Imas npr. zelju ili sarajevo ionako cijela vasa okolina navija za njih ,a bgm imate i lukavac prikljucite se sivuksima hahahah.trojan5 je napisao/la:sad je kasno da bi Jasmin bilo sta napravio...
sloboda je ugasen klub nezvanicno !! Tako da treba pocet razmisljat za koga navijat dalje
evo recimo za Celik,trebali bih se pripremat ovaj nam je klub nekako najslicniji,ai i navijacu su im uvijek bili korektni prema nama
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- TzBulevar87
- Kontakt:
A sto se ti trudis objasnit nesto nekom ko je napisao takav post. Takvi i jesu da mjenjaju klubove, nikad nije ni volio Slobodu cim pise takvo nesto, pusti ga kraju ba..VolimTz je napisao/la:Pa sad brate, ne možeš ti tek tako otići navijati za drugi klub, i meni su dragi još neki regionalni klubovi pored Slobode, ali to ostaje na tome.trojan5 je napisao/la:sad je kasno da bi Jasmin bilo sta napravio...
sloboda je ugasen klub nezvanicno !! Tako da treba pocet razmisljat za koga navijat dalje
evo recimo za Celik,trebali bih se pripremat ovaj nam je klub nekako najslicniji,ai i navijacu su im uvijek bili korektni prema nama
Ako se ugasi klub, ja mislim da neće biti navijača u Tz narednih par godina. Naravno ako pojedine Fukare skontaju da ne mogu navijati za Mesketovu Slobodu 1919. Vjerovatno bi lokalci pravili neke ekipe za NK Tuzla, Proleter iz Slavinovića, kao što je bio pokušaj da se naprave Zmajevi Tuzla (NK Tuzla). Na tome bi i ostalo, sad ako se pojedinci (Hz, TM) nadaju nekim podružnicama u gradu, kao što imaju u Živinicama i slično. Nema od toga ništa, prvo što se na relaciji Tz - Sa neće ništa promijeniti, a drugo što je Tuzla u svakom slučaju navijački neaktivan grad. Nemaš ti u gradu 50 ljudi koji su spremni na to da budu podružnica nekome, tj. da im je svaka tekma "gostovanje".
Mada me u prvom planu ne bi čudilo kada bi Fukare (pojedine) navijale za tu novu Mesketovu Slobodu, i time uništile svaki princip iza kojeg je grupa godinama stajala. Tako da, nek' nam je Bog na pomoći.
075
- TzBulevar87
- Kontakt:
Hehehe pa ti sivuksi ko sto ti kazes i navijaju za zelju i sarajevo, radnicki ima je tek drugi timterabajt je napisao/la:Imas npr. zelju ili sarajevo ionako cijela vasa okolina navija za njih ,a bgm imate i lukavac prikljucite se sivuksima hahahah.trojan5 je napisao/la:sad je kasno da bi Jasmin bilo sta napravio...

075
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma zeza se adis ba sto se ovog tice nemojte ga svatiti ozbiljno..mislim halo kakvi drugi klubovi pa sloboda ako se ugasi pa ona je dio mene i nas mi gubimo dio zivota...meni je i onako sloboda uzela garant 20 godina zuvota. Ja ako predjem 60 godina ehamdulilahfukara87 je napisao/la:Reci mi da se šališ ?trojan5 je napisao/la:sad je kasno da bi Jasmin bilo sta napravio...
evo recimo za Celik,trebali bih se pripremat ovaj nam je klub nekako najslicniji,ai i navijacu su im uvijek bili korektni prema namaPa koje sve gluposti ovdje za procitati, uredu i meni je drag Celik Zenica kao grad i naravno Robijasi ali za mene drugi klub ne posti osim Slobode, ako se ugasi to je za mene gotova prica sto se tice navijanje ovdje .
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
napisao sam ovo u revoltu.,zna serak kakva je situacija,bila prije !!!
al sad kad stvarno od slobode nema nista,i tesko da ce biti,sta treba uraditi ???
znaci ako se sloboda ugasi netreba vise simpatisati nijedan klub u bh ligi?
desit ce nam se isto se se desilo i zmaju od bosne,sjecas se Dado kad je damir causi plako ko djete kad je zmaj ispo iz lige,i sta je trebao uraditi,ne gledat vise fudbal u bosni,jer je zmaj ispao i ugasio se davno
i svi oni zmajevci sto su tad postali fukare npr. Pasa (R.I.P) i drugi vatreni zmajevci trebali se odrec fudbala i navijanja ??????
ja stvarno nevidim povodom cega ste se nasli uvrijedjeni,sto sam napisao to za Celik??
kao sto sam rekao prije par postova,kakav smo grad,i navijacka skupina ko qurac !!
nemamo muda nizasta,imamo skoro 200 000 stanovnika u tuzli,i niko protest da napravi neki ispred opstine,
nego samo svoj bijes i negativnu energiju mozete ispoljavat ovdje na forumu i davat neke sugestije (ja bih ovo,ja bih ono )
a u stvari nemate muda bacit jaje na jasmina imamovica i druge sto su unistili slobodu,a mi kao navijaci sve mirno posmatrali i sto je najgore od svega docekali slobodine igrace koji su ispali u 2 ligu,bakljama i aplauzima c c c
dobro je stari narod reko : CEGA SE PAMETAN STIDI,BUDALA SE PONOSI !!!

al sad kad stvarno od slobode nema nista,i tesko da ce biti,sta treba uraditi ???
desit ce nam se isto se se desilo i zmaju od bosne,sjecas se Dado kad je damir causi plako ko djete kad je zmaj ispo iz lige,i sta je trebao uraditi,ne gledat vise fudbal u bosni,jer je zmaj ispao i ugasio se davno
i svi oni zmajevci sto su tad postali fukare npr. Pasa (R.I.P) i drugi vatreni zmajevci trebali se odrec fudbala i navijanja ??????
ja stvarno nevidim povodom cega ste se nasli uvrijedjeni,sto sam napisao to za Celik??
kao sto sam rekao prije par postova,kakav smo grad,i navijacka skupina ko qurac !!
nemamo muda nizasta,imamo skoro 200 000 stanovnika u tuzli,i niko protest da napravi neki ispred opstine,
nego samo svoj bijes i negativnu energiju mozete ispoljavat ovdje na forumu i davat neke sugestije (ja bih ovo,ja bih ono )
a u stvari nemate muda bacit jaje na jasmina imamovica i druge sto su unistili slobodu,a mi kao navijaci sve mirno posmatrali i sto je najgore od svega docekali slobodine igrace koji su ispali u 2 ligu,bakljama i aplauzima c c c

Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz
FKR87-Tz
-
- Kontakt:
Bar imamo i imat ćemo (što je sigurno za razliku od Vas) mogućnost navijati i za svoje i za sarajevske klubove (kad već iste spominjete), a hoće li kod Vas biti tako u budućnosti, teško za očekivati, iskreno volio bih da se ne ugasite do našeg gostovanja, bar da Vam se Tušanj napuni malo što nije bio slučaj u protekloj polusezoni, ipak je to derby.TzBulevar87 je napisao/la:Hehehe pa ti sivuksi ko sto ti kazes i navijaju za zelju i sarajevo, radnicki ima je tek drugi timterabajt je napisao/la:Imas npr. zelju ili sarajevo ionako cijela vasa okolina navija za njih ,a bgm imate i lukavac prikljucite se sivuksima hahahah.trojan5 je napisao/la:sad je kasno da bi Jasmin bilo sta napravio...
(V), pozdrav od sivuksa.
Zadnja izmjena: VolimRadnicki, dana/u 10 jan 2013, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
1921
1989
1989
De ba jedva svoj napunite 

- TzBulevar87
- Kontakt:
@VolimRadnicki
pozdrav care i da Bog da vi jednog dana budete volili SVOJ radnicki ko sto volite sarajevske klubove.
pozdrav care i da Bog da vi jednog dana budete volili SVOJ radnicki ko sto volite sarajevske klubove.
075
nemate vi sivuksi svoje zvijezde...
hajde odavdje i nepametuj.,idi na zeljinu stranicu i pisi "nas je bili i biti ce"

hajde odavdje i nepametuj.,idi na zeljinu stranicu i pisi "nas je bili i biti ce"

Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz
FKR87-Tz
Znam ja to sve drug, i znamda si to rekao u revoltu, i ja sam par puta. Ali onda ****, kad se slegne sve skontaš ko je kriv. Po meni su krivi Tuzlaci sa svojim nekim retardiranim stavovima i sa pasivnošću. Ali eto hajde, da ne pričam o tome naći će se neko uvrijeđen od vas. Shvatit ćete jednog dana, ali će biti kasno.trojan5 je napisao/la:napisao sam ovo u revoltu.,zna serak kakva je situacija,bila prije !!!
@VolimRadnicki
Da se radi o nekom bratstvu Siouxi - TM - HZ, pa bi shvatio. Ali brate nemoj šupljirat ovdje bezveze. Pravi navijač može navijati samo za jedan klub, klub iz njegovog kraja. Kad sam bio na "derbiju", gledam ušminkali se, svi iste majice, šalovi, svaka čast. Ali bojim se da to dalje ne ide, što se tiče mentaliteta i vašeg shvatanja navijača. Nismo ni mi sad neki Ultrasi, ali barem kontamo da ne možeš navijati đah tamo, đah onamo, a pozivati se na neki lokal patriotizam i tražiti da vas neko poštuje.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Čitam na temi Goražda ,sad svi podržavaju tu kao fuziju a kad se spominjala Sloboda onda su nam solili pamet o nekim izdajama i sl. ,trn u oku smo svima .
- SaltCityAttack
- Kontakt:
trojan5 je napisao/la:napisao sam ovo u revoltu.,zna serak kakva je situacija,bila prije !!!
Samo pasa i zmajevi su prvo bili fukare pa tek onda zmajevi sem naseg blentavog Damira Causija

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Ovdje se može svakakvih gluposti pročitati. Cuj rahm. Pasa bio zmajevac pa prešao u fukare?jao... Nego, sjećam se tih derbija, kako je samo dobro bilo. Zmajevi sa stajanja uletise u teren na HZ,ovi pokupise transove i bjezanija...Tada niti na jednoj tekmi nismo bili zajedno,posebno poslije repke BiH:Grcka na Kosevu.Fina vremena,Slobodu vodio Huka,pa Verlasevic,put Sarajeva po 12,13 autobusa,na Grbavici standardno najludja ekipa do pasa,ovi kamenuju,bili smo bar nekoliko godina ispred svih.Trans APO 5.Na Kosevu 600 fukara ulijece na sjever i preuzima navijanje i tribinu.Kazu hz kad smo ulazili Pa ima li vas jos,koji ste u p.m.?Tad je rahm.pasa poveo,brzi,kic,kesa,suljo,karela,midja,erka,snupy,maid,mesak,romeo,ciro,lija,miko,midja,nerma,budo,gogo,sova,kareli,marsena,hibrid,muha,junac,blizanci,vilenjak,kika iz crvenih njiva po obicaju sa bombom:-D Najludji ubjedljivo.Sad ovako citam neke gluposti...Cinjenica da smo uvijek bili uz tuzlanske klubove,ponajvise Slobodu.Vjerujem da se Sloboda nece ugasiti,zivi bili pa vidjeli.Tuzla je cudna,ali kad je najteze pokaze PRKOS!Sijuxi,evoxi,duloxi,ne smarajte svojim seoskim puracickim,bokavickim i prokosovickim primitivizmom.Znam vas,jos od vremena kada su vam tribinu punili apachi i sejtani iz podrinja,uvijek ste imali kompleks,ali onaj seljacki,primitivni.Legenda Lukavacke tifo scene neki saša ludi sa trubom.Tada ste ipak bili svoji na svome, a sad ste ni vi ne znate ciji na mome...
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
-
- Kontakt:
Ta prica o tome kako Tuzla nije navijacki grad takodje ne pije vode.U Tuzli su padali transovi grobara na slatini,manijaka i demona na stadionu...Mandzo sa slatine uleti i skide trans sarajlijama,tek tako...Otidjite malo na foru hrhb,pa procitajte price od stare garde iz 80'tih godina,ne tuzlaka,nego vodecih ljudi velike cetvorke!70'tih godina je islo po nekoliko hiljada na gostovanja,80'tih je bilo nacionalno obojeno,pa su stoga i bile jake ekipe VERNI TUZLACI,DELIJE TUZLA,GROBARI I TORCIDA,uz nezaobilazne SANTOS I RED BLACK KILERSE,od 87'FUKARE.Bila je posebna ekipa dvoranskih navijaca,tj.Dite,Jedinstva i Solane,a posebna FK SLOBODE koju su cinili muha,miki,isak,goran celo,seherac, erka,isak, smrdo,kareli,kavaz,combe i td i td i td...Bilo nekad sad se spominjalo,ali u navijacki mentalitet grada ne dirajte i ne sumnjajte!Steta bi bila samo kad bi se napravio vakuum u vremenu,pa da tifo scena grada zamre.Neka bude i 50 momaka,samo da se i dalje fura Sloboda,jer bolje vrijeme za nas,stoku sa istoka,ipak mora doci!SLOBODA JE INSTITUCIJA!!!Gdje god da odemo i kazemo odakle smo,ceka nas sinonim koze i SLOBODE,htjeli mi to ili ne...B-)
Brate po bojisuperior1982 je napisao/la:Ta prica o tome kako Tuzla nije navijacki grad takodje ne pije vode.U Tuzli su padali transovi grobara na slatini,manijaka i demona na stadionu...Mandzo sa slatine uleti i skide trans sarajlijama,tek tako...Otidjite malo na foru hrhb,pa procitajte price od stare garde iz 80'tih godina,ne tuzlaka,nego vodecih ljudi velike cetvorke!70'tih godina je islo po nekoliko hiljada na gostovanja,80'tih je bilo nacionalno obojeno,pa su stoga i bile jake ekipe VERNI TUZLACI,DELIJE TUZLA,GROBARI I TORCIDA,uz nezaobilazne SANTOS I RED BLACK KILERSE,od 87'FUKARE.Bila je posebna ekipa dvoranskih navijaca,tj.Dite,Jedinstva i Solane,a posebna FK SLOBODE koju su cinili muha,miki,isak,goran celo,seherac, erka,isak, smrdo,kareli,kavaz,combe i td i td i td...Bilo nekad sad se spominjalo,ali u navijacki mentalitet grada ne dirajte i ne sumnjajte!Steta bi bila samo kad bi se napravio vakuum u vremenu,pa da tifo scena grada zamre.Neka bude i 50 momaka,samo da se i dalje fura Sloboda,jer bolje vrijeme za nas,stoku sa istoka,ipak mora doci!SLOBODA JE INSTITUCIJA!!!Gdje god da odemo i kazemo odakle smo,ceka nas sinonim koze i SLOBODE,htjeli mi to ili ne...B-)

tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Brate,kako god zavrsi prica o SLOBODI,crvenu majicu ću sa ponosom da nosim!Serak,nisi jedini,ima nas jos dosta kojima je SLOBODA bila druga mati i koji smo vrijeme provodili na stadionu i tribini,a ne sminkerski na internetu i gradu uz folk muziku!Svoje vrijeme provedeno uz SLOBODU ne bih mijenjao ni za sta na svijetu! Pozdrav svima i abd da docekamo izlazak iz krize u koju smo usli zahvaljujuci seljackoj drzavi,seljackom kantonu...U svakom slucaju cu,iako u srednjim godinama,biti spreman, bez imalo stida,stati pred svakog balavca i skinuti mu obiljezje nekog tamo kluba koji nije RADNICKI-SPORTSKI-TUZLANSKI!Ako propadne Sloboda,vjerujte,propala je dusa i srce Tuzle!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Cini mi se da dugo niko nije napisao par boljih i istinitih postova, svaka cast druze ! Ima ovdje jos starijih navijaca na forumu ali oni pisu sve jedno te isto, prica kruzi u krug, sve neki idejni projekti a sto prije se shvati da nisi kadar za tog manje ces vremena izgubiti pisajuci. Naravno ne osudjujem nikog ko pise trebalo je vako, trebalo je nako, ipak je ljudima preko glave svega al ipak vise volim procitat nesto slicno ovom, ovo su stvari koje ljudima razgaljuju dusu..superior1982 je napisao/la:Brate,kako god zavrsi prica o SLOBODI,crvenu majicu ću sa ponosom da nosim!Serak,nisi jedini,ima nas jos dosta kojima je SLOBODA bila druga mati i koji smo vrijeme provodili na stadionu i tribini,a ne sminkerski na internetu i gradu uz folk muziku!Svoje vrijeme provedeno uz SLOBODU ne bih mijenjao ni za sta na svijetu! Pozdrav svima i abd da docekamo izlazak iz krize u koju smo usli zahvaljujuci seljackoj drzavi,seljackom kantonu,seljackoj vlasti.U svakom slucaju cu,iako u srednjim godinama,biti spreman, bez imalo stida,stati pred svakog balavca i skinuti mu obiljezje nekog tamo kluba koji nije RADNICKI-SPORTSKI-TUZLANSKI!Ako propadne Sloboda,vjerujte,propala je dusa i srce Tuzle!

075
Zato ja nista i ne pisem smorilo, pricamo teme prozvakane po milion puta.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
superior1982 je napisao/la:Ta prica o tome kako Tuzla nije navijacki grad takodje ne pije vode.U Tuzli su padali transovi grobara na slatini,manijaka i demona na stadionu...Mandzo sa slatine uleti i skide trans sarajlijama,tek tako...Otidjite malo na foru hrhb,pa procitajte price od stare garde iz 80'tih godina,ne tuzlaka,nego vodecih ljudi velike cetvorke!70'tih godina je islo po nekoliko hiljada na gostovanja,80'tih je bilo nacionalno obojeno,pa su stoga i bile jake ekipe VERNI TUZLACI,DELIJE TUZLA,GROBARI I TORCIDA,uz nezaobilazne SANTOS I RED BLACK KILERSE,od 87'FUKARE.Bila je posebna ekipa dvoranskih navijaca,tj.Dite,Jedinstva i Solane,a posebna FK SLOBODE koju su cinili muha,miki,isak,goran celo,seherac, erka,isak, smrdo,kareli,kavaz,combe i td i td i td...Bilo nekad sad se spominjalo,ali u navijacki mentalitet grada ne dirajte i ne sumnjajte!Steta bi bila samo kad bi se napravio vakuum u vremenu,pa da tifo scena grada zamre.Neka bude i 50 momaka,samo da se i dalje fura Sloboda,jer bolje vrijeme za nas,stoku sa istoka,ipak mora doci!SLOBODA JE INSTITUCIJA!!!Gdje god da odemo i kazemo odakle smo,ceka nas sinonim koze i SLOBODE,htjeli mi to ili ne...B-)
uze im mandzo trans sa ograde 2000 godine

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma naravno da nisam jedini nebi ni valjalo brate zato i kazem mnogima nama Sloboda je uzela godina i godina zivota...nadam se da ce nasa djeca zapamtiti neka dobra vremena..i nasa nisu bila losa kako god bilo je teskih trenutaka ali kao sto kazes kakva god da je i sta god da se desi Sloboda ce ostati u nama.superior1982 je napisao/la:Brate,kako god zavrsi prica o SLOBODI,crvenu majicu ću sa ponosom da nosim!Serak,nisi jedini,ima nas jos dosta kojima je SLOBODA bila druga mati i koji smo vrijeme provodili na stadionu i tribini,a ne sminkerski na internetu i gradu uz folk muziku!Svoje vrijeme provedeno uz SLOBODU ne bih mijenjao ni za sta na svijetu! Pozdrav svima i abd da docekamo izlazak iz krize u koju smo usli zahvaljujuci seljackoj drzavi,seljackom kantonu...U svakom slucaju cu,iako u srednjim godinama,biti spreman, bez imalo stida,stati pred svakog balavca i skinuti mu obiljezje nekog tamo kluba koji nije RADNICKI-SPORTSKI-TUZLANSKI!Ako propadne Sloboda,vjerujte,propala je dusa i srce Tuzle!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987