Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

gio10
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la gio10 » 10 jan 2013, 10:45

gotivio sam prije ovog matrija ali stvarno lik je samo takva krampa :lol: on je pravi igrač za barcelone, kad messi i kompanija šutaju, a lopta se odbije od golmana ili stative, i on zabije gol, eto za čega je on :lol: :lol:
Ja te volim, volim Željo..

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 jan 2013, 13:20

Storari - solidan, onaj šut Fraona nije mogao skinuti
Bonucci - toplo-hladno, ubija ga što nema Chiella pored njega da koriguje njegove nepotrebne ''izlete'' u vidu prodatih lopti
Barzagli - nešto slabija partija, što je i za očekivati ali i u takvom stanju je bio prof dr za Pazzinija i ušutario ga cijeli meč
Caceres - objasnio zašto MORA da igra
Isla - grozan promašaj ono pred kraj, loš, slabo postavljanje, centrašut = 0, sad za sad još se psihički nije vratio od povrede
Lichtsteiner - borac, trčao dok je mogao, pokrivao ofanzivu i defanzivu
Marrone - solidan ali za ovu poziciju mora još meda i jaja da se poruča
Vidal - mali ratnik, trkač i fajter, vidi se da mu fali Marchisio kao back up
Giacherinni - nit' smrdi nit' miriše, solidna zamjena i to je to, ali kad ga ne ide kao sinoć, bude kao neko trčkaralo na sredini, ono dodavanje je jedna od malo dobrih stvari što je uradio sinoć
Giovinco - strašan slobodnjak ali i njemu treba malo odmora i ''svježe krvi'' zato ga je Conte i izveo
Matri - gotivim ga samo tako ali on je sinoć bio igrač manje na terenu, imao je par tačnih štopanja i prosljeđivanja lopte... neće on nikud garant će mu Conte dati još šanse ali ono sinoć je bilo grozno.

Vučinić unio živosti nešto malo... De Ceglie isto kao i Giachs nit' kandira niti miriše.

Opet je vidljivo da kuburimo sa napadačima, kamo sreće da je Quags mogao nastupiti, kod njega mi se sviđa što se ne libi rokati po golu odmah čim ima priliku. Falilo je tu još vedeta : Chiellini, Pirlo, Marchisio, Asamoah... Andrea je kasnije ušao i unio mir u ekipu ali opet jedva čekam povratak Chiella i Ase.

Opet ponavljam Caceres je kraljčina i mora igrati!

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 10 jan 2013, 13:50

Roma želi Caceresa na posdbu u januaru, a u drugom smjeru bi otišao Borriello. :lol:
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 10 jan 2013, 13:51

GdS: Juventus have beaten Arsenal to 16 yr old Czech talent Macek Roman. Meeting his idol Nedved helped him decide. Arrives in June.
slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 jan 2013, 15:15

Solidna igra sinoć, ali najbitnije je što Juventus ide dalje, jer ovaj raspored u kupu se mora iskoristiti i ove godine doći i do tog 10 kupa i postati najjači i u ovom takmičenju :). Sinoć je bilo svega, neki igrači su iskoristili maksimalno ukazano povjerenje, dok su neki po ko zna koji put zakazali.

Caceres je pokazao da mora igrati na poziciji Chiellinia dok je ovaj odsutan, a Conte ako želi da forsira Pelusa neka to bude na beku, jer tu smo ionako tanki, teško je biti gori od PDC. Isla je sinoć bio malo bolji nego prošlu utakmicu protiv Milana, a mnogo bolje je odigrao kad ga je Conte prebacio u sredinu, zamalo i zabio, njega treba istrpiti uvjeren sam da će se vratiti u staru formu.

Sinoć smo mogli vidjeti i jednu od odlika Juventusa, a to je poluvalentni igrača, to je ono što Conte želi, ali samo da se stane sa dolaskom poluvalentni polovnjaka.

I onaj Mexes ponovo zaslužio crveni, pa taj čovjek svaku utakmicu zasluži crveni kad igra protiv Juventusa, ali nikad ga nije dobio :roll: .

slika

8-)
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 10 jan 2013, 16:20

Ne znam jestel primjetili, al sinoc sam se dobro uspio nasmijat na dvije situacije.
Prva je kad lopta u glavu pogadja Vidala a on nema pojma gdje je i savrseno asistira Giovincu za 100% sansu, a druga je kad sudija otjera Buffona jer se valjda previse priblizio i cucno prema klupi Milana, al ga otjera ko cigance kakvo :lol:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 10 jan 2013, 17:21

Juventusova konačna ponuda za Drogbu 8 miliona za godinu i pol. Do 16. januara Drogba bi trebao raskinuti ugovor s kineskim klubom.
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 10 jan 2013, 17:25

I ako smo prosli sinoc al jos nemogu prezaliti onaj poraz od Sampdorie.. :x ..

Caceres mora od prve minute poceti protiv Parme, zasluzio jo je... Al koda gledam Peluso ce biti startet..

Izgleda da smo u kontakt s Lisandro Lopezom..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 jan 2013, 17:28

Sasvim solidna ponuda, ako bude išao za novcem neće prihvatiti, a ako želi još nešto osvojiti onda već traži kuću u Torinu :D, problem je ovaj AKN, ali Drogba je Drogba.

FC Ljuta Krajina

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 10 jan 2013, 17:31

Ma taman do ljeta bude i onda aBd Marotta sredi jednog pravog mladog top napadaca i no sikiriki :mrgreen: .. Danas bas razmisljam pa mi odavno nemamo dobrog napadaca sem Del Piera al stvarno bruka ...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 jan 2013, 17:40

Na ljeto bih ja napao Cavania, dati Napoliju Immobilea + 30 miliona i onda imamo ubicu, a Immobile ionako ima želju da igra u Napoliju.

FC Ljuta Krajina

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 10 jan 2013, 17:44

Padovan je napisao/la:Na ljeto bih ja napao Cavania, dati Napoliju Immobilea + 30 miliona i onda imamo ubicu, a Immobile ionako ima želju da igra u Napoliju.

Ma nevjerujem da mi imamo ikakve sanse za dovesti Cavania, ja bi radje da pokusamo z Suarezom ili Higuainom...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 jan 2013, 18:15

slika
slika
slika
slika

:mrgreen: 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 10 jan 2013, 18:35

Gio je sinoc opalio brz slobodnjak, u zadnje vrijeme nisam vidio da neko u Juventusu spuca onako brz luk lopte.Golman se samo trznu. :D

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 10 jan 2013, 19:34

Krive Ameliu sto se nije bacio jer je lopta isla skoro pa po sredini gola ... haman ne znaju koliko je za takvu reakciju potrebno malo vremena, trebas reagovati unutar sekunde da bi imao sanse stici loptu.

Ko je barem jednom stajao na golu i cekao slobodnjak zna o cemu pricam. Nemas vremena da razmislis a kamoli reagujes. Jedino da je nekom srecom Amelia vec krenuo u jednu stranu, ali nije jer je i to rizik.

Kod onog drugog slobodnjaka Gio je bas to planirao, da mu zavali u njegov ugao. Al' ostade lik na golu it skide loptu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 10 jan 2013, 19:36

Evo na Eurosportu.... Ganu prenose..... Asa najbolji na terenu, a mladi Boakye zabio za 2:0 sto mu 2. gol u cetvrtom nastupu :o ..... kakvog killera za buducnost imamo......
Al' eto ovaj idiot na Eurosportu rece da na ljeto sigurno prelazi u veci klub :o :o :lol: :lol: :lol: ko da vec ne igra u Juventusu..... mamu li mu.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 10 jan 2013, 20:16

Sassuolo DS, Nereo Bonato "We met with Genoa & Juve, there are no problems. Boakye will remain with us until the end of the season."
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 10 jan 2013, 20:32

Hypnose je napisao/la:Evo na Eurosportu.... Ganu prenose..... Asa najbolji na terenu, a mladi Boakye zabio za 2:0 sto mu 2. gol u cetvrtom nastupu :o ..... kakvog killera za buducnost imamo......
Al' eto ovaj idiot na Eurosportu rece da na ljeto sigurno prelazi u veci klub :o :o :lol: :lol: :lol: ko da vec ne igra u Juventusu..... mamu li mu.....
Eurosport komentatori i sportovi koje prenose posebno fudbal se "nemogu nikako".Likovi su toliko neinformisani o tome sta rade to je na nivou amaterizma.Kontam pa sta po citav dan na poslu rade kad nema utakmica u direktnom prenosu, pratel' oni fucu, valjda unose drva i ugalj po cijeli dan pa nako umorni za komentatorsko mjesto da odrade prenos.Ccccc

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 10 jan 2013, 20:40

LateraleSinistro je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:Evo na Eurosportu.... Ganu prenose..... Asa najbolji na terenu, a mladi Boakye zabio za 2:0 sto mu 2. gol u cetvrtom nastupu :o ..... kakvog killera za buducnost imamo......
Eurosport komentatori i sportovi koje prenose posebno fudbal se "nemogu nikako".Likovi su toliko neinformisani o tome sta rade to je na nivou amaterizma.Kontam pa sta po citav dan na poslu rade kad nema utakmica u direktnom prenosu, pratel' oni fucu, valjda unose drva i ugalj po cijeli dan pa nako umorni za komentatorsko mjesto da odrade prenos.Ccccc
:lol: :lol: :lol: :lol:
Nemoj tako prenose uber Bundes ligu, koje doduse sada nema, al' je momci aktivno prenose kad se igra.....
Ne znam meni su zanimljivi, posebno kad je curling( ne znam simpatican mi je taj sport), al' sto je je, totalno su neinformisani, i ono za Boakyea mi je totalno zaparalo usi......

@Lvocatto
MSm da smo mi za 4 mil otkupili njegov ugovor, onu dr. polovicu (ili nije mozda nije tako :o :o :? ), pa onda ne znam sta se Genoa ima sta pitati gdje ce on igrati.......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 jan 2013, 20:43

Nije naš, dali smo pola Immobilea za pola Boaćia :D, biće zanimljivo na kraju sezone jer imamo dva momka po pola sa njima. Ako se odlučimo da otkupimo oba moramo dati Genoi oko 10 mil.

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.