Liverpool je uvijek imao to nešto protiv Đavola..tu moc da ih nadigraju i dobiju, tesko je prognozirati, ali ako bude Van Pussy u elementu, tesko ce biti..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Gusar1995 je napisao/la:joj sto volim ovoyoungredcomps je napisao/la:Gusar1995 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ovo je sasvim "normalno" ,ali sve ima svoje mjere. Sto je previse,previse je.Narin je napisao/la:Treba vas sve banovat,koja ste vi djeca,slikovnicu od teme ste napravili.
sta je reci,na vasoj temi zatisje pred buru ,pa svi masovno dolazite ovamo,kakva vam je tema,neki debilred sam sebe citira.bas vam je dosadno.Narin je napisao/la:Treba vas sve banovat,koja ste vi djeca,slikovnicu od teme ste napravili.
Gusar1995 je napisao/la:@youngredcomps
ja sve i da sam pe.der jer volim igrace man utd i kako kazes nastran sam, to je mnogo bolje nego voljeti i podrzavati jednog rasistu kakav je Suarez
Gusar1995, nije zbog mog godiste a sve i da jeste i dalje imam pravo da "pametujem i moralisem"... informiraj se da je navijacka skupina pod nazivom Gusari iz Kaknja nastala 1995neurofunk je napisao/la:Djeco draga napolje pa fudbala igrajte, ovaj 95' godište i došo ovdje nešto da pametuje i morališe.
Ajd dobro sve je to sjajno,izvrsno izvrsno samo molim te nemoj tusit,nista licno.Gusar1995 je napisao/la:Gusar1995, nije zbog mog godiste a sve i da jeste i dalje imam pravo da "pametujem i moralisem"... informiraj se da je navijacka skupina pod nazivom Gusari iz Kaknja nastala 1995neurofunk je napisao/la:Djeco draga napolje pa fudbala igrajte, ovaj 95' godište i došo ovdje nešto da pametuje i morališe.
bit ce gusto,bit ce 0-2OTNYS_YNWA je napisao/la:Realno, dvica će se uvijek vozati i kad bude četrnaeska. Te sedmice su prolazne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.