Nema tih para.Nah1d je napisao/la:@mancini ne znam sta da ti kazem osim, izaberi sad zelju il sarajevo,il vidi sa nijazom da i tebe preseli u gorazde
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Bilo je lijepo dok je trajalo.Imate jedno veliko mahanje.
Klub se gasi-seli,svejedno.Open ako nešto želiš meni napisati postoje pp da ljude ne zamaramo sa glupostima. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pusti mene čovječe čudniMancini je napisao/la:Bilo je lijepo dok je trajalo.Imate jedno veliko mahanje.Klub se gasi-seli,svejedno.Open ako nešto želiš meni napisati postoje pp da ljude ne zamaramo sa glupostima.
Jel se sele i vatreni navijači sa taxi štanda na Otoci u Goražde ili bojkotuju ovaj prelazak ?
DRUG NEBI TI PUNCA
pozdrav iz Sidneja i ja uvek podržavam velikog GOSPODINA NIJAZA GRACICA ,ali na moju veliku žalost ja sam se odselio iz Sarajeva ali i dalje navijam za OLIMPIC-GORAŽDE.bagrcavi je napisao/la:Jel se sele i vatreni navijači sa taxi štanda na Otoci u Goražde ili bojkotuju ovaj prelazak ?
Probo taxi biznis, a ? Il' si sad na štandu kod Sidnejske opere ?
DRUG NEBI TI PUNCA
- Probisvjet
- Kontakt:
Neka je sretno Olimpicu u Gorazdu. Neka se zadaju zajedno sa gorazdanima i bice slavlja. Gorazdani ne smiju propustiti priliku i trebali bi nakrcati stadion i zahvaliti se na ovom poklonu.
Sretno.
Da Bog da je vise ljudi kao Gracic, pa da poklone svakom gradu u BiH, po jedan dobar klub!
Sretno.
Da Bog da je vise ljudi kao Gracic, pa da poklone svakom gradu u BiH, po jedan dobar klub!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Slaze se ekipa za proljece..Steta sto gracic nije mogao da sprovede svoju ideju u djelo kad je Tuzla u pitanju al u svakom slucaju sa velikom paznjom cu pratiti i Gorazde.Zanimljivo ce biti i pratiti izgradnju pratecih objekata na stadionu Gorazde.Definitivno za ovaj klub nece biti zime jer se mora krenuti sa radovima jako brzo da bi se ispunili uvjeti za igranje u PL.Mirza Bašić iz Pribrama u Olimpic
Mladi 22-godišnji fudbaler Mirza Bašić nova je akvizicija trenutno trećeplasirane momčadi Premijer lige, Olimpica.
Olimpic će proljetni dio sezone ući jači za Mirzu Bašića. Naime, Vukovi su sa ovim fudbalerom, koji je ponikao u Radniku iz Hadžića, potpisao dvogodišnji ugovor.
Bašić igra na poziciji napadača, a posljednji klub za koji je nastupao je češki Pribram.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
nek' se OlimpiK preimenuje sad, ovo je ime dobio zbog podsjećanja na činjenicu da je Sarajevo olimpijski grad, zato ne zaslužuju nositi i ime u Goražde...
a usput meni žao što neću moći na Otoku na proljeće
a usput meni žao što neću moći na Otoku na proljeće

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nego gdje je raja iz Gorazda sada na ovoj temi. Vidim vecina od ovih 4-5 simpatizera Olimpika sa ove teme, nisu vise uz Olimpik.
Hajde Gorazde, podrzite vas novi klub...

Hajde Gorazde, podrzite vas novi klub...

- legenda reala
- Kontakt:
Olympique Goražde ima da gazimo smiješne Sarajevske klubove valjalVamos je napisao/la: Hajde Gorazde, podrzite vas novi klub...![]()
![]()

Vidiš nam imena ko u velikana iz Marseja i Liona

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Probisvjet je napisao/la:Neka je sretno Olimpicu u Gorazdu. Neka se zadaju zajedno sa gorazdanima i bice slavlja. Gorazdani ne smiju propustiti priliku i trebali bi nakrcati stadion i zahvaliti se na ovom poklonu.
Sretno.

legenda reala je napisao/la:Olympique Goražde ima da gazimo smiješne Sarajevske klubove valjalVamos je napisao/la: Hajde Gorazde, podrzite vas novi klub...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Olimpic Gorazde i Olimpic Marselj..sada mozete ganjati bratimljenje klubova i i gradova.

Poenta je u tome što ne postoji više Olimpic.Vamos je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Olympique Goražde ima da gazimo smiješne Sarajevske klubove valjalVamos je napisao/la: Hajde Gorazde, podrzite vas novi klub...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Olimpic Gorazde i Olimpic Marselj..sada mozete ganjati bratimljenje klubova i i gradova.

Kako ba Mancini ne postoji. Postoji, samo sto nije vise Olimpic SARAJEVO, nego Olimpic GORAZDE.
Druga je stvar sto si ti sentimentalno vezan sa ovaj dio zivota F.K Olimpic u Sarajevu, pa ne mozes preci preko toga da se klub preselio.
Fakticki Nijaz pomjera standarde evropskog fudbala uopste. Poeceo je prvi sa seljenjem kluba, k'o u NBA-u.
Druga je stvar sto si ti sentimentalno vezan sa ovaj dio zivota F.K Olimpic u Sarajevu, pa ne mozes preci preko toga da se klub preselio.
Fakticki Nijaz pomjera standarde evropskog fudbala uopste. Poeceo je prvi sa seljenjem kluba, k'o u NBA-u.
- legenda reala
- Kontakt:
Vamos je napisao/la:Kako ba Mancini ne postoji. Postoji, samo sto nije vise Olimpic SARAJEVO, nego Olimpic GORAZDE.
Ma ja ba imaće dva tima sadašnji Olimpic će igrati PLBIH, dok će sadašnje Goražde igrati PLFBIH kao što Barca i Real imaju u Segundi B timove

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Klub je ugašen,kao da je nečija babovina,a najsmješnije je kada se počnu uspoređivati sa amerikancima.legenda reala je napisao/la:Vamos je napisao/la:Kako ba Mancini ne postoji. Postoji, samo sto nije vise Olimpic SARAJEVO, nego Olimpic GORAZDE.
Ma ja ba imaće dva tima sadašnji Olimpic će igrati PLBIH, dok će sadašnje Goražde igrati PLFBIH kao što Barca i Real imaju u Segundi B timove

Da ste ga toliko voljeli ne bi Olimpic trcao za navijacima po Bosni, bilo bi mu sasvim dobro i na Otoci. Ostavite se kvazi ljubavi prema klubu, da nije Graciceve sposobnosti ovaj klub bi zavrsio ko Djerzelez.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Treba promijeniti naziv ove teme.
Nemoj šuplju priču prosipati,ja sam skoro svaku tekmu gledao.Zbog takvih kao što si propadaju razni klubovi u raznim sportovima jer nedolazite na utakmice istih.lolcina je napisao/la:Da ste ga toliko voljeli ne bi Olimpic trcao za navijacima po Bosni, bilo bi mu sasvim dobro i na Otoci. Ostavite se kvazi ljubavi prema klubu, da nije Graciceve sposobnosti ovaj klub bi zavrsio ko Djerzelez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.