Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Sveti
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la Sveti » 10 jan 2013, 13:17

nate je napisao/la: Pa sta je trebao?

Ne znam sta da kazem.Stvarno ste nepodnosljivi s tim glupostima.Koga boli kuac sta Messi i Ronaldo cine van terena.Jbemu meni se cini da se ovdje gleda samo sta ljudi rade van terena, a ne unutar njega.Kao da su Real i Barcelona iz vaseg grada pa branite njih i njihove igrace.

Pa ovdje forumasi koji navijaju za Barcelonu imaju vise postova na Realovoj temi, a i obrnuto.Nije to normalno.
A koji se kurrac ti onda javljaš na svaku temu i glumiš mahatmu gandija?

yebote, majka i ćerka koji su tvoji fanovi žele da im se potpišeš na sliku, ali ne, ti pošalješ gorile da im se navale na kosti dok ti kao dižeš ruke i čuvaš se kao da će te pojesti. Lik je majmun i to je to, lažna skromnost već polako nestaje.

@kanto ti mi se viši skini s kurrca, tebi se nisam obratio niti imam namjeru ikad više s obzirom da si dojadio i bogu i narodu s tim retardiranim doskočicama. troll ili ne, barem me cijeli forum nije proglasio najgorim forumašem u godini.
naprijed rejal

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 10 jan 2013, 14:23

Pa nek ovam brate mora rec' da perstanete vise.

Jesi ti to napisao da je Messi poslao cuvare na zenu i njezino dijete?? :?:

Eto o tome ti govorim, nije normalno to sta ti pises covjece.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 10 jan 2013, 14:55

A nije poslao je li? Je li mogao reći pomozite ženi i djetetu, ne gazite ih? Svakako da jeste, zato poklopi se.
naprijed rejal

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 10 jan 2013, 14:58

Sveti je napisao/la:A nije poslao je li? Je li mogao reći pomozite ženi i djetetu, ne gazite ih? Svakako da jeste, zato poklopi se.
vidim da se s tobom ne moze..pozdrav :roll:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 jan 2013, 15:13

Leo Mesi nije zaslužio nagradu koju je dobio. Zašto? Ovo je fudbal, sport, a ne takmičenje statističara. Jedina statistika koja je bitna i koja bi trebala da se gleda je ona statistika trofeja.... Mesi ih u prošloj godini i nema baš, bar ne onih velikih i bitnih. To što je on dao 90+ golova ne posebna kategorija i za nju hi trebao biti nagrađen.... Zamislite ovo. U tenisu Đoković, Nadal ili Fedex imaju najviše pobjeda oko 90 u sezoni, najviše, asova, vinera, čega sve ne... I samo 7-8 poraza... I to u finalima GS i mastersa... I na kraju godine taj luzer dobije nagradu ispred nekog ko ima npr 3 GS ali mnogo manje pobjeda... To bi bilo apsurdno i nikad se nije desilo. Isto tako u basketu neki igrač može imati najbolji index korisnosti a da ne bude MVP, jer neki drugi sa manjim indexom je više donio ekipi. Tako to treba biti u sportu. Kad se daju individualne nagrade ne gledaju se samo statistike... Tako bi po meni ispred Mesija trebali biti Drogba jer je svojom harizmom, golovima, i duhom donio najvrijedniji trofej svom timu. Inijesta uzeo je trofeje koje je i Mesi, ali je vodio svoju reprezentaciju do krova Evrope. Kristijano Ronaldo jer je vodio Real do titule, konačno pokazao da može u velikim tekmama sam donijeti pobjedu.
Zašto Mesi, zar je baš toliko slijepih i nestručnih ljudi u komisijama koje daju nagradu... Kako oni ne vide da je fudbal više od suludog broja gokova... A trofeji? A klasa? A duh?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 10 jan 2013, 15:56

Pa za dodjelu Zlatne lopte upravo je prva kategorija individualni ucinak, pa onda sve ostalo.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 10 jan 2013, 16:00

nate je napisao/la:
Sveti je napisao/la:A nije poslao je li? Je li mogao reći pomozite ženi i djetetu, ne gazite ih? Svakako da jeste, zato poklopi se.
vidim da se s tobom ne moze..pozdrav :roll:
ustvari si ti ovdje ostao donji , covjek ti fino objasnio

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 jan 2013, 16:49

DANTES je napisao/la:Leo Mesi nije zaslužio nagradu koju je dobio. Zašto? Ovo je fudbal, sport, a ne takmičenje statističara. Jedina statistika koja je bitna i koja bi trebala da se gleda je ona statistika trofeja.... Mesi ih u prošloj godini i nema baš, bar ne onih velikih i bitnih. To što je on dao 90+ golova ne posebna kategorija i za nju hi trebao biti nagrađen.... Zamislite ovo. U tenisu Đoković, Nadal ili Fedex imaju najviše pobjeda oko 90 u sezoni, najviše, asova, vinera, čega sve ne... I samo 7-8 poraza... I to u finalima GS i mastersa... I na kraju godine taj luzer dobije nagradu ispred nekog ko ima npr 3 GS ali mnogo manje pobjeda... To bi bilo apsurdno i nikad se nije desilo. Isto tako u basketu neki igrač može imati najbolji index korisnosti a da ne bude MVP, jer neki drugi sa manjim indexom je više donio ekipi. Tako to treba biti u sportu. Kad se daju individualne nagrade ne gledaju se samo statistike... Tako bi po meni ispred Mesija trebali biti Drogba jer je svojom harizmom, golovima, i duhom donio najvrijedniji trofej svom timu. Inijesta uzeo je trofeje koje je i Mesi, ali je vodio svoju reprezentaciju do krova Evrope. Kristijano Ronaldo jer je vodio Real do titule, konačno pokazao da može u velikim tekmama sam donijeti pobjedu.
Zašto Mesi, zar je baš toliko slijepih i nestručnih ljudi u komisijama koje daju nagradu... Kako oni ne vide da je fudbal više od suludog broja gokova... A trofeji? A klasa? A duh?
Ne ulazim u to da l' je Messi zaslužio ili nije, al' porediti tenis i fudbal u ovom kontekstu je :shock: i :oops: . Timski i individualni sport i nagrade u istim ne mogu nikako imati znake jednakosti između.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 jan 2013, 17:53

Tek sada vidjeh da Guardiola nije htio da se rukuje sa Ronaldom . J'ebeno me razocarao , mislim rivalitet je jedno, sport je jedno,ali vaspitanje drugo ... ako zbog rivaliteta nije pruzio ruku, onda to je to dokaz njegove nekulture i bezobrazluka. Moje postovanje prema Gvardioli ovog trenutka je nestalo!
Da je Ronaldo odbio sa se rukuje,stavili bi ga na stub srama.Sto se tice Gvardiole,izgleda da nije neki covjek . Znamo da se Ibrahimovic jednom zalio kako Guardiola ne prica s njim,te da ga je jednostavno iskljucio bio,mada ovaj nije nista uradio da bi to zasluzio .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 10 jan 2013, 17:57

Zašto @monolog brani Barcu i Messija?
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 jan 2013, 18:03

Zato što sam vatreni navijač Barcelone, a Messija gledam kao da je nadnaravno biće? Što? :?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 10 jan 2013, 18:12

juznjak> je napisao/la:Tek sada vidjeh da Guardiola nije htio da se rukuje sa Ronaldom . J'ebeno me razocarao , mislim rivalitet je jedno, sport je jedno,ali vaspitanje drugo ... ako zbog rivaliteta nije pruzio ruku, onda to je to dokaz njegove nekulture i bezobrazluka. Moje postovanje prema Gvardioli ovog trenutka je nestalo!
Da je Ronaldo odbio sa se rukuje,stavili bi ga na stub srama.Sto se tice Gvardiole,izgleda da nije neki covjek . Znamo da se Ibrahimovic jednom zalio kako Guardiola ne prica s njim,te da ga je jednostavno iskljucio bio,mada ovaj nije nista uradio da bi to zasluzio .
[youtube][/youtube] Ovo je OK.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 jan 2013, 18:15

Ma pusti to.
Ne mozemo braniti Guardiolu ako je ono uradio.
Mislim jest on gospodin i sve, ali ono mu nije trebalo.
Kazem ako je uopste to bilo u pitanju.
Neki kazu da ga je Ronaldo slucajno udario i zatim potaps'o po ledjima a ovaj samo pogledao.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 10 jan 2013, 19:06

niste razmislili o tome da su se vidjeli ranije i rukovali negdje ispred sale?

uostalom, ja uopće ne vidim da je ronaldo htio da se pozdravi sa guardiolom. jel mu pružio ruku? ne. znači, samo možemo nagađat šta je on htio.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 10 jan 2013, 19:21

Ronaldo je slucajno zakacio Guardiola po glavi,a ova se samo izvinio.

A osim toga Guardiola je sa Ronaldom pozdravio prije toga,mislim dok su bili na pres konferenciji.Nece se sa covjekom 100 puta pozdravljati.
Evo i video ma se uvjeri.A svi znamo kako mediji vole da ma zakuhaju stvari.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 10 jan 2013, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 10 jan 2013, 19:22

Ja mislim da ce neko u interviewu pitat Pepa ili CR-a sta se desilo,pa cemo znat.Ovako samo nagadjamo,sta je kad je kud je kako je...
Keep walking.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 jan 2013, 21:33

@monolog ne budi takav bukvalista... To je samo poređenje, slikovito prikazivanje apsurda.... Normalno da su to neuporedivi sportovi, ja koristim snažne slike da što snažnije dočaram po meni glupu odluku....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 10 jan 2013, 22:14

DANTES je napisao/la:Leo Mesi nije zaslužio nagradu koju je dobio. Zašto? Ovo je fudbal, sport, a ne takmičenje statističara. Jedina statistika koja je bitna i koja bi trebala da se gleda je ona statistika trofeja.... Mesi ih u prošloj godini i nema baš, bar ne onih velikih i bitnih. To što je on dao 90+ golova ne posebna kategorija i za nju hi trebao biti nagrađen.... Zamislite ovo. U tenisu Đoković, Nadal ili Fedex imaju najviše pobjeda oko 90 u sezoni, najviše, asova, vinera, čega sve ne... I samo 7-8 poraza... I to u finalima GS i mastersa... I na kraju godine taj luzer dobije nagradu ispred nekog ko ima npr 3 GS ali mnogo manje pobjeda... To bi bilo apsurdno i nikad se nije desilo. Isto tako u basketu neki igrač može imati najbolji index korisnosti a da ne bude MVP, jer neki drugi sa manjim indexom je više donio ekipi. Tako to treba biti u sportu. Kad se daju individualne nagrade ne gledaju se samo statistike... Tako bi po meni ispred Mesija trebali biti Drogba jer je svojom harizmom, golovima, i duhom donio najvrijedniji trofej svom timu. Inijesta uzeo je trofeje koje je i Mesi, ali je vodio svoju reprezentaciju do krova Evrope. Kristijano Ronaldo jer je vodio Real do titule, konačno pokazao da može u velikim tekmama sam donijeti pobjedu.
Sve je receno. Od ove 4 lopte Messi je 2 zasluzio, prvu i trecu. Drugu je trebao sneijder hladno uzeti a ove godine ili CR ili drogba ili iker ili iniesta. Cak je i pirlo ispred messija ove godine bio
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 jan 2013, 22:20

Torresa si zaboravio.

mike10
Kontakt:

Post Postao/la mike10 » 10 jan 2013, 22:26

Nije Messi trebao biti ni medju 20 najboljih,citava ekipa Celzija,repr.Spanije,
pa tek onda Messi :D

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.