To brate, hvala za KazanAgresivnoDjubre je napisao/la:Evo 2:2,prosao sam to.Hvala.
Kazan dobio 11:9

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
To brate, hvala za KazanAgresivnoDjubre je napisao/la:Evo 2:2,prosao sam to.Hvala.
Kazan dobio 11:9
imal neko link ev crveni dobiselikusa je napisao/la:Hajde rio ave mozte vi to
panika medju zenamalikusa je napisao/la:imal neko link ev crveni dobiselikusa je napisao/la:Hajde rio ave mozte vi to
pintole ne zezajpintol_TM87 je napisao/la:panika medju zenamalikusa je napisao/la:imal neko link ev crveni dobiselikusa je napisao/la:Hajde rio ave mozte vi to
Imam ga i ja. Zabio Besiktas u 50oj ali ponistenAgresivnoDjubre je napisao/la:Ajde Trabzon-Besiktas zx2 i pare moje.
Cuo sam,ukljuceni mi rezultatiSlevinKelevra je napisao/la:
Imam ga i ja. Zabio Besiktas u 50oj ali ponisten
Ja se nadam prelazu (nije bio u ponudi), pa sam izvukao jedino logicnu stvar 3plusAgresivnoDjubre je napisao/la:Cuo sam,ukljuceni mi rezultatiSlevinKelevra je napisao/la:
Imam ga i ja. Zabio Besiktas u 50oj ali ponistenTek sad pogleda 1:0 reko koji je ovo klinac.
![]()
![]()
Valjda ce proci.
E da si ranije rekao za prelaz igrao bi PM3 a ne zx2SlevinKelevra je napisao/la:
Ja se nadam prelazu (nije bio u ponudi), pa sam izvukao jedino logicnu stvar 3plus
ma nema sanse da predju garantAgresivnoDjubre je napisao/la:E majku vam tursku.
Ova Zvezda ce u prvoj cetvrtini prec 166 koseva![]()
ja samo cekam under za 50kmAgresivnoDjubre je napisao/la:Sve ce mi tikete sjebat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.