Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
dovedite Heskeya i sve ste rijesili 

Ja sad moram vracat zbog tebe stranicu nazad da vidim sta su ljudi ozbiljno pisali,daj makar recenicu jednu kako treba kad vec postas.Svaka castdevilred je napisao/la:dovedite Heskeya i sve ste rijesili
"You'll Never Walk Alone"
- BeyKopites
- Kontakt:
Izgleda da je ovo onaj paranojaferdy sto je banovan danas.Mislim da i ovoga treba sasjeći u korijenu !RtoX je napisao/la:Ja sad moram vracat zbog tebe stranicu nazad da vidim sta su ljudi ozbiljno pisali,daj makar recenicu jednu kako treba kad vec postas.Svaka castdevilred je napisao/la:dovedite Heskeya i sve ste rijesili
Šteta bi bilo da ne dođe još jedan NAPADAČ (čak i tipa Sturridge, jer je on više napadač nego krilo).Sterling i Ince su više krila tako da bi bolje bilo da dođe jedan klasični, ali izgleda da se to ipak neće desiti.
U nastavak sezone ćemo očigledno ući bez pravog napadača, ali dobro...Sturridge,Suarez i Borini sigurno mogu odigrati u špicu.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
BeyKopites je napisao/la:Izgleda da je ovo onaj paranojaferdy sto je banovan danas.Mislim da i ovoga treba sasjeći u korijenu !RtoX je napisao/la:Ja sad moram vracat zbog tebe stranicu nazad da vidim sta su ljudi ozbiljno pisali,daj makar recenicu jednu kako treba kad vec postas.Svaka castdevilred je napisao/la:dovedite Heskeya i sve ste rijesili
Šteta bi bilo da ne dođe još jedan NAPADAČ (čak i tipa Sturridge, jer je on više napadač nego krilo).Sterling i Ince su više krila tako da bi bolje bilo da dođe jedan klasični, ali izgleda da se to ipak neće desiti.
U nastavak sezone ćemo očigledno ući bez pravog napadača, ali dobro...Sturridge,Suarez i Borini sigurno mogu odigrati u špicu.
budite realni imate para jedino za Heskeya.
i nisam nikakav fredy.
Problem je nagovorit Brendana da stavi Borinija u špic a ne na kriloBeyKopites je napisao/la:Izgleda da je ovo onaj paranojaferdy sto je banovan danas.Mislim da i ovoga treba sasjeći u korijenu !RtoX je napisao/la:Ja sad moram vracat zbog tebe stranicu nazad da vidim sta su ljudi ozbiljno pisali,daj makar recenicu jednu kako treba kad vec postas.Svaka castdevilred je napisao/la:dovedite Heskeya i sve ste rijesili

Ako nista onda si samo paranoja
Ja bih iskreno volio da BR izadje 442 mada mislim da su sanse za to vrlo male.United ce nam dati gol to je 100%,moramo krenut odma ofanzivno igrat na gol vise i njihova odbrana je prilicno katastrofalna Evra se zna zanjet kao i Glen pa ostati gore,probati sta uraditi u prvom poluvremenu jer jedan primamo po statistici i u zadnjim minutama i nasoj i njihovoj sve na to ukazuje.

Ja bih iskreno volio da BR izadje 442 mada mislim da su sanse za to vrlo male.United ce nam dati gol to je 100%,moramo krenut odma ofanzivno igrat na gol vise i njihova odbrana je prilicno katastrofalna Evra se zna zanjet kao i Glen pa ostati gore,probati sta uraditi u prvom poluvremenu jer jedan primamo po statistici i u zadnjim minutama i nasoj i njihovoj sve na to ukazuje.

"You'll Never Walk Alone"
1000% Liverpool nece igrat 4-4-2RtoX je napisao/la:Ako nista onda si samo paranoja![]()
Da li će Borini bit barem na klupi protiv Uniteda ?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ni u lud'lu 

- youngredcomps
- Kontakt:
ni heskey nam ne moze pomoci protiv webba,jedino da dovedemo kakvog sudiju schumovcu.fa je cudodevilred je napisao/la:dovedite Heskeya i sve ste rijesili
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- majestic24
- Kontakt:
Zasto onda uooste dolazite igrati ako unaprijed znate da cete izgubiti zbog sudije. Neka Gerard ode u savez i jasno kaze da Liverpool nece igrati zato sto Webb sudi jer on namjesta golove za Manchester United.youngredcomps je napisao/la:ni heskey nam ne moze pomoci protiv webba,jedino da dovedemo kakvog sudiju schumovcu.fa je cudodevilred je napisao/la:dovedite Heskeya i sve ste rijesili
-Prva stvar...toliko ste digli euforiju kao da idete u goste Readingu a ne vodecoj momcadi Premiershipa nakon 20 + utakmica.
-Druga stvar...derbi jest derbi. Ovdje forma nerijetko neznaci nista. Sam pokazatelj je ona utakmica kad smo zijanili kod kuce 1:4 ili one dvije proslogodisnje. Bili smo u boljoj formi a prvu smo jedva dobili a drugi zijanili.
- Treca stvar...udizete tog Staridza ko da je dosao Messi jbt. Pa on da je toliko dobar igrao bi u Chelseaju. Pa nije cak ni onog mutonju zvanog Torres mogao izbaciti iz pocetnih 11 iako nije zabijao golove po 600 minuta.
Utakmica ce biti dobra sigurno. Najvise zbog cinjenice da je Gerrard u dobroj formi a svi znamo sta on znaci za Liverpool i sta za njega znaci igrati protiv Manchester Uniteda.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
kako ti dodje do tih zakljucaka. posebno ovo za reading i sturridgea. ja nisam primjetio nesto da ga raja uzdize ne znam jesi pratio kad je sahin dosao e to je drug moj dizanje u zvijezde.
sto se utakmice tice normalno da ce se veca paznja posvetiti utakmici sa manchesterom nego bilo kojom drugom.
e sad uz sudijsku pomoc ili bez nje ja mislim da ce nas manchester razbiti jer od kad je rodgers tu igramo slabo protiv ovih jacih ekipa.
sto se utakmice tice normalno da ce se veca paznja posvetiti utakmici sa manchesterom nego bilo kojom drugom.
e sad uz sudijsku pomoc ili bez nje ja mislim da ce nas manchester razbiti jer od kad je rodgers tu igramo slabo protiv ovih jacih ekipa.
You are someone else I am still right here
Al bi ih bilo lijepo trehnuti na Old Tepihu,da ih mozemo zezat do kraja godine
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
bi vam bio treci BajramOtelo je napisao/la:Al bi ih bilo lijepo trehnuti na Old Tepihu,da ih mozemo zezat do kraja godine

- majestic24
- Kontakt:
Vi nas zezati zbog poraza??? A sta da mi pocnemo "zezati" zbog trofeja??? To ce biti 24 sata,7 dana u sedmici,12 mjeseci...pa bujrum jarane.Otelo je napisao/la:Al bi ih bilo lijepo trehnuti na Old Tepihu,da ih mozemo zezat do kraja godine
Fera druze,nisam ja bas siguran da cemo vas razviti. Glavni problem je neuigranost Kagawe koji mora mijenjati Rooneya,te nedostatak krilnih igraca. Valencija je bolje igrao nakon jednogodisnje stanke nego sada. Nanija nema,ako i bude spreman za mec on je isto kao i ekvadorac van forme. Ostajemo samo na Younga.
Liverpoolu dajem 50% sanse za pobjedu ako budu igrali gigs i scholes,a velika je mogucnost za to.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- youngredcomps
- Kontakt:
ne brate ,bas naprotiv ovu tekmi mi uzimamo.majestic24 je napisao/la:Zasto onda uooste dolazite igrati ako unaprijed znate da cete izgubiti zbog sudije. Neka Gerard ode u savez i jasno kaze da Liverpool nece igrati zato sto Webb sudi jer on namjesta golove za Manchester United.youngredcomps je napisao/la:ni heskey nam ne moze pomoci protiv webba,jedino da dovedemo kakvog sudiju schumovcu.fa je cudodevilred je napisao/la:dovedite Heskeya i sve ste rijesili
-Prva stvar...toliko ste digli euforiju kao da idete u goste Readingu a ne vodecoj momcadi Premiershipa nakon 20 + utakmica.
-Druga stvar...derbi jest derbi. Ovdje forma nerijetko neznaci nista. Sam pokazatelj je ona utakmica kad smo zijanili kod kuce 1:4 ili one dvije proslogodisnje. Bili smo u boljoj formi a prvu smo jedva dobili a drugi zijanili.
- Treca stvar...udizete tog Staridza ko da je dosao Messi jbt. Pa on da je toliko dobar igrao bi u Chelseaju. Pa nije cak ni onog mutonju zvanog Torres mogao izbaciti iz pocetnih 11 iako nije zabijao golove po 600 minuta.
Utakmica ce biti dobra sigurno. Najvise zbog cinjenice da je Gerrard u dobroj formi a svi znamo sta on znaci za Liverpool i sta za njega znaci igrati protiv Manchester Uniteda.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Šta vam je svima, kakve su to rasprave za zezanje ko djeca od 10 godina
čuj zezat ćemo vas za trofeje
sine moj dragi pojma ti nemaš. e zbog ovakvih likova kojih ima po čitavom svijetu bih volio da liverpool zgazi manču samo je to skoro pa nemoguće al hajd, moramo se nadati nekom iznenadjenju. Sljedeće, zabit će ga manči sturridge pa onda nek plaču do zore 
ovo je utakmica koja definitivno moze oznaciti prekretnicu za ovu sezonu, januar je, veliki derbi, na old trafordu, pobjeda dize moral i samopouzdanje igračima, sretno liverpoolu i YNWA !
samo mi žao što neću moći gledati tekmu, imam utakmicu u pola 3

ovo je utakmica koja definitivno moze oznaciti prekretnicu za ovu sezonu, januar je, veliki derbi, na old trafordu, pobjeda dize moral i samopouzdanje igračima, sretno liverpoolu i YNWA !
samo mi žao što neću moći gledati tekmu, imam utakmicu u pola 3

Ja te volim, volim Željo..
- youngredcomps
- Kontakt:
Gusar1995 je napisao/la:

joj sto volim ovoyoungredcomps je napisao/la:Gusar1995 je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.