Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
31%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
43
45%

Ukupno glasova: 96

Zdena04
Kontakt:

Re: FC Schalke 04

Post Postao/la Zdena04 » 28 okt 2009, 11:12

Yeaaaaaaaaahhhh! Svaka čast na temi. :lol:
Malo sam se razočarao kad sam čitao šta ljudi pišu o Schalke-u ovdje kad odjednom, ova tema.. :D :D :D :D
Ja sam navijač Schalke-a od 1996. godine, nisam imao prilike da odem u Arenu do sad ali ako Bog da, u januaru idem u Recklinghausen ( blizu Gelsenkirchena). Ima da kupim svaki rekvizit. :roll:
Večeras dečki, ako Bog da, lagana pobjeda protiv malih Bavaraca pa onda za dvije hefte idemo da trehnemo one malo veće Bavarce.
P.S. Dofmund je ispao iz kupa buahahahaha

rafaelo
Kontakt:

Post Postao/la rafaelo » 28 okt 2009, 13:06

a fkt ovaj lik je poseban debil jbt......arsenal je osvajao tiitule u europi samo nisu lp nikad ni u novijoj historii a ni starijoj nazalost .. al vjeruj da ce ova ekipa to ucinit ubrzo ak ne ove god onda sljedece jado jadni...a schalke ak uhvati europu svaka cast.....ee glup si kad poredish danas schalke i arsenal .... to isto da kazes Cesc=Rakitic ili Arshavin=Asamoah ...bas si lud
Victory Through Harmony by Herbert Chapmann

FUCKING HATE SPURSSSSSSSSSS

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 okt 2009, 13:08

omerbavarac je napisao/la:Niste kolegi odgovorili na pitanje. Hocete li nam dati Rafinhu??? ;) ;)
Schalke neće prodati niti jednog bitnog igrača, pa samim time ni Rafinhu ni Neuera.U intervju koji je dao Magath on kaže da Schalke neće prodajom igrača riješiti dug već prodajom djela stadiona za kojeg će navodno dobiti 130 mil eura.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 okt 2009, 13:11

rafaelo je napisao/la:a fkt ovaj lik je poseban debil jbt......arsenal je osvajao tiitule u europi samo nisu lp nikad ni u novijoj historii a ni starijoj nazalost .. al vjeruj da ce ova ekipa to ucinit ubrzo ak ne ove god onda sljedece jado jadni...a schalke ak uhvati europu svaka cast.....ee glup si kad poredish danas schalke i arsenal .... to isto da kazes Cesc=Rakitic ili Arshavin=Asamoah ...bas si lud
Sinak ti se ne razumiješ u riječ fudball i stanje u evropskom nogometu.Niko nije rekao da je Schalke bolji klub od Arsenala, ali da ono što je Arsenal u EPl-u to je Schalke u Bundesligi.(Uvijek iz vodeća 2-3 klub) .I koristi naočare kad čitaš moje postove jer ništa ne vidiš.I na kraju šta je imam sa tobom da raspravljam kad čovjek za Schalke napiše da je prosječan klub u Bundesligi.Da dalje ne razglabamo tvoja posjeta ovoj temi je u cilju provokacije i ničeg više.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

rafaelo
Kontakt:

Post Postao/la rafaelo » 28 okt 2009, 13:14

tolko ti treba da skontash da sam virus ovde ...hahahaha ...ajde zivio ti meni i schalke i et nek sve osvoje u njemackoj ak treba ...ajde pozzz i ARSENAL TILL I DIE ....
Victory Through Harmony by Herbert Chapmann

FUCKING HATE SPURSSSSSSSSSS

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 28 okt 2009, 15:06

FRANK RIBERY je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Niste kolegi odgovorili na pitanje. Hocete li nam dati Rafinhu??? ;) ;)
Schalke neće prodati niti jednog bitnog igrača, pa samim time ni Rafinhu ni Neuera.U intervju koji je dao Magath on kaže da Schalke neće prodajom igrača riješiti dug već prodajom djela stadiona za kojeg će navodno dobiti 130 mil eura.
Neuer sigurno neće ove sezone napustiti Schalke ali kad je u pitanju Rafinha, sve je moguće. :x

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la geronimo » 30 okt 2009, 22:58

Zabi ga ponovo "super napadac" Barrios, sta kazes Zdenka :D (nije zlobno misljeno ;) ).
Hertha tone li tone, a ovi drugi berlinci na sva zvona najavljuju Aufstieg!
Parovi 11 kola:

Borussia Dortmund 2:0 Hertha BSC Berlin
VfL Wolfsburg -:- FSV Mainz 05
VfB Stuttgart -:- Bayern München
Hamburger SV -:- Mönchengladbach
1. FC Köln -:- Hannover 96
1. FC Nürnberg -:- Werder Bremen
FC Schalke 04 -:- Bayer Leverkusen
SC Freiburg -:- 1899 Hoffenheim
Eintracht Frankfurt -:- VfL Bochum

U nedjelju je izvlačenje 1/4 finala DFB- Kupa

u bubnju su ostali:

Schalke
Fürth
Hoffenheim
Augsburg
Osnabrück
Bremen
Köln
Bayern
Vom Jäger zum Gejagten

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 31 okt 2009, 13:22

geronimo je napisao/la:Zabi ga ponovo "super napadac" Barrios, sta kazes Zdenka :D (nije zlobno misljeno ;) ).
Kažem da je Zdenka sir, dobar sir :D :D
Ova Hertha nije normalna, pustili Pantelića i Simunića i misle da će biti konkurentni u BL. Barrios nije loš napadač ali brete i nije toliko dobar kako je bio pretstavljen (Welttorjäger). Nisam gledao tekmu tako da ne mogu puno reći puno o susretu. Što se tiče ostalih utakmica, nadam se da se Stuttgart vraća iz mrtvih :D :D :D i da će Schalke konačno pobjediti Vizekusen :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 okt 2009, 13:42

Barrios ce biti zvijer napadac. To je momak sinoc pokazao. Kako samo lagano primi loptu i pogodi. Jedna od najboljih kupnji Dortmunda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 okt 2009, 17:31

geronimo je napisao/la:Zabi ga ponovo "super napadac" Barrios, sta kazes Zdenka :D (nije zlobno misljeno ;) ).
Hertha tone li tone, a ovi drugi berlinci na sva zvona najavljuju Aufstieg!

Barrios je ekstra igrac...jednostavno ima covjek smisla za golove...samo neka ovako nastavi i mozda za koju sezonu naslijedi Amorosa kao prvi strijelac bundeslige u dresu BVB-a

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 31 okt 2009, 19:37

švabe su carevi cijelo kolo namjeste :lol: :lol: :lol: :lol:
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 okt 2009, 22:05

Ako je iko ubo danasnje rezultate posteno se opario. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Od danasnjih 6 utakmica 4 su zavrsene nerijesenim rezultatom. Na vrhu se opasno zakuhava, jer je prvih nekoliko timova u razmaku od 5-6 bodova.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 31 okt 2009, 22:07

omerbavarac je napisao/la:Ako je iko ubo danasnje rezultate posteno se opario. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Od danasnjih 6 utakmica 4 su zavrsene nerijesenim rezultatom. Na vrhu se opasno zakuhava, jer je prvih nekoliko timova u razmaku od 5-6 bodova.
sve sam pogodio sam nase levate nisam jbg bice bolje drugi put :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 31 okt 2009, 22:11

Dobro neko rece,švabe kad namjestaju citavo kolo namjeste hahahahhaha ja sam mislio da je Šalke bolja ekipa a oni smece pravo..!!!
...nisu mogli da te ugase!!!

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 31 okt 2009, 23:51

Jbg Wolfsima se neda prikljucit vrhu :evil: :evil: Dijele bodove sa Mainzom,sto mi izjebase zivce :roll: Nece valjda Leverkusen osvojit ligu :cry:
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 01 nov 2009, 00:16

Nade je napisao/la:Jbg Wolfsima se neda prikljucit vrhu :evil: :evil: Dijele bodove sa Mainzom,sto mi izjebase zivce :roll: Nece valjda Leverkusen osvojit ligu :cry:
Leverkusen već par sezona odlično starta pa na kraju sve prospe...Međutim smatram da smo,ove sezone, najpotpunija ekipa u Bundesligi...Možda se i varam,ali stvarno mi Bayer djeluje čvrsto,a imamo i super igrače...
Adler je vrhunski golman(mada je danas malo zeznuo),Zadnja linija sasvim solidna,sredina jako čvrsta sa Vidalom i Rolfesom...Navala odlična...

Ne bih da više pišem,samo ću reći da sam prezadovoljan igrom Leverkusena...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 01 nov 2009, 00:18

I ove godine Bundesica je veoma zanimljiva, što se može vidjeti i po tabeli nakon 11 odigranih kola (doduše nepotpuno). Pošto sutra očekujem pobjedu Eintrachta i Hoffa, čak prvih 10 ekipa će biti u rasponu od samo 7 bodova, što je vrlo gusto.

Neriješen rezultat Wolfsburga danas je stvarno veliko razočarenje za mene. Pošto sam gledao utakmicu, mogu reči da su još dobro i prošli obzirom da je Mainzu poništen čist pogodak te da je Mainz stvorio puno više zrelih prilika. O porazu HSV-a ne treba trošiti riječi, veliko iznenađenje, ali obzirom na prikazanu igru protiv Wolfsburga, gdje su primili nesretne golove, za pretpostaviti je bilo da će Gladbach pomrsiti račune nekoj od ekipa iz vrha.

Ono što me zabrinjava je to što ni Miske ni Džeko nisu ni sjena od onih prošlogodišnjih. Iako se nadam da se radi o kratkotrajnoj krizi, meni više djeluje da su nekako nezainteresirani a na stranu to što kompletna ekipa igra loše, što su svi jako sebično i slično. Veh je kriza i duboko se nadam da će me u skorije vrijeme dočekati naslov, na nekoj od sportskih stranica koje pratim, kako je ostao bez angažmana. Felix je za njega druga dimenzija a ne klasa. Samo se nadam da se indolentna igra naših igrača neće prenijeti na reprezentaciju.

Nadam se nastavku kontinuiteta dobrih Sejinih igara sutra kao i dalji napredak i oporavak Vedada. Takodjer, valjda je red da i Bajram sutra pokaže nešto iz svog dijapazona. :D
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Omerbavarac
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la Omerbavarac » 01 nov 2009, 16:22

Predobro igraju. Kako samo sa lakocom stvaraju sanse. Nasi momci danas odlicni, Vedo nekoliko sansi, Sejo dosta dobar. Maicosuel je zvier igrac, momak razvaljuje. Takodjer Eduardo sve bolji i bolji. Veoma dobri igraci koji znaju sta hoce. Ocekujem u drugo poluvremenu jedan gol Vede.

harishp
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la harishp » 01 nov 2009, 18:31

E ebem ti zrijeb i srecu :roll:
U kupu dobise Werdera Bremen i to u Bremenu.
Ovi ostali BLigasi sretni koliko su teski :evil:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 nov 2009, 20:51

Malo prije su izvuceni parovi 1/4 finala Njemackog kupa gdje se sastaju:

FC Bayern - Greuther Fuerth
Vfl Osnabrueck - Schalke 04
Werder Bremen - Hoffenheim
FC Ausgburg - 1. FC Kolen

Utakmice su na rasporedu 9. i 10. Februara 2010. godine. Po mom misljenju u prva dva susreta je vec poznat polufinalist, nije Magath toliko glup kao Labbadia i Klopp da ispusti ukazanu priliku. A sto se Bayerna tice postavlja se samo pitanje koliko ce primiti Greuther. U utakmici izmedju Werdera i Hoffenheima ce odlucivati forma tog dana, no malu prednost ima branioc titule s obzirom da igra pred svojim navijacima. I konacno posljednja utakmica takodjer je veoma interesantna iz razloga sto se sastaju dvije ekipe koje imaju isti filozofiju igranja fudbala, a i ovdje prednost dajem Ausgburgu iz razloga sto igraju na domacem terenu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.