Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Narin
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Narin » 10 jan 2013, 12:07

[youtube][/youtube]

Get him on the plane,bring him back from Portugal,Viva Bebe! slika
Ušao jučer i zabio za povjedu Rio Avea.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 10 jan 2013, 12:29

Narin je napisao/la:[youtube][/youtube]

Get him on the plane,bring him back from Portugal,Viva Bebe! slika
Ušao jučer i zabio za povjedu Rio Avea.
dobar go :mrgreen:

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 10 jan 2013, 14:03

M4kaveli je napisao/la:Pa dobro, mozda nije Rafael, ali zato Nani jeste.
Ma i bez lopte.
I brzi i eksplozivniji.
Niste vi dugo Nanija gledali izgleda. :mrgreen:

To je masina od igraca.
Ne mogu da vjerujem koji lik ... on dolazi na temu Man Utd i govori ljudima koji žive za Man Utd kako oni nisu gledali utakmice Man Utd-a i ko je kakav igrač :lol:

Tačno si kanta :lol:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 10 jan 2013, 14:06

Ma neki dan je postavljen gif Nanija na ovom pdf u,pa ga valjda tu upratio kako je brz i prodoran :lol:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 10 jan 2013, 14:20

Približava se nedjeljni okršaj Manchester Uniteda i Liverpoola, što je i danas, bez obzira na poziciju Redsa na ljestvici, sigurno najveći derbi engleskog nogometa. Iako su godine dominacije Liverpoola davno prošle, iako je United ove sezone već napravio ogromnu bodovnu prednost te se nalazi na vodećoj poziciji i najboljem putu da osvoji 20. naslov prvaka, klub s Anfielda vjeruje u pozitivan rezultat s Old Trafforda. Sličnog razmišljanja je i jedan od najboljih napadača koji je zaigrao u dresu Liverpoola, koji je u samo dvije i pol godine ostavio ogroman trag na kraju 80-tih godina prošlog stoljeća, John Aldridge...
John Aldridge rođen je u Liverpoolu, a priliku da zaigra za voljeni klub iz djetinjstva dobio je početkom 1987. godine. Iskoristio je najbolji mogući način kratki period kada je Ian Rush otišao u neuspješnu avanturu u Juventusu te je u sezoni 1987./88. s 26 postignutih pogodaka bio najbolji strijelac lige, odvevši zajedno sa suigračima Redse do novog naslova prvaka. Partneri u napadu bili su mu Peter Beardsley i John Barnes, a prije nego je 1989. godine otišao u Real Sociedad, gdje je ostao upamćen u povijesti kao prvi igrač koji je za taj klub zaigrao a da nije bio baskijskog porijekla, u dresu Liverpoola zabio je u 104 nastupa čak 63 pogotka.
Legenda kluba s Anfielda također nestrpljivo iščekuje nedjeljni okršaj Redsa na Old Traffordu: "Pritisak je Unitedu u ovom nedjeljnom okršaju na Old Traffordu. S obzirom na poziciju na ljestvici, očekuje se kako bi domaći sastav trebao doći do pobjede, a Liverpool na papiru u taj susret ulazi kao autsajder," kazao je Aldridge za Liverpool Echo.
"Rodgers mora odabrati pravu ekipu ako želimo do pozitivnog rezultata u Manchesteru. Liverpool mora napasti United, jer smo ove sezone tako često već vidjeli kako su ranjivi u posljednjoj liniji obrane," naglasila je napadačka legenda s Anfielda.
"Prilika za golove će biti, siguran sam, samo se moramo pobrinuti da ih realiziramo," dodao je Aldo, koji ima povjerenja u napadački učinak Redsa.
"United će osvojiti naslov ove sezone. Ne vidim načina na koji bi ih bilo koja ekipa mogla ugroziti na tom putu," prognozirao je legendarni napadač Liverpoola s kraja 80-tih godina 20. stoljeća, danas 54-godišnji John Aldridge.
United ima prvog strijelca Premiershipa, Robin van Persie suparničke mreže zatresao je 16 puta, a pohvale za transfer i napadački učinak Nizozemca stigle su i od najboljeg strijelca engleskog prvenstva iz sezone 1987./88.: "S druge strane, posebno moramo pripaziti na Robina van Persieja, koji je bio fantastično pojačanje za njih, uvjerljivo posao sezone."
"Van Persie će Unitedu donijeti 20. naslov prvaka i opravdat će uloženi novac. Politika Liverpoola trenutno je drugačija, kupuju se mladi igrači koji imaju velikog nogometnog potencijala, dok je United kupio 29-godišnjaka u životnoj formi i to im se isplatilo," zaključila je legenda Liverpoola za kraj.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 jan 2013, 14:56

Genghis je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Pa dobro, mozda nije Rafael, ali zato Nani jeste.
Ma i bez lopte.
I brzi i eksplozivniji.
Niste vi dugo Nanija gledali izgleda. :mrgreen:

To je masina od igraca.
Ne mogu da vjerujem koji lik ... on dolazi na temu Man Utd i govori ljudima koji žive za Man Utd kako oni nisu gledali utakmice Man Utd-a i ko je kakav igrač :lol:

Tačno si kanta :lol:

Ne znam jesam li tebe nesto pitao uopste.
Nije valjda da me pratis ? :mrgreen:

Moram zivjet za United kako bi znao koji je najbrzi igrac ?
Nikad nisi bio nesto pretjerano inteligentan ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 10 jan 2013, 14:57

Valencia je najbrži igrač u Unitedu,to je 100%.
A to što on to ne koristi dovoljno kada ima loptu i to što Nani izgleda brže kada ima loptu,to je druga stvar.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 jan 2013, 14:59

Tako je.
Nani je odma tu iza njega s tim da je dosta eksplozivniji.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 10 jan 2013, 15:01

Nedavno sam čitao da su igrači kao na testovima trčali po 100m.
Najbrži igrač je u tome bio Lennon,iza njega Bale,pa Walcott,pa Valencia i Agbonlahor.
A mislim da su iza njih tek bili Chicharito i ostali.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 jan 2013, 15:07

Sad ce United dovest Bolta i imat ce najbrzeg igraca. :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 jan 2013, 16:52

M4kaveli je napisao/la:To je cinjenica.
Evra je takodje dosta brz.

slika

Ne moze mali Chicharito biti brzi od ove stijene. :mrgreen:
Da l' to znači da ova stijena ne može biti brža od ove Stijene?
slika
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 jan 2013, 16:54

Monolog bukvalisto, vidis da sam stavio ovaj smajli. :mrgreen:
Sliku sam postavio cisto onako, ali da je Nani brzi od Ciche .. jeste.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 jan 2013, 16:58

Javier Hernandez has been clocked as the fastest player in the World Cup so far, with FIFA's speed guns (I'm assuming they use speed guns) catching the man they call Chicharito (The Little Pea) doing a top speed of 32.15 kph.
Podsjećanja radi, na tom istom SP-u je igrao i Nani. Čudno. :roll: U pravu si, brži je Nani. :lol: Nani je, logično, brži s loptom i to čisto zbog toga što je bolje kontroliše, al' nije brži od Chicarita. Znam, ne djeluje tako. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 jan 2013, 17:03

Monolog je napisao/la:
Javier Hernandez has been clocked as the fastest player in the World Cup so far, with FIFA's speed guns (I'm assuming they use speed guns) catching the man they call Chicharito (The Little Pea) doing a top speed of 32.15 kph.
Podsjećanja radi, na tom istom SP-u je igrao i Nani. Čudno. :roll: U pravu si, brži je Nani. :lol: Nani je, logično, brži s loptom i to čisto zbog toga što je bolje kontroliše, al' nije brži od Chicarita. Znam, ne djeluje tako. :D
Igrao je i C.Ronaldo koji je 3 put brzi pa nije postigao najvecu brzinu i jos dosta igraca koji su brzi od Chicharita.
Jel tako ? 8D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 jan 2013, 17:07

Šta ćemo sa Premiershipom onda? Jer, morao je Nani nekad dostići "maksimalnu" brzinu, zar ne? :roll: Gle čuda, i tu je Chicharito ispred njega. Što li? :roll:

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 10 jan 2013, 17:09

Ima razlike u brzinama. Ono što je glavno u fudbalu jest ona startna, prvih 5-10 metara gdje možeš ostaviti igrača na foru. To sam primijetio najviše kod Valencije, iskreno. Mada on ima samo jedan dribling i ništa više, izvlači ga nekako na tu brzinu. ;)
Chicharito isto strašno brz u prvih nekoliko koraka. Nanija sam gledao uživo i nije na tom nivou, ja mislim.

Mada kad recimo ide neka kontra, onda je najbolje imati atletske mogućnosti Ronalda. Taj je čovjek nevjerovatan, ne samo nogometaš, nego sportaš općenito.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 10 jan 2013, 17:13

M4kaveli je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Igrao je i C.Ronaldo koji je 3 put brzi pa nije postigao najvecu brzinu i jos dosta igraca koji su brzi od Chicharita.
Jel tako ? 8D
Sta mlatis praznu slamu vise? :? Ne razumijem poentu nijednog tvog posta. Ovdje zelis svojim nekim lafo logickim zakljucCima oboriti dokazanu teoremu strucnjaka na tom prvenstvu. Hernandezu je bio najbrzi igrac i dan danas je to. Pogledaj samo njegov trk jedan i bit` ce ti jasno. Decko ima super brzinu ali slabu kontrolu lopte pa se stice utisak da je sporiji nego sto ustvari jeste kada trci bez baluna u nogama. Kontas? Nadam se, iskreno.... :? ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

skolovaniprevarant
Kontakt:

Post Postao/la skolovaniprevarant » 10 jan 2013, 17:24

Ma sasvim glupa rasprava ko je brzi od kog.Bitno je da u klubu imamo nekolicinu brzonogih igraca,naravno neki su brzi i sa loptom neki ne,i sve su to nijanse.Izmedju Chicharita,primjerice Wolcota,Nania,Lenona Bale itd.Mene ovaj Bebe pocinje sve vise i vise pozitivno da iznenadjujue.Momak se dosta popravio i moguce je da nije dzabe doveden,momak bi ,kada se vrati mozda sa posudbe mogao dobiti vecu minutazu,i po mom nekom misljenju bi trebao igrati spica.Svi smo vjerovatno totalno nabrijani za nedeljni okrsaj koji nas ocekuje i najveci derbi EPL.Trebali bi dobit,al nikad se ne zna sa njima,al isto tako treba biti hladne glave jer sedam dana poslje je jos jedna teska utakmica u ligi,izuzmemo li i ponovljeni mec koji nas slijeduje.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 10 jan 2013, 17:48

vratio se... :lol: :mrgreen:
Vođa zna.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 10 jan 2013, 17:50

Dobrodošao
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.