Kakve su to luzerske priče! On će dobrobit obezbjediti kroz svoj kvalitet i mali već ima ugovor sa jednim Evroligašem i jedan je od boljih igrača među svojim godištem u Evropi. Nema za njega zime.KK_Bosna je napisao/la:samo cu reci ovako ugrubo: emir bira izmedju nastupa za nasu reprezentaciju i dobrobiti njegovih najmilijih. oboje ne moze imati.
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
ne pricaj o necemu o cemu ocito pojma nemas.Gavijalov je napisao/la:Kakve su to luzerske priče! On će dobrobit obezbjediti kroz svoj kvalitet i mali već ima ugovor sa jednim Evroligašem i jedan je od boljih igrača među svojim godištem u Evropi. Nema za njega zime.KK_Bosna je napisao/la:samo cu reci ovako ugrubo: emir bira izmedju nastupa za nasu reprezentaciju i dobrobiti njegovih najmilijih. oboje ne moze imati.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
finci prjete da ce oduzeti penziju njegovom ocuGavijalov je napisao/la:Kakve su to luzerske priče! On će dobrobit obezbjediti kroz svoj kvalitet i mali već ima ugovor sa jednim Evroligašem i jedan je od boljih igrača među svojim godištem u Evropi. Nema za njega zime.KK_Bosna je napisao/la:samo cu reci ovako ugrubo: emir bira izmedju nastupa za nasu reprezentaciju i dobrobiti njegovih najmilijih. oboje ne moze imati.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
A sve se ne cita drugi forum i moje izjave
Da, istina je...

Da, istina je...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- legenda reala
- Kontakt:
Zar se ti i dalje baviš košarkomneno#4 je napisao/la:A sve se ne cita drugi forum i moje izjave![]()
![]()
Da, istina je...

Imal kaki novosti, kad su ova prvenstva ?? provjere itd?? širi spiskovi ??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ti si samo potvrdio sto sam cuo od nekoga drugog, a koji inace povrsno prati kosarkuneno#4 je napisao/la:A sve se ne cita drugi forum i moje izjave![]()
![]()
Da, istina je...
inace sam se zaprepastio kada sam to cuo jer sam do tada (prekjucer) imao veoma dobro misljenje o skandinavskim zemljama, a i upoznao sam dosta finaca i bas me je impresionirala njihova nonsalancija i manjak nekih nama obaveznih komplesa, kada ono fujjjjj na nivou najnize balkanske kuhinje
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Finska nije Skandinavija.nerminh74 je napisao/la:ti si samo potvrdio sto sam cuo od nekoga drugog, a koji inace povrsno prati kosarkuneno#4 je napisao/la:A sve se ne cita drugi forum i moje izjave![]()
![]()
Da, istina je...
inace sam se zaprepastio kada sam to cuo jer sam do tada (prekjucer) imao veoma dobro misljenje o skandinavskim zemljama, a i upoznao sam dosta finaca i bas me je impresionirala njihova nonsalancija i manjak nekih nama obaveznih komplesa, kada ono fujjjjj na nivou najnize balkanske kuhinje

Nije mi jasno kako to mogu uradit. Mozda su prazne prijetnje sa njihove strane. Vrlo tesko mogu zamislit da zemlja EU nesto tako uradi, i da kosarkaski savez ima toliki uticaj u Finskoj. Ne poznajem situaciju, ali vrlo moguce da ga probaju uplasit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Ni meni ne ide u glavu, kako nekom možeš uzeti penziju, ako ju je taj neko već zaradio
pa ni u BIH ti niko ne može uzeti penziju 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Cuo sam i ja za to
ali me nije uznemirilo,jer je zakonski nemoguce izvesti 

oduzimanjem drzavljanstva mozda? :S :Slumani je napisao/la:Cuo sam i ja za toali me nije uznemirilo,jer je zakonski nemoguce izvesti
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Melo15 je napisao/la:oduzimanjem drzavljanstva mozda? :S :Slumani je napisao/la:Cuo sam i ja za toali me nije uznemirilo,jer je zakonski nemoguce izvesti
nije ratni zlocinac

Djoko Salic
Tokom leta se u košarkaškoj čaršiji govorilo o tome da bi mladi centar mogao da nastupa za selekciju Bosne i Hercegovine, pa smo ga pitali koliko istine ima u tome:
"Istina je da su tražili da igram za njih, ali sam odbio iz jednostavnog razloga što je Srbija moja zemlja, a uz to nastupa u A diviziji".
http://www.mvp.rs/mvp-intervju/item/197 ... -partizana" onclick="window.open(this.href);return false;
a procitao sam i ovo na Eurohopes-u koji se bavi mladim igracima ,nesto vise o ovom zna Albiongate
Basketball Federation of Bosnia & Herzegovina in talks on possible naturalization w/ Serbia native Haris Ćućović (204 '98 OlimpijaLjubljana)
Tokom leta se u košarkaškoj čaršiji govorilo o tome da bi mladi centar mogao da nastupa za selekciju Bosne i Hercegovine, pa smo ga pitali koliko istine ima u tome:
"Istina je da su tražili da igram za njih, ali sam odbio iz jednostavnog razloga što je Srbija moja zemlja, a uz to nastupa u A diviziji".
http://www.mvp.rs/mvp-intervju/item/197 ... -partizana" onclick="window.open(this.href);return false;
a procitao sam i ovo na Eurohopes-u koji se bavi mladim igracima ,nesto vise o ovom zna Albiongate

Basketball Federation of Bosnia & Herzegovina in talks on possible naturalization w/ Serbia native Haris Ćućović (204 '98 OlimpijaLjubljana)
Sulejmanovic ce igrati za BiH, a to sa slucajem "pemzija" je vise prica nego konkretan, argumenotvan pokusaj.. Nista vi ne brinite jer i da se desi, jedan strucnajk sa foruma ce sve srediti, momce vlada zanatom. Toliko poznaje situaciju da ce vas prvo izvrijedjati kao zadnji bosnjo kadabahija, a onda pokazati koliko zna ...
Nickname sve govori.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- legenda reala
- Kontakt:
Jel ovaj misli na tebe u ovom tekstu ???
A ja sam čuo davno nekad za ovog Ćućovića da hoće za nas da igra

Ne boj se Markovicu, toliki strucnjak ipak nisi.. Ima ih jos ..neno#4 je napisao/la:Nickname sve govori.
- legenda reala
- Kontakt:
Ko je ovaj, jel ovo još jedan skaut što ganja igrače po forumima

A sta ce valjda mu to jedina zanimacija. Hoce Cucovic da igra, uz Polutka iz Krke i da otmemo Karavdica i odlicnolegenda reala je napisao/la:Jel ovaj misli na tebe u ovom tekstu ???

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ni ti ne bi trebao brige ko sam i sta sam. I, ne, kroz zivot ganjam zivot, a ne forum ... Ako si s tom izjavom mislio na Sulejmanovica, malca gledam pet dana u sedmici, u Tivoliju, kao i drugu djecu po slovenskim pogonima ... Samo sto ja nemam potrebe po forumima o tome. Veci mi je uzitak napisati nesto pa da gledam profesionalce kako se love mada u ovom slucaju nisam mislio na nasu legendu kosarkasku ... Ima i vecih bosnji ...legenda reala je napisao/la:Ko je ovaj, jel ovo još jedan skaut što ganja igrače po forumima![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Jel radiš za Slovence ili za Haruna
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 15 gostiju.