sto sta je uradio??Rosas7 je napisao/la:igor anicic u zatvoru,tako da ostajemo do kraja sezone bez prvog napadaca,koji krelac majko mila![]()
Našli mu Veležovu zastavu u garaži.zeka_tm87 je napisao/la:sto sta je uradio??Rosas7 je napisao/la:igor anicic u zatvoru,tako da ostajemo do kraja sezone bez prvog napadaca,koji krelac majko mila![]()
8 mjeseci cini mi se ?Rosas7 je napisao/la:igor anicic u zatvoru,tako da ostajemo do kraja sezone bez prvog napadaca,koji krelac majko mila![]()
a sta je to bilo?starmo94 je napisao/la:8 mjeseci cini mi se ?Rosas7 je napisao/la:igor anicic u zatvoru,tako da ostajemo do kraja sezone bez prvog napadaca,koji krelac majko mila![]()
![]()
A sta da ti kazem, cim je iz Zemuna ne moze bit dobar nikako..
Kvota je napisao/la:Mozeli ko od vas malo poblize objasniti kvalitete vaseg bivseg igraca PAVLE SUSICA!
Hvala prijatelju na infu!ZrinjskiMostar je napisao/la:Kvota je napisao/la:Mozeli ko od vas malo poblize objasniti kvalitete vaseg bivseg igraca PAVLE SUSICA!
Dobar igrac sigurno! kod nas je imao peh salno sa ozljedma sve jedna za drugom što ga je naravno udaljilo od prve ekipe ! Dosta nježan i sklon ozljedama ali zna sa loptom!
Pozdrav!
Prijatelju svaka tebi casta ali momak je 87 godiste znaci 25,26 godina zivota i niti jedan pic... dim nije cuo za njega ,da je nekakav kvalitet dosada bi bio ako nista barem u ukrajini ili rusiji,nije Dado Prso pa da podje igrati ozbiljan nogomet u 27 godini zivota,prema tvojim postovima ili ti je Kajic rodjak prvi,ili ti je brat ,ili si ti sam Nikola Kajic!plavobijeli je napisao/la:Molite boga da Vam se sutra pojavi Nikola Kajić jer će Vam on biti najveće pojačanje,tog momka dosad niko nije uspio staviti u džep-on kad krene obrane su na guzici.
Nije on Nikola,niti mu je ikakav rođak,samo poznanik ciji sin igra za Troglav,i kao prvo nije Nikola Kajic,nego je Nikola Kaic...bekicamir je napisao/la:Prijatelju svaka tebi casta ali momak je 87 godiste znaci 25,26 godina zivota i niti jedan pic... dim nije cuo za njega ,da je nekakav kvalitet dosada bi bio ako nista barem u ukrajini ili rusiji,nije Dado Prso pa da podje igrati ozbiljan nogomet u 27 godini zivota,prema tvojim postovima ili ti je Kajic rodjak prvi,ili ti je brat ,ili si ti sam Nikola Kajic!plavobijeli je napisao/la:Molite boga da Vam se sutra pojavi Nikola Kajić jer će Vam on biti najveće pojačanje,tog momka dosad niko nije uspio staviti u džep-on kad krene obrane su na guzici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.