transfera.. S toga :roll: Eto izgleda još jedan novi igrač koji će se pridružiti listi želja Brendana ( Grosskreutz ) :mrgreen: Jedno pojačanje će sigurno biti, tako je izjavio Rodgers ako se ne varam.

Ma fakat neznam za onog švabu :lol: 8-) Boas rekao da nikad nije planirao dovesti Belhandu tako da ove medijske hajke treba zaobilaziti...Treba BR poslat jedno otvoreno pismo da nam otkrije koga ce jos dovesti da se vise nerostiljamo ovdje tih narednih 20 dana :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 10 jan 2013, 18:31

Nikako nisam fan tok Grosonje,nekako mi ne djeluje kao igrač koji bi se uklopio u ovaj stile igre,ali ako u onakvom BvB-u može ubrati neke minute onda je sigurno kvalitetan igrač,vidjet ćemo :roll: .

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 10 jan 2013, 18:44

Zodiac je napisao/la:Nikako nisam fan tok Grosonje,nekako mi ne djeluje kao igrač koji bi se uklopio u ovaj stile igre,ali ako u onakvom BvB-u može ubrati neke minute onda je sigurno kvalitetan igrač,vidjet ćemo :roll: .
Meni se on kao igrac nikako ne svidja,al eto ko zna,ako kojim slucajem dođe mozda me igrama uvjeri u suprotno :)
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 10 jan 2013, 18:48

I ne znam gdje bi on uopšte igrao,na kojoj poziciji :roll: .

Prvo se treba dovesti napadač ako će se već neko još dovoditi pa onda popunjavati ostala mjesta.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 10 jan 2013, 18:51

slika
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 10 jan 2013, 19:29

20 najbogatijih klubova na svijetu prema magazinu Forbes:

1. Man United - $2.24 milijarde
2. Real Madrid - $1.87 milijardi
3. Barca - $1.31 milijarda
4. Arsenal - $1.29 milijardi
5. Bayern - $1.26 milijardi
6. AC Milan - $989 miliona
7. Chelsea - $761 milion
8. Liverpool - $628 miliona
9. Juventus - $619 miliona
10. Schalke - $587 miliona
11. Spurs - $564 miliona
12. Inter - $490 miliona
13. Man City - $442 miliona
14. Dortmund - $394 miliona
15. Lyon - $385 miliona
16. HSV - $355 miliona
17. Roma - $354 miliona
18. Marseille - $349 miliona
19. Valencia - $288 miliona
20. Napoli - $283 miliona

nezz koliko je ovo tacno preuzeto sa fb stranice, nije mi jasno kako je recimo city 13, a psg nije na listi
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 10 jan 2013, 19:30

Moussa Sow se povezuje sa nama isto.Pise da smo spremili 15 M za njega.

Sto se tice Groskrojca ja licno nisam za,no kako bude :D
"You'll Never Walk Alone"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jan 2013, 19:32

keno94 je napisao/la:20 najbogatijih klubova na svijetu prema magazinu Forbes:

1. Man United - $2.24 milijarde
2. Real Madrid - $1.87 milijardi
3. Barca - $1.31 milijarda
4. Arsenal - $1.29 milijardi
5. Bayern - $1.26 milijardi
6. AC Milan - $989 miliona
7. Chelsea - $761 milion
8. Liverpool - $628 miliona
9. Juventus - $619 miliona
10. Schalke - $587 miliona
11. Spurs - $564 miliona
12. Inter - $490 miliona
13. Man City - $442 miliona
14. Dortmund - $394 miliona
15. Lyon - $385 miliona
16. HSV - $355 miliona
17. Roma - $354 miliona
18. Marseille - $349 miliona
19. Valencia - $288 miliona
20. Napoli - $283 miliona

nezz koliko je ovo tacno preuzeto sa fb stranice, nije mi jasno kako je recimo city 13, a psg nije na listi
Ovo je ukupna vrednost imovine,i cega sve ne sto ima jedan fudbalski klub.Npr.ni City ni PSG nemaju trening kamp velicine jednog Carringtona npr.koji zauzima veci deo ove vrednosti Uniteda. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 10 jan 2013, 19:33

@keno94 pa vidi na stranici Forbesa,malo prosurfaj,obicno ovo sa fb bude laz.
Keep walking.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 10 jan 2013, 19:46

Cautinho je napisao/la:@keno94 pa vidi na stranici Forbesa,malo prosurfaj,obicno ovo sa fb bude laz.
natjerao si me evo ipak je istina http://www.forbes.com/soccer-valuations/list/" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 10 jan 2013, 19:57

Rodgers bas voli jake,snazne igrace,povecava se kolonija crnaca.izgleda da ce sow najprije doci.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 10 jan 2013, 20:26

Luis Suárez is only one goal away from becoming the first Liverpool player to score 20 goals in one season since Torres did it in 09/10
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 10 jan 2013, 20:28

youngredcomps je napisao/la:Rodgers bas voli jake,snazne igrace,povecava se kolonija crnaca.izgleda da ce sow najprije doci.
Aha, bas ih voli : Allen, Borini, Sahin, Assaidi sve jaci od jaceg.. :mrgreen:

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 10 jan 2013, 20:31

fanatic je napisao/la:
youngredcomps je napisao/la:Rodgers bas voli jake,snazne igrace,povecava se kolonija crnaca.izgleda da ce sow najprije doci.
Aha, bas ih voli : Allen, Borini, Sahin, Assaidi sve jaci od jaceg.. :mrgreen:
al zato ovi mogu letat ko budale,samo trce,jedino assaidi malo steka

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 10 jan 2013, 20:38

trčat more svako xD

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 10 jan 2013, 20:43

Ova pojacanja i tracevi upucuju na to da ce Pool biti sve bolji,valjda je i vrijeme da se taj klub vrati na staze stare slave,prestane dovoditi polovnjake i pocne vraćati ime i trofeje koje zasluzuje.Super bi dosao pozitivan rezultat sa Jedinstvom,onda bi mogli svasta ocekivati.Koje kvalitetno i iskusno pojačanje i eto ga.
Keep walking.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 10 jan 2013, 20:50

Puno je 15M za Sow-a.Nasi su ludi ako toliko ponude(naravno ako je sve to istina sto se pise)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.