Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

mandraX
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la mandraX » 09 jan 2013, 23:40

RealMoudrid je napisao/la:Da se kojim slučajem glasanje za ovu kvazinagradu vrši sutra, nema sumnje da bi Cristiano Ronaldo bio ispred Messija.
Još da se radi o nekom ozbiljnijem klubu, umjesto Celte, dodjelili bi mu još jednu loptu, za iduću godinu.

@majestic, de ne brukaj se hljeba ti.
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 09 jan 2013, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

zivojinmiric

Post Postao/la zivojinmiric » 09 jan 2013, 23:41

Ronaldo FTW !

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 09 jan 2013, 23:41

mandraX je napisao/la:
RealMoudrid je napisao/la:Da se kojim slučajem glasanje za ovu kvazinagradu vrši sutra, nema sumnje da bi Cristiano Ronaldo bio ispred Messija.
Još da se radi o nekom ozbiljnijem klubu, umjesto Celte, dodjelili bi mu još jednu loptu, za iduću godinu.
Sada sam govoriš da je Primera smeće od lige
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 jan 2013, 23:42

Tebi treba Blater reći ko je najbolji na svijetu?? Lijepo je što fudbal pratiš od 2010 :mrgreen:[/quote]
Meni je dovoljno kad vidim da fudbalski magovi poput Giovannija Trapatonija,Capella,Hodgsona,Tabareza,Hitzfelda,Mihajlovića i mnogih drugih kažu da je Messi najbolji.Uglavnom više cijenim njihovo mišljenje kao i svi ostali normalni ljudi nego od ove skupine balavaca tzv.simpatizera Reala iz Madrida.[/quote]

Meni je isto dovoljno kad mnogi kazu da su dali svoj glas Ronaldu a na kraju prikazano da su isti ti glasovi otisli Messiju. Prije svih rosicky,silva i buffon...to mi je dovoljno da se vidi kako neke stvari stoje.[/quote]

Cak sam i za tebe mislio da si pametniji. :lol:

Emir Spahic : "Sta je reci ? Dao sam bodove Ronaldu a u javnosti su izasli rezultati glasova gdje je Messi bio prvi na listi a ja ga uopste nisam uvrstio.Bolje im je da ja ne samaram! "

Lionel Messi : " Glasove sam dao Ronaldu a pikali su meni.Volim te FIFA ! "

Nemanja Vidic : " Svoj glas sam dao Ronaldu , Pirlu i Ronneyu a ne Messiju kako je prikazano.Jes' Allaham'. "
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 09 jan 2013, 23:43

Zadnje 4 lopte, realno: Snaider, Messi, Ronaldo, Iniesta.....

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 jan 2013, 23:43

majestic24 je napisao/la:

Meni je isto dovoljno kad mnogi kazu da su dali svoj glas Ronaldu a na kraju prikazano da su isti ti glasovi otisli Messiju. Prije svih rosicky,silva i buffon...to mi je dovoljno da se vidi kako neke stvari stoje.
Ne budi dijete, pobogu. :lol:
slika
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 jan 2013, 23:44

Sportfanatik je napisao/la:
Sada sam govoriš da je Primera smeće od lige
slika

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 09 jan 2013, 23:45

mandraX je napisao/la:Još da se radi o nekom ozbiljnijem klubu, umjesto Celte, dodjelili bi mu još jednu loptu, za iduću godinu.
Pa od tih 91 golova sto je zabio u prosloj godini, Messi je njih, pa eto, da ne pretjerujem 90 zabio klubovima kao sto je Celta. Dakako.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 09 jan 2013, 23:45

Sine dragi daj izvore gdje su to izjavili osim Facebooka i smrdljivih Realovih stranica i naravno nemoj reći objavljeno preko Twittera ili nečega drugog nego mi daj link sa twittera od tog posta ako ga uopće ima.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 09 jan 2013, 23:46

M4kaveli je napisao/la:Tebi treba Blater reći ko je najbolji na svijetu?? Lijepo je što fudbal pratiš od 2010 :mrgreen:
Meni je dovoljno kad vidim da fudbalski magovi poput Giovannija Trapatonija,Capella,Hodgsona,Tabareza,Hitzfelda,Mihajlovića i mnogih drugih kažu da je Messi najbolji.Uglavnom više cijenim njihovo mišljenje kao i svi ostali normalni ljudi nego od ove skupine balavaca tzv.simpatizera Reala iz Madrida.[/quote]

Meni je isto dovoljno kad mnogi kazu da su dali svoj glas Ronaldu a na kraju prikazano da su isti ti glasovi otisli Messiju. Prije svih rosicky,silva i buffon...to mi je dovoljno da se vidi kako neke stvari stoje.[/quote]

Cak sam i za tebe mislio da si pametniji. :lol:

Emir Spahic : "Sta je reci ? Dao sam bodove Ronaldu a u javnosti su izasli rezultati glasova gdje je Messi bio prvi na listi a ja ga uopste nisam uvrstio.Bolje im je da ja ne samaram! "

Lionel Messi : " Glasove sam dao Ronaldu a pikali su meni.Volim te FIFA ! "

Nemanja Vidic : " Svoj glas sam dao Ronaldu , Pirlu i Ronneyu a ne Messiju kako je prikazano.Jes' Allaham'. "[/quote]

Kako vidim ti si izgleda Rerna 2 dio :mrgreen: Spaha i jeste glasao za Messija jer ga je CR izdominirao sa Portugalom.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 jan 2013, 23:46

JohnLennon je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Još da se radi o nekom ozbiljnijem klubu, umjesto Celte, dodjelili bi mu još jednu loptu, za iduću godinu.
Pa od tih 91 golova sto je zabio u prosloj godini, Messi je njih, pa eto, da ne pretjerujem 90 zabio klubovima kao sto je Celta. Dakako.
Portillo Veličanstveni, uvijek si imao smisla za humor.

Jah, igraju u istoj ligi, i Ronaldo i Messi, protiv istih ekipa, zašto onda nije Ronaldo zabijao?

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 09 jan 2013, 23:47

mandraX je napisao/la:Portillo Veličanstveni, uvijek si imao smisla za humor.
Znam lave. Sto se i ne moze reci bas za tebe, dakako :mrgreen:
Jah, igraju u istoj ligi, i Ronaldo i Messi, protiv istih ekipa, zašto onda nije Ronaldo zabijao?
Zato sto nije bilo potrebno da zabija golove za 5,6 i 7-0 nego je on zabijao za 1,2 ili 3-0. Dakako. One pobjedonosne. Nemoj da opet moram kacit calmu.
Zadnja izmjena: JohnLennon, dana/u 09 jan 2013, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 jan 2013, 23:48

mandraX je napisao/la:
Portillo Veličanstveni, uvijek si imao smisla za humor.

zabijao je kad je trebalo
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 jan 2013, 23:49

Mandrax, nemoj mi reci da pokusavas s njim pricati ?
Ma gori si ti od njega 3 puta .. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 jan 2013, 23:50

Ma nemojte mi reći, molim vas. :mrgreen:

Stvarno je taj Ronaldo sadakali čovjek, svaka mu čast, gdje će on davat' golove smiješnim ekipama, nema on srca za to.
#Respect.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 jan 2013, 23:50

mandraX je napisao/la:Ma nemojte mi reći, molim vas. :mrgreen:

Stvarno je taj Ronaldo sadakali čovjek, svaka mu čast, gdje će on davat' golove smiješnim ekipama, nema on srca za to.
#Respect.
Ne , Ronaldo je jedini igrac koji je dao gol svakoj ekipi lige.
respekt
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 09 jan 2013, 23:52

Celta's coach have said that Cristiano went to Celta's locker-room after the match ended to check on the injured player who twisted his knee.
mandraX je napisao/la:Stvarno je taj Ronaldo sadakali čovjek, svaka mu čast
#Respect.
Dakako. :kava:

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 09 jan 2013, 23:53

mandraX je napisao/la:Portillo Veličanstveni, uvijek si imao smisla za humor.
Znam lave. Sto se i ne moze reci bas za tebe, dakako :mrgreen:
Zato sto nije bilo potrebno da zabija golove za 5,6 i 7-0 nego je on zabijao za 1,2 ili 3-0. Dakako. One pobjedonosne. Nemoj da opet moram kacit calmu.
Nisi upravu on je zabijao kad je bilo najvažnije onih zadnjih pet minuta kad se dosudi ne postojeći penal za Real pa ga on zabije za pobjedu.Šta da kažem strašan igrač.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 jan 2013, 23:53

Raul_64 je napisao/la:
Ne , Ronaldo je jedini igrac koji je dao gol svakoj ekipi lige.
respekt
Pa rekoh ja, ubio se lik za merhameta.
Postigne jedan gol i šetka se do kraja tekme, ljudina stare mi, kako to prije nisam prepoznao.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 09 jan 2013, 23:54

Vandelanoitte je napisao/la: Nisi upravu on je zabijao kad je bilo najvažnije onih zadnjih pet minuta kad se dosudi ne postojeći penal za Real pa ga on zabije za pobjedu.Šta da kažem strašan igrač.
Messi je last sizn zabio vise golova iz penala od Ronalda. Dakako. Vise i promasio naravno.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.