FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda » 09 jan 2013, 23:56

E moj bulevar ti i tvoje informacije vidi se da ti veze nemas unutar kluba sta se desava ja malo vise znam od tebe kako stvari stoje tako da nekad sam sebi priznas da neznas

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 10 jan 2013, 00:07

TzBulevar87 je napisao/la:
sloboda je napisao/la:Igrac mi licno rekao poslije utakmice u cazinu da su karic i deda psovali majku vredjali igrace i ova informacija je tacna ako se tebi to ne svidja sta da ti radim
Zamisli, ima ljudi i koji su bili u tom Cazinu na toj utakmici ;)
Jestel bili u autobusu il u svlacionici ?
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 10 jan 2013, 00:07

Pa sto ti onda nisi dosao i lijepo skrsio autobus, zar navijaci uvjek moraju ispast najgori momci u ovom gradu, onako sta god da se desi smo mi krivi.
Docekali smo ih gospodski obecali su nam ulazak u PL sto nece ispunit, uleti se na teren da se ne gleda sramota koje kriv ? Fukare krive, fukare, olos, propalice, narkomani i citav grad o tome price.
Docekas igrace gospodski sto ih niste istukli trebali ste ovo trebali ste ono...

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 10 jan 2013, 00:08

sloboda je napisao/la:E moj bulevar ti i tvoje informacije vidi se da ti veze nemas unutar kluba sta se desava ja malo vise znam od tebe kako stvari stoje tako da nekad sam sebi priznas da neznas
Brata mi mog pokrij se po usima.. topla preporuka!
075

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 10 jan 2013, 00:13

MakeTZ je napisao/la:Pa sto ti onda nisi dosao i lijepo skrsio autobus, zar navijaci uvjek moraju ispast najgori momci u ovom gradu, onako sta god da se desi smo mi krivi.
Docekali smo ih gospodski obecali su nam ulazak u PL sto nece ispunit, uleti se na teren da se ne gleda sramota koje kriv ? Fukare krive, fukare, olos, propalice, narkomani i citav grad o tome price.
Docekas igrace gospodski sto ih niste istukli trebali ste ovo trebali ste ono...
Ma make brate hala je on obicna, placenik, sluga rezima. puno je hala na ovom forumu.
075

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 10 jan 2013, 00:16

Da li su svi od navedenih igrača još uvijek tu? Ovo je spisak igrača koji su igrali u prvoj polusezoni, a nisu još otišli iz Slobode. Vjerovatno će priključiti još par juniora i to je to. I narednih par mjeseci moramo gledati malog Musića kako iz peterca šalje lopte pored gola. :roll:

Ribić Edin
Salihović Adnan
Omić Muhamed
Nikolić Staniša
Cerić Tarik
Gojković Renato
Nezić Muamer
Musić Mirza
Musić Semir
Pršeš Omar
Memišević Samir
Jahić Adnan
Mešić Mirza
Muminhodžić Muhamed

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 10 jan 2013, 00:26

Trebalo ih je na ledjima nositi po gradu sto su ispali iz lige kao i upravu zasluzili su .Prical od vas iko sa nekim igracem slobode zaustavil ga poslije neke utakmice. Cestital mu kad se odigra dobro pita li ga sta ono bi u slucaju nezalaganja objasnit mu za koji klub igra i kako se bori za dres slobode. Ne pita se je li tako nego se samo po forumu polemise.E vidis mene to interesuje ja pitam da ih stoji dvadeset jer nisam samo forumas da blejim ovde, uostalom ovaj je forum antistres terapija istresi se i cao

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 10 jan 2013, 00:27

I idu jos 100%.
Omic, Stana, Jaha.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 10 jan 2013, 00:32

Ocito si igrac od ovih sto sam ih isprozivao pa te to povrijedilo kod tebe oni sto psuju igracima ne psuju kod tebe oni navijaci sto su primali lovu ne primaju ti nisi pravi navijac niti ces to biti samo mozes blejati po forumu jer si pickica i nemas muda siso jedna

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 jan 2013, 00:43

ma nisam ni ja za to da se ide na igraca, i da hodaju po terenu i da odigraju kao protiv Olimpika onda kad 4 komada dobise kuci kad je Sale umro, sta ces im kad ne primaju plate, kad razna djubrad na njima lijece komplekse , dobro ispostuju uopce i izadju na teren, mnogi na njihovom mjestu ne bi ni to, a jos se od covjeka kojem duguju recimo 5000 KM (Pejic) ocekuje da po zabitima i livadama Federacije rizikuje da mu neko nogu polomi i unisti i ostatak karijete ( kao da nije svjestan da je jedan dio vec unistio dolaskom u Slobodu), vec izguraj nekako do transfer roka i sto dalje od broda koji tone...postavite se na to kako bi vi reagovali da vam neko dodje 5000 KM koje ste zaradili, jos vas omalovazava i ponizaca, pa ja bi njemu je.o mater.

kriva je uprava i organizacija kluba koja ne postoji, kad se to sredi, kad se igracima omoguci kvalitetan smjestaj , redovna plata, premija , kvalitetan trening , na vrijeme put na utakmicu ( a ne na kraj drzave idu na dan tekme, pa dobro mogu hodat nakon pola dana u busu a kamo li rezultat ostvarit) i TEK ONDA mozes udariti na igrace, zaustavljat ih po cesti ako se ne zalazu, novcano kaznjavat, tjerat iz kluba ako ne ispunjava neki minimum zahtjeva itd...do tad je nezahvalno bilo sta svaljivati na igrace, doci ce vrijeme kad nece moci sastaviti ekipu od 11 igraca koji ce htjet igrat za Slobodu a da nisu djeca ili babini sinovi.

ako ostanu ovi igraci bez pojacanja (koja nece doc jer ne mogu nikog izvarat) i ako odu ovi koje je Make naveo, borba za opstanak je realnost, i s tim naravno trebamo bit sretni jer to znaci da smo bar izbjegli gasenje...ovo je mrtav klub i sve mi mirise na neku drugu fuziju a ovaj drugi dio sezone ce se odradit proforme.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 10 jan 2013, 00:51

Ja sam rekao da ni pod koju cijenu se nije trebao napraviti onakav docek kad su ispali iz lige to je sramota nad sramotama .Kad smo izasli u evropu bili 3 sjecam se nije bilo nikakvog doceka a kamoli kad sloboda ispade iz lige.Igrace ne treba proganjati al lijepo popricas sa njim objasnis mu neke stvari za koji klub igra .Sad je stanje drugacije katastrofalno igrac ne primi po 4 mjeseca platu a treneri golmana i direktori fale jos ekonomi maseri vredjaju igrace to ne ide to nije sloboda.Ja opet kazem forum je antistres terapija

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 10 jan 2013, 01:04

sloboda je napisao/la:Ja sam rekao da ni pod koju cijenu se nije trebao napraviti onakav docek kad su ispali iz lige to je sramota nad sramotama .Kad smo izasli u evropu bili 3 sjecam se nije bilo nikakvog doceka a kamoli kad sloboda ispade iz lige.Igrace ne treba proganjati al lijepo popricas sa njim objasnis mu neke stvari za koji klub igra .Sad je stanje drugacije katastrofalno igrac ne primi po 4 mjeseca platu a treneri golmana i direktori fale jos ekonomi maseri vredjaju igrace to ne ide to nije sloboda.Ja opet kazem forum je antistres terapija
Care moj onaj docek, one baklje, oni vatrometi su bili planirani da ih se doceka i da se proslavi OPSTANAK u ligi sa njima al posto se desilo to sto se desilo, ispali smo a to niko nije ocekivao a navijaci su tu naravno dokazali tad da ce bit uz klub ma sta god da bude.. ako pogledas malo slike i klipove vidices navijace kako placu, zar se to moze platit???????????
075

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 jan 2013, 09:02

Ne treba supljirati! Jedino sto treba praviti je pritisak na Jasmina Imamovica SDP i one koji rukovode SD Sloboda i FK Sloboda. Tu lezi zec!!!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

trojan5
Kontakt:

Post Postao/la trojan5 » 10 jan 2013, 11:50

sad je kasno da bi Jasmin bilo sta napravio...
sloboda je ugasen klub nezvanicno !! Tako da treba pocet razmisljat za koga navijat dalje
evo recimo za Celik,trebali bih se pripremat ovaj nam je klub nekako najslicniji,ai i navijacu su im uvijek bili korektni prema nama 8-)
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 10 jan 2013, 11:58

trojan5 je napisao/la:sad je kasno da bi Jasmin bilo sta napravio...
sloboda je ugasen klub nezvanicno !! Tako da treba pocet razmisljat za koga navijat dalje
evo recimo za Celik,trebali bih se pripremat ovaj nam je klub nekako najslicniji,ai i navijacu su im uvijek bili korektni prema nama 8-)
Reci mi da se šališ ? :roll: Pa koje sve gluposti ovdje za procitati, uredu i meni je drag Celik Zenica kao grad i naravno Robijasi ali za mene drugi klub ne posti osim Slobode, ako se ugasi to je za mene gotova prica sto se tice navijanje ovdje .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 10 jan 2013, 12:29

fukara87 je napisao/la:
Reci mi da se šališ ? :roll: Pa koje sve gluposti ovdje za procitati, uredu i meni je drag Celik Zenica kao grad i naravno Robijasi ali za mene drugi klub ne posti osim Slobode, ako se ugasi to je za mene gotova prica sto se tice navijanje ovdje .
potpis.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 10 jan 2013, 12:31

fukara87 je napisao/la:
VOTE VOTE :D iako nisam fukara - VOTE xD :D kakav lik :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 jan 2013, 13:02

Nije bas za ovu temu al je nas bivsi predsjednik.

Salih Šabović zbog dugova svoje firme isključen iz SBB BiH
˝SBB BiH očekuje da gospodin Šabović vrati mandat poslanika u Skupštini TK˝

Zastupnik u Skupštini Tuzlanskog kantona Salih Šabović isključen je u srijedu iz Saveza za bolju budućnost BiH (SBB BiH). Kako je saopćeno, razlog za odluku koju je donijelo predsjedništvo SBB BiH jeste Šabovićeva firma Giprom koja duguje ˝enorman poreski iznos˝. :lol:

˝SBB BiH je obećao građanima da se neće voditi stranačkom pripadnošću prilikom sankcioniranja svakog ko ne ispunjava poreske obaveze i to u slučaju gospodina Šabovića SBB BiH principijelno pokazuje. SBB BiH očekuje da gospodin Šabović vrati mandat poslanika u Skupštini TK˝, navedeno je u saopćenju.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 10 jan 2013, 13:49

Pa sad brate, ne možeš ti tek tako otići navijati za drugi klub, i meni su dragi još neki regionalni klubovi pored Slobode, ali to ostaje na tome.

Ako se ugasi klub, ja mislim da neće biti navijača u Tz narednih par godina. Naravno ako pojedine Fukare skontaju da ne mogu navijati za Mesketovu Slobodu 1919. Vjerovatno bi lokalci pravili neke ekipe za NK Tuzla, Proleter iz Slavinovića, kao što je bio pokušaj da se naprave Zmajevi Tuzla (NK Tuzla). Na tome bi i ostalo, sad ako se pojedinci (Hz, TM) nadaju nekim podružnicama u gradu, kao što imaju u Živinicama i slično. Nema od toga ništa, prvo što se na relaciji Tz - Sa neće ništa promijeniti, a drugo što je Tuzla u svakom slučaju navijački neaktivan grad. Nemaš ti u gradu 50 ljudi koji su spremni na to da budu podružnica nekome, tj. da im je svaka tekma "gostovanje".

Mada me u prvom planu ne bi čudilo kada bi Fukare (pojedine) navijale za tu novu Mesketovu Slobodu, i time uništile svaki princip iza kojeg je grupa godinama stajala. Tako da, nek' nam je Bog na pomoći. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 10 jan 2013, 14:59

FK Sloboda u iščekivanju sjednice Skupštine: Muharemagića ne interesuje mišljenje „Fukara“!

Početak priprema FK Sloboda za drugi dio prvenstva u okviru Prve lige FBiH, prolongiran je za 17. januar.

U tom periodu bi se trebao definisati status većine prvotimaca koji bi zbog neisplaćenih plata mijenjali sredinu, ali i ambicije pred nastavak prvenstva, u koji „crveno-crni“ umjesto ataka na prvo mjesto ulaze sa mnogo neizvjesnosti.

Zbog trenutne situacije u klubu, hitno održavanje sjednice Skupštine prije dva dana su tražili i pripadnici navijačke skupine „Fukare“. Njihov javni poziv nije previše zabrinuo prve ljude tog kluspkog tijela.

- Radimo na pripremi materijala Skupštine. Vidjet će te koliko smo podataka skupili na jednom mjestu i kako je klub došao u ovakvu situaciju. Želimo objediniti sve, uvrstiti i završni račun za 2012. godinu i to krajem januara prezentirati članovima Skupštine. Što se tiče navijača koji su istakli svoje zahtjeve, njih ćemo uzimati za ozbiljno kada se organizuju u udruženje građana, te kao pravno lice koje odgovara za svoje postupke budu dio klupskih struktura – rekao nam je Mirsad Muharemagić, predsjednik Skupštine kluba.

Redove Slobode su do sada napustili Aldin Šišić, Phill Jackson, Almir Šmigalović, Ervin Jusufović, te Matijas Pejić. Upitan je i ostanak Cerića i Nezića. O pojačanjima, u trenutku kada se ne zna niti hoće li biti novca za kvalitne pripreme, za sada niko ozbiljno i ne govori.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.