AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Pogba
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Pogba » 09 jan 2013, 23:35

LegendKiller je napisao/la: zašto vi juventini lažete sami sebe, kojih to 4-5 bitnih igraca vam je falilo molim te! falili su vam samo kijelini i markisio! realno danas niste bili ništa bolji, jedina vaša prednost danas je bila slaba zadnja linija milana prije svega trojac abate-mexes-acerbi!
Buffon - Chiellini - Marchisio - Asamoah, već 4 + neigranje od početka rovitog Vučinića, Pirla.
Šta su to po tebi Giacherini, Isla, Marrone, Matri, De Ceglie, Storari? Standardni igrači?!
Pročitaj moj post opet, nigdje nisam pisao da smo bili bolji, ovaj meč je mogao otići na bilo koju stranu.
Nema razloga da se uzrujavaš zbog nebitnog kupića.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 09 jan 2013, 23:37

Al su se popalili ko sibice :lol:

-----

slika

Tacno je bolje nego Traore :lol:

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 09 jan 2013, 23:40

Yucca je napisao/la:
LegendKiller je napisao/la:
Pogba je napisao/la:Fin meč u najavi, kasnije not so much, ponadao sam se da ćete dobiti ovo jer je kup smor takmičenje.
Bili ste konkretniji zadnjih 25 minuta regularnog dijela i pred kraj produžetaka kada vam je gorilo pa ste u minuti imali 2 šanse za izjednačenje čime bih ja došao na svoje jer sam tipovao na penale.

Mislio sam da ćete uzeti ovo na svježinu od 70 minute kada su u igri bila 3 napadača, ali ništa.

Ne treba zanemariti da ste istrošili sve bitne igrače dok Juventusu vidi se da fali 4-5 bitnih igrača i to je moglo prevagnuti na vašu stranu.

Ne volim ovaj kup nikako jer mislim da velikim ekipama uzima previše energije, da ne govorim zamora materijala bitnih igrača, povreda, a i teško se motivisati za ovo takmičenje pored Lp i Serije A.
zašto vi juventini lažete sami sebe, kojih to 4-5 bitnih igraca vam je falilo molim te! falili su vam samo kijelini i markisio! realno danas niste bili ništa bolji, jedina vaša prednost danas je bila slaba zadnja linija milana prije svega trojac abate-mexes-acerbi!

Falili su Chielini,Marchisio,ASA I Pirlo usao u 75 minuti to je dobar dio ekipe i bitan ali nije bitno to ko je falio ko nije Juve je lose odigrao ali ni Milan nista nije bio bolji uglavnom sretniji i spretniji je prosao a utakmica za zaborav
Kijelini i Markisio su jedini koji su vam falili iz pocetnog sastava a ako cemo vasom logikom i nama fali onda 5-6 igraca pa se nezalimo. Samo vam kažem da lažete sami sebe da ste igrali u drugom sastavu i kao zbog toga pobijedili 2-1 na produzetke! smiješno!

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 09 jan 2013, 23:41

nemoj ti vise matere ti :lol:
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

cunga
Kontakt:

Post Postao/la cunga » 09 jan 2013, 23:47

Buffon , Chiellini , Marchisio , Assamoah , (OD POCETKA )
Vucinic , Pirlo ( usli kasnije )
ako je ovo sve ukupno 2 onda :D

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 09 jan 2013, 23:51

ahmad_tz je napisao/la:

slika
Po meni već godinama najbolji navijači u Italiji ... znam da se u navijačkim krugovima cijene Atalantini navijači, curva sud i nord Olimpica, kao i ona skupina Bolognesa al' je meni Curva Sud Milana vrh ... koreografije i pjesme beton.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 jan 2013, 23:53

kao nama eto nije falio Robinjo, abiati, constant, muntari, de jong. mexes, zapata, i sta sad. trebam reci da smo igrali sa B timom. boze sakloni. igrali smo sa onim cime raspolazemo tako i vi..
ali morate se vi hvaliti da ste bili toliko bolji i dobili sa rezervama. koji kompleksi mati draga.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 jan 2013, 23:55

Opet brkas pojmove, @Odvjetnice. Samo jedna je Curva B - najjaca tribina Italije.
Cast Milanu i drugim klubovima, ali najvatrenija podrska lezi u Napulju. ;)

Glede utakmice, iako sam je gledao na preskoke - nije se imalo mnogo toga za videti. Juve je bio konkretniji i to je to.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 09 jan 2013, 23:59

Mexes je igrao :D

To je standardna priča 3-4 juventina ovdje pa koriste svaki priliku da omalovažavaju protivnika i njihove pobjede a svoje pobjede glorifikuju. Tako je bilo i u ligi nakon one tekme uvijek neke izvlakuše da je ovo da je ono da je babi kita itd. Ovdje niko nije spomenuo De Jonga, Konstanta, Muntarija, Abbijatija, Zapatu, pa čak i Boneru :lol: Robinha itd. Juve uzeo tekmu zasluženo i čisto jer su dali 2 gola Milan 1 ostalo sve šuplja.

Što se tiče navijača i CS ja ih ne gotivim od kad je ona nekolicina vrijeđala Maldinija na oproštaju i ne samo tu već u par navrata a čovjek je posvetio život Milanu. Onda mahom su desničari i Berlusconijevi poltroni igraju kako on kaže. Bilo je priče kako će sačekati Mercato da vide šta ima pa će dati sud svoj možda protesti kad ono prodani najbolji igrači doveden mahom škart a ni prstom nisu maknuli. Što se tiče koreografije najjači u Italiji daleko i navijanje je zaista na nivou tu im treba dati priznanje.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 10 jan 2013, 00:03

MaGiCa je napisao/la:Opet brkas pojmove, @Odvjetnice. Samo jedna je Curva B - najjaca tribina Italije.
Cast Milanu i drugim klubovima, ali najvatrenija podrska lezi u Napulju. ;)

Glede utakmice, iako sam je gledao na preskoke - nije se imalo mnogo toga za videti. Juve je bio konkretniji i to je to.
Eh sad ... ja sam naveo svoje mišljenje dragi moj magični.

A napolitance ne gotivim nikako pa ih i ne uvrštavam ... nije objektivno, ali šta se može. Nećeš me valjda tužiti :D
★★★

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 10 jan 2013, 00:05

Nismo lose odigrali veceras,
Prince puno bolji nazad u veznom redu,.
Acerbi i Amelia krivi za prvi gol,
Sarafi me ponovo odusevio svojom borbenoscu,kad je kliznuo onde i izbio loptu u nasem petercu suze mi na oci,svaka cast,samo da ovako nastavi.
Niang isto dobar bice to igracina sigurno.
De Sciglio mogu reci konstantno dobar u defanzivi pametno se postavlja,u napadu nije nesto pretjerano uradio ali pozadi je bio dobar.
Montolivo mi je nekako bio ne znam.........
Ono sve u svemu nije neka utakmica bila,Juve spretniji i prosao dalje,nama je i bolje sto smo ispali da se koncentrisemo na mjesto koje vodi u LP.
Meni su puno bitnija 3 boda koja moramo uzeti protiv Sampe.
FORZA MILAN!!!!
Zadnja izmjena: Warrick, dana/u 10 jan 2013, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 10 jan 2013, 00:05

fazon je sto ti igraci milana nisu uopste puno bolji od vecerasnjih sto su igrali i nisu sposobni napraviti razliku na terenu, a s druge strane chiellini, marchisio i asa sigurno jesu, pa da su prilo i vucinic igrali od pocetka ne bi se sigurno igrali produzeci

poredite odsustvo Konstanta s jedne i odsustvo Asamoah s druge strane, svaka vam čast :lol:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 jan 2013, 00:29

Prescritto je napisao/la:fazon je sto ti igraci milana nisu uopste puno bolji od vecerasnjih sto su igrali i nisu sposobni napraviti razliku na terenu, a s druge strane chiellini, marchisio i asa sigurno jesu, pa da su prilo i vucinic igrali od pocetka ne bi se sigurno igrali produzeci

poredite odsustvo Konstanta s jedne i odsustvo Asamoah s druge strane, svaka vam čast :lol:
budi dobar i odloguj se sa foruma.. ucini uslugu nama a i sebi vala... ako je ovo sto si ti rekao tvoja vizija onda me stvarno strah za tebe.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 10 jan 2013, 00:39

hajd sad pošteno i realno, milan u ekipi sa bonerom, constantom, robinhom, yepesom i ostalim nije ništa bolji od ovog večerašnjeg, jedino s de jongom bi bili bolji za par nijansi, opet ne bi bilo ideje u igri kao sto je i veceras nije bilo samo bi lopta kruzila u krug i cekao bi se poklon od sudije :lol:

dok s druge strane juventus sa buffonom, chiellinijem, marchisiom, asamoahom i pirlom i vučinićem od prve minute je u najmanju ruku duplo jača ekipa od večerašnjeg juventusa

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 10 jan 2013, 00:58

L'Avvocato je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:

slika
Po meni već godinama najbolji navijači u Italiji ... znam da se u navijačkim krugovima cijene Atalantini navijači, curva sud i nord Olimpica, kao i ona skupina Bolognesa al' je meni Curva Sud Milana vrh ... koreografije i pjesme beton.

Ja volim Atalantine pravo, kad zagrme ne cujem komentatora na areni :lol: . Ono Atalanta ale ale 8-)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 jan 2013, 01:00

Kad Milan nije uspio realizovati svoje šanse u produžetcima i nije zaslužio dalje proći. Iako ste igrali dobro i po meni više zaslužili da prođete vama još treba pure da budete bolji od Juve-a ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 10 jan 2013, 01:15

ahmad_tz je napisao/la:

Ja volim Atalantine pravo, kad zagrme ne cujem komentatora na areni :lol: . Ono Atalanta ale ale 8-)
Ma ljudi su sila, ne možeš a da ih ne gotiviš. Curva im uvijek puna.

Nisu ni Viole loše, grupo autonomo :D
★★★

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 10 jan 2013, 01:23

Prescritto je napisao/la:hajd sad pošteno i realno, milan u ekipi sa bonerom, constantom, robinhom, yepesom i ostalim nije ništa bolji od ovog večerašnjeg, jedino s de jongom bi bili bolji za par nijansi, opet ne bi bilo ideje u igri kao sto je i veceras nije bilo samo bi lopta kruzila u krug i cekao bi se poklon od sudije :lol:

dok s druge strane juventus sa buffonom, chiellinijem, marchisiom, asamoahom i pirlom i vučinićem od prve minute je u najmanju ruku duplo jača ekipa od večerašnjeg juventusa

evo pošteno da ti kažem od ovih što si nabrojao jedino da je konstant igrao bilo bi bolje, on bi igro lijevo de sciglio desno i nebi gledali onog truhlu abatea koji je i zasluzan za vas drugi gol. Da se razumijemo vi ste pobijedili, prošli ste dalje cestitam vam!
Al hajde sad ti budi pošten i reci da su vam realno falila samo 2 igraca kijelini i markisio! Pirlo i Vucko su igrali pa se nije primijetila bas neka velika razlika, Storari je solidno branio tako da neznam što bi ste bili jaci sa Bufonom, a što se tice Asamoha to je fakat pre smiješno! Kad smo vas dobili u derbiju govorili ste kako je asamoa loš ovakav onakav, da je on rezerva drugi tim i tako to a sad odjednom covjeka nemožete izbaciti iz prve postave!
A zaboravili ste jednog igraca koji također nije igrao a sigurno bi donio prevagu jednim hat-trickom Niklas Bendtner! baš vam je falio cudi me da se nežalite!

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 10 jan 2013, 01:31

nađi mi te postove da je asa loš igrač i da je rezerva?

gledaš li ti uopšte juventus ove sezone :roll: , s asamoahom u ekipi i bez njega juventus uopste nije ista ekipa

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 jan 2013, 09:32

Ocjene za sinoćnji poraz nakon produžetaka u Torinu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.