Vezni red mi ne ulijeva neko povjerenje, ali eto nadam se da će me demantovati, prije svega od Vidala dosta zavisi. Licht se vraća i to je prava stvar.
FORZA JUVE
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Ovo i Licht malo na lijevog beka, sve neki eksperimenti u zadnje vrijeme, ali hajde.
Volio bih Pogbu vidjeti umjesto Giacka, baš bi bilo lijepo vidjeti mlad vezni red gdje je Vidal sa 25 godina najstariji.
Kažu da je Soutjampton ponudio 5,5 M za Sorensena koje je Juve odbio, znači da bi se moglo ozbiljno računati na njega dogodine.
Sviđa mi se to.
Pogba je isto tako posljednje dvije-tri tekme tanak. E sad jel to što je na terenu u pogrešnom momentu ili nešto drugo...
Sorensen je potencijal istinski. Doria recimo i on bi mogli biti još uvijek budućnost kluba i volio bih da jednog dana dobije pravu priliku, mada Bgm u ovome trenutku jako teško.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Ne mogu više, pa prije 2 dana napisah kako ćemo se sada zakačiti za debelog limitiranog Muriela, kad ono...
Momak ima 21 godinu, imao je neke naznake talenta u Lecceu, danas liči na debelog Ronalda, pa on ima 95 kg minimum.
Pa bude li Marotta srao nesto i davao Boakye-a nekome kao sto se radilo i prije treba ga ubiti odma,takvog igraca davati u neki Deal i prodavati pola ugovora je ludost,ali me od retardinja nista nebi iznenadilo...Malog treba ostaviti do kraja u Sassu da jos napreduje i da se izigra pa ga vratiti sledecu sezonu....
Immobile bi bio dobro pojacanje
Koliko znam Marrone je trebao poceti u sredini
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi