AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la IlPrincipe » 10 jan 2013, 10:37

Prescritto je napisao/la:fazon je sto ti igraci milana nisu uopste puno bolji od vecerasnjih sto su igrali i nisu sposobni napraviti razliku na terenu, a s druge strane chiellini, marchisio i asa sigurno jesu, pa da su prilo i vucinic igrali od pocetka ne bi se sigurno igrali produzeci

poredite odsustvo Konstanta s jedne i odsustvo Asamoah s druge strane, svaka vam čast :lol:
tu prevagu si mogao vidjeti na San Siru sad zadnju utakmicu protiv vas ;) glupa ti je Constant-acija :mrgreen:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 10 jan 2013, 10:42

LegendKiller je napisao/la:
Prescritto je napisao/la:hajd sad pošteno i realno, milan u ekipi sa bonerom, constantom, robinhom, yepesom i ostalim nije ništa bolji od ovog večerašnjeg, jedino s de jongom bi bili bolji za par nijansi, opet ne bi bilo ideje u igri kao sto je i veceras nije bilo samo bi lopta kruzila u krug i cekao bi se poklon od sudije :lol:

dok s druge strane juventus sa buffonom, chiellinijem, marchisiom, asamoahom i pirlom i vučinićem od prve minute je u najmanju ruku duplo jača ekipa od večerašnjeg juventusa

evo pošteno da ti kažem od ovih što si nabrojao jedino da je konstant igrao bilo bi bolje, on bi igro lijevo de sciglio desno i nebi gledali onog truhlu abatea koji je i zasluzan za vas drugi gol. Da se razumijemo vi ste pobijedili, prošli ste dalje cestitam vam!
Al hajde sad ti budi pošten i reci da su vam realno falila samo 2 igraca kijelini i markisio! Pirlo i Vucko su igrali pa se nije primijetila bas neka velika razlika, Storari je solidno branio tako da neznam što bi ste bili jaci sa Bufonom, a što se tice Asamoha to je fakat pre smiješno! Kad smo vas dobili u derbiju govorili ste kako je asamoa loš ovakav onakav, da je on rezerva drugi tim i tako to a sad odjednom covjeka nemožete izbaciti iz prve postave!
A zaboravili ste jednog igraca koji također nije igrao a sigurno bi donio prevagu jednim hat-trickom Niklas Bendtner! baš vam je falio cudi me da se nežalite!
:lol: :lol: :lol:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 jan 2013, 11:02

Saponara will sign a 5-year deal with Milan in the summer. He'll earn €350.000 per year.
Santon's agent, Claudio Vigorelli, will meet with the Newcastle directors tomorrow to talk about a possible move to Milan.
Galliani will meet with Preziosi today to talk about Mattia Perin and most likely also Juraj Kucka and Kevin Constant.
Zenit's offer for Abate is €10m. Milan will accept a €12m offer, according to Gazzetta dello Sport.
Mesbah has accepted to join Parma, according to GdS. The deal will go through if Abate is sold to Zenit.

Allegri: "Acerbi's tackle on Giovinco, before the goal, was clean. It wasn't a foul." +1
Allegri: "Traoré's shot? Same thing happened last year in the 90th minute vs. Juve - even at the same goal. It was destiny."
Juve fans are chanting "Boateng take off your shirt"

Saponara: "I won't celebrate my transfer to Milan tonight, but tomorrow I will invite people out for dinner."

Milan offered €15m for Mattia Destro and a Amelia-Stekelenburg swap deal, but Roma rejected both offers
Milan are monitoring two youngsters from PSV: Alexander Jakobsen (18, offensive midfielder) and Ruben Betancourt (19, striker).

8-)

[youtube][/youtube]

el92
Kontakt:

Post Postao/la el92 » 10 jan 2013, 11:12

IlPrincipe je napisao/la:Saponara will sign a 5-year deal with Milan in the summer. He'll earn €350.000 per year.
Santon's agent, Claudio Vigorelli, will meet with the Newcastle directors tomorrow to talk about a possible move to Milan.
Galliani will meet with Preziosi today to talk about Mattia Perin and most likely also Juraj Kucka and Kevin Constant.
Zenit's offer for Abate is €10m. Milan will accept a €12m offer, according to Gazzetta dello Sport.
Mesbah has accepted to join Parma, according to GdS. The deal will go through if Abate is sold to Zenit.

Allegri: "Acerbi's tackle on Giovinco, before the goal, was clean. It wasn't a foul." +1
Allegri: "Traoré's shot? Same thing happened last year in the 90th minute vs. Juve - even at the same goal. It was destiny."
Juve fans are chanting "Boateng take off your shirt"

Saponara: "I won't celebrate my transfer to Milan tonight, but tomorrow I will invite people out for dinner."

Milan offered €15m for Mattia Destro and a Amelia-Stekelenburg swap deal, but Roma rejected both offers
Milan are monitoring two youngsters from PSV: Alexander Jakobsen (18, offensive midfielder) and Ruben Betancourt (19, striker).

8-)

[youtube][/youtube]

Perin i Saponara su talenti tu nema sta.Da hoce dovesti makar Perina i Santona bili bi mnogo jaca ekipa ...

[youtube][/youtube]
grande Milan

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 jan 2013, 11:29

Prescritto je napisao/la:hajd sad pošteno i realno, milan u ekipi sa bonerom, constantom, robinhom, yepesom i ostalim nije ništa bolji od ovog večerašnjeg, jedino s de jongom bi bili bolji za par nijansi, opet ne bi bilo ideje u igri kao sto je i veceras nije bilo samo bi lopta kruzila u krug i cekao bi se poklon od sudije :lol:

dok s druge strane juventus sa buffonom, chiellinijem, marchisiom, asamoahom i pirlom i vučinićem od prve minute je u najmanju ruku duplo jača ekipa od večerašnjeg juventusa

ocito da nisi gledao milan ove sezone ili jesi ali 2-3 puta.. milan u akipi sa abiatiem, robinjom i constantom je puno puno jaci nego onaj sinoc. tako da ne vjerujem da bi ista slika bila, ali na to se ne moze uticati, povrede su povrede,, samo mi smijesno koliko vi svoju ekipu dizete to je nevjerovatno. i svaki vas igrac po vama vrijedi kao pola ekipe Milana. tesko je zivjeti u zabludi.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 10 jan 2013, 12:35

Ljudi Pato jos nije zvanicno potpisao ugovor sa Corinthiansom ,tek su sutra medicinski pregledi ,takodje ako Pato ne prodje medicinske preglede ,haman da Milan onda nece kupiti Saponara ,a ako Pato prodje medicinske preglede u utorak ili u ponedjeljak Galliani bi trebao putovati u Empoli da finalizira transfer Saponara
Milan and Empoli haven't signed papers yet for the @rickysaponara. They'll be signed on Friday after Pato has completed the medicals.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 jan 2013, 13:09

Cristian Zaccardo's agent just arrived at Via Turati.
The price for Davide Santon is in the vicinity of €7-8m, according to Sky Italia.

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 10 jan 2013, 13:12

IlPrincipe je napisao/la: tu prevagu si mogao vidjeti na San Siru sad zadnju utakmicu protiv vas ;) glupa ti je Constant-acija :mrgreen:
jos jedan u nizu od onih kojem je mjerilo jedna tekma, sto za primjer nisi uzeo utakmicu protiv rome, kad su vam zabili 4 komada s pola snage :lol:

milanist je napisao/la:
ocito da nisi gledao milan ove sezone ili jesi ali 2-3 puta.. milan u akipi sa abiatiem, robinjom i constantom je puno puno jaci nego onaj sinoc. tako da ne vjerujem da bi ista slika bila, ali na to se ne moze uticati, povrede su povrede,, samo mi smijesno koliko vi svoju ekipu dizete to je nevjerovatno. i svaki vas igrac po vama vrijedi kao pola ekipe Milana. tesko je zivjeti u zabludi.
ma koji ba robinho, ja ne znam je li taj odigro pet utakmica ove sezone, nemoguce da ga jos uvijek smatrate igracinom :lol:

normala da vrijede, to i ovih +14 potvrdjuje :lol:

kurcimo se jer mozemo 8-)
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 jan 2013, 13:20

Prescritto je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la: tu prevagu si mogao vidjeti na San Siru sad zadnju utakmicu protiv vas ;) glupa ti je Constant-acija :mrgreen:
jos jedan u nizu od onih kojem je mjerilo jedna tekma, sto za primjer nisi uzeo utakmicu protiv rome, kad su vam zabili 4 komada s pola snage :lol:

milanist je napisao/la:
ma koji ba robinho, ja ne znam je li taj odigro pet utakmica ove sezone, nemoguce da ga jos uvijek smatrate igracinom :lol:

normala da vrijede, to i ovih +14 potvrdjuje :lol:

kurcimo se jer mozemo 8-)

e bas si rekao ono sto sam i ocekivao da ces reci. ti i seria A ne idu zajedno. pratis samo juve ali pricas o svima kao da znas nesto o fudbalu.... nastavi se kurciti. ( to je odlika kur+a kako ja znam) drago mi je da sam sebi dajes taj epitet.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 10 jan 2013, 13:27

e pa onda ti pojma nemaš :lol:

kurciti se u žargonskom rijecniku znači folirati se, čovjek vas mora učiti i lingvistiku ovdje učiti :mrgreen:

pratim ja sve vrlo dobro, vec vi zivite u iluziji cim nekog konstanta smatrate igračino koji čini prevagu na terenu, sta ja sad trebam hvaliti boneru i konstanta kako su dobri igraci da bi ispao dobar u vašim očima, how yes no :lol:
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 jan 2013, 13:34

Prescritto je napisao/la:e pa onda ti pojma nemaš :lol:

kurciti se u žargonskom rijecniku znači folirati se, čovjek vas mora učiti i lingvistiku ovdje učiti :mrgreen:

pratim ja sve vrlo dobro, vec vi zivite u iluziji cim nekog konstanta smatrate igračino koji čini prevagu na terenu, sta ja sad trebam hvaliti boneru i konstanta kako su dobri igraci da bi ispao dobar u vašim očima, how yes no :lol:
niko i ne trazi da hvalis niti da ispadas dobar u ''nasim'' ocima. vec da malo realnije i racionalnije pocnes razmisljati, trebat ce ti u zivotu. i to bi bilo to. sa tobom se ne upustam u dalju rasrpravu. nastavi sa uzivanjem.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 10 jan 2013, 16:07

meho-medo je napisao/la:Ljudi Pato jos nije zvanicno potpisao ugovor sa Corinthiansom ,tek su sutra medicinski pregledi ,takodje ako Pato ne prodje medicinske preglede ,haman da Milan onda nece kupiti Saponara ,a ako Pato prodje medicinske preglede u utorak ili u ponedjeljak Galliani bi trebao putovati u Empoli da finalizira transfer Saponara
Milan and Empoli haven't signed papers yet for the @rickysaponara. They'll be signed on Friday after Pato has completed the medicals.
nije mi jasno sto se onda slikao u dresu corintiasa :?

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 jan 2013, 16:43

.
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 28 apr 2014, 09:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 10 jan 2013, 17:14

ahmad_tz je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Ljudi Pato jos nije zvanicno potpisao ugovor sa Corinthiansom ,tek su sutra medicinski pregledi ,takodje ako Pato ne prodje medicinske preglede ,haman da Milan onda nece kupiti Saponara ,a ako Pato prodje medicinske preglede u utorak ili u ponedjeljak Galliani bi trebao putovati u Empoli da finalizira transfer Saponara
nije mi jasno sto se onda slikao u dresu corintiasa :?
Ma ne znam ni ja sta petljaju , zasto se slikao u dresu Corinthiansa :?:
Saponara will undergo the medical check-ups tomorrow (Busto Arsizio hospital then Milanello). #BenvenutoSaponara @rickysaponara
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 10 jan 2013, 17:24

Galata poslala ponudu vecu od 15 miliona za Princea.
A ovaj trazi od Gallianija novi ugovor i povecanje plate sa 2.5 na 4 miliona.....
Abate je izgleda sve blizi i blizi Zenitu.
Agent od Santona se danas valjda sastaje sa celnicima Newcastlea jer navodno ima nasa ponuda na stolu za njega.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 10 jan 2013, 17:24

rope11 je napisao/la:Ma ja uopste nisam za tog Saponaru,ali eto ne pitam se ja nista :?

danas sam gledao reprizu i uocio jednu zanimljivu stvar kada su u skok duelu bili Barzagli i Saravi,mali je digao ruku i rekao da nije bilo prekrsaja te se lopta na kraju dodijelila za Juventus.
Pa mislim stvarno,mali ne prestaje iznenadjivat ... slika slika slika
sudija je već svirao faul u korist Saravija, tek onda je on sugerisao da nije bio faul, te je dodjeljen aut čini mi se za juventus..mnogo vaznije od tog, da se publike na stadionu (osim crveno-crne armije) nije udostojila aplaudirati fair play-u. Jednom čobani vazda čobani!!!

Jel ovo princeza opet poćela sa trazenjem povisice?!? Čak se pojavile spekulacije da bi mogao u Galatu bit prodan za cca 15mil ojra? Protjerat će ovo Silvio na istok!!

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 10 jan 2013, 18:07

Genghis je napisao/la:
LegendKiller je napisao/la:

evo pošteno da ti kažem od ovih što si nabrojao jedino da je konstant igrao bilo bi bolje, on bi igro lijevo de sciglio desno i nebi gledali onog truhlu abatea koji je i zasluzan za vas drugi gol. Da se razumijemo vi ste pobijedili, prošli ste dalje cestitam vam!
Al hajde sad ti budi pošten i reci da su vam realno falila samo 2 igraca kijelini i markisio! Pirlo i Vucko su igrali pa se nije primijetila bas neka velika razlika, Storari je solidno branio tako da neznam što bi ste bili jaci sa Bufonom, a što se tice Asamoha to je fakat pre smiješno! Kad smo vas dobili u derbiju govorili ste kako je asamoa loš ovakav onakav, da je on rezerva drugi tim i tako to a sad odjednom covjeka nemožete izbaciti iz prve postave!
A zaboravili ste jednog igraca koji također nije igrao a sigurno bi donio prevagu jednim hat-trickom Niklas Bendtner! baš vam je falio cudi me da se nežalite!
:lol: :lol: :lol:
Ovaj je stvarno the legened :? :mrgreen:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 10 jan 2013, 18:39

Ne znam jel neko spomenuo,al start Acerbija na Giovincu pred gol juventusa je bio potpuno cist. Al eto...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 10 jan 2013, 18:43

Spomenut je valjda al ne možeš od ovih gobbija i njihovih 'umotvorina' doći do riječi :?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 jan 2013, 19:05

Zakačio je on i loptu i Giaccherinija, ne Giovinca, a onakvi startovi su se oduvijek svirali u Serie A. Al' eto, hajmo malo osporavati Juventusove pobjede, nismo odavno.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 0 gostiju.