Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 09 jan 2013, 15:33

open je napisao/la:Sretno Olimpicu.

@Mancini buaaaa, bolesnice.
E neka si ti svoj zadatak izvršio a bolesnik ti je onaj što te je poslao na ovaj forum. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 jan 2013, 15:53

pacovi_tu_ima je napisao/la:izgled buduće maskote olimpica

slika
:lol: :lol: :lol: :lol:

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 09 jan 2013, 15:55

Fuzija ide od ljeta, jer je tako jedino
moguce.

PS. SFK 2000 je vec korisnik stadiona Otoka.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 09 jan 2013, 15:58

znaci ostace do ljeta olimpic u gorazdu i gorazde u drugoj ligi a od ljeta se spajaju
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 09 jan 2013, 16:02

Upravo tako.

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 09 jan 2013, 16:13

Drago mi je zbog Goražda da dobiju premijerligaša, ali do kad će ovo trajati pitanje je.. Sretno
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 09 jan 2013, 16:26

pacovi_tu_ima je napisao/la:izgled buduće maskote olimpica

slika
Nije to maskota vec novi vodja vucova s Drine
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 09 jan 2013, 16:28

KB-TM87 je napisao/la:znaci ostace do ljeta olimpic u gorazdu i gorazde u drugoj ligi a od ljeta se spajaju
Evo sada sam procitao onaj novi clanak ovdje na SS.ba, meni uopste ne lici da ce doci do bilo kakve fuzije cak ni na ljeto, samo se Olimpic seli u Goražde, dok FK Goražde nastavlja sa svojim radom.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 jan 2013, 17:20

svaka cast Gorazdu,odlican potez grada i nacelnika! ali problem je stadion koji je realno c kategorije i za uslove u BIH...pod hitno treba izgraditi jednu novu tribinu sa svlacionicama i pratecim sadrzajima,a ovu staru dobro renovirati,postaviti stolice duz cijele tribine itd... grad Gorazde ce biti prepoznatljiv sportski centar i svakoj ekipi ce biti tesko tu igrati,jer svi znamo kakvu publiku ima taj grad... ali ne znam kako ce naci novce za tu novu tribinu koja im je prijeko potrebna,jedino kredit ili sta vec!? jer bez adekvatnog stadiona dzaba ti i publika i ambicije...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 09 jan 2013, 17:25

Stadion treba ici Sarajevo Spartansima, klubu Americkog fudbala :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 09 jan 2013, 17:32

bosnas_ je napisao/la:svaka cast Gorazdu,odlican potez grada i nacelnika! ali problem je stadion koji je realno c kategorije i za uslove u BIH...pod hitno treba izgraditi jednu novu tribinu sa svlacionicama i pratecim sadrzajima,a ovu staru dobro renovirati,postaviti stolice duz cijele tribine itd... grad Gorazde ce biti prepoznatljiv sportski centar i svakoj ekipi ce biti tesko tu igrati,jer svi znamo kakvu publiku ima taj grad... ali ne znam kako ce naci novce za tu novu tribinu koja im je prijeko potrebna,jedino kredit ili sta vec!? jer bez adekvatnog stadiona dzaba ti i publika i ambicije...
U Goražde su sa njima išli i predstavnici Nogometnog saveza BiH, tako da će Gracić na čelu sa načelnikom i predsjednikom Goražda uspjeti završiti uslove za Premier ligu BiH.
Samo mi nije jasno zašto će se sada FK Goražde boriti za ostanak u 1.ligi FBiH, kada se svakako sljedeće sezone integrišu u jedan klub. :)

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 09 jan 2013, 17:48

Slobodanpad1945 je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:svaka cast Gorazdu,odlican potez grada i nacelnika! ali problem je stadion koji je realno c kategorije i za uslove u BIH...pod hitno treba izgraditi jednu novu tribinu sa svlacionicama i pratecim sadrzajima,a ovu staru dobro renovirati,postaviti stolice duz cijele tribine itd... grad Gorazde ce biti prepoznatljiv sportski centar i svakoj ekipi ce biti tesko tu igrati,jer svi znamo kakvu publiku ima taj grad... ali ne znam kako ce naci novce za tu novu tribinu koja im je prijeko potrebna,jedino kredit ili sta vec!? jer bez adekvatnog stadiona dzaba ti i publika i ambicije...
U Goražde su sa njima išli i predstavnici Nogometnog saveza BiH, tako da će Gracić na čelu sa načelnikom i predsjednikom Goražda uspjeti završiti uslove za Premier ligu BiH.
Samo mi nije jasno zašto će se sada FK Goražde boriti za ostanak u 1.ligi FBiH, kada se svakako sljedeće sezone integrišu u jedan klub. :)
Ja u tekstu koji je objavio SS.ba nisam nigdje procitao da ce doci do fuzije:

"''Ja vam mogu reći jednu osnovnu stavar za koju se borimo i Načelnik i ja kao predsjednik, jeste da FK Goražde ostaje, nastavlja takmičenje i bori se za opstanak u Prvoj ligi FBiH što je osnovni cilj, s tim da ćemo sve druge odnose sa FK Olimpic napraviti u interesu fudbala u Goraždu. Rukovodstvo FK Olimpica je spremno da nam pomogne da se spasi FK Goražde od ispadanaja u drugu ligu i to je prioritet nas kao rukovodstva FK Goražde. Mislim da je pozitivno da jedan klub koji je premijerligaš dođe u Goražde, klub na osnovu kojeg ćemo dobiti sredstva za rekonstrukciju stadiona kako bi se na njemu igrale premijerligaške utakmice i mislim da je to velika stvar, kao i to da će naši mladi igrači igrati premijer ligu što je vrlo pozitivno'', naglasio je predsjednik FK Goražde Mirsad Drljević."

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 09 jan 2013, 18:23

Znaci da se tema moze preimenovati u F.K Olimpic GORAZDE.

Ne mislim da je taj kanton dovoljno finansijski jak za Nijazove prohtjeve..ali dobro, ne djeluje ni da ce se Nijaz vjecno vezati za taj grad. Ko zna, mozda za sezonu-dvije predje u Konjic, pa u Bihac...cak mi ova varijanta nomadskog zivota i djeluje kao nesto najrealnije.
Zadnja izmjena: Vamos, dana/u 09 jan 2013, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 09 jan 2013, 19:00

@mancini ne znam sta da ti kazem osim, izaberi sad zelju il sarajevo,il vidi sa nijazom da i tebe preseli u gorazde :)
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 09 jan 2013, 19:01

Vamos je napisao/la:Znaci da se tema moze preimenovati u F.K Olimpic GORAZDE.
Treba se preimenovati u jednostavno "FK Olimpic" i gotovo, cemu potreba da se napise i grad poslije naziva kluba :)

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 09 jan 2013, 19:09

Ne vidim svrhu prelaska Olimpica u Goražde osim ako nije fuzija.U svakom drugom slučaju su se zayebali praavo :mrgreen:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 09 jan 2013, 19:15

BeyKopites je napisao/la:Ne vidim svrhu prelaska Olimpica u Goražde osim ako nije fuzija.U svakom drugom slučaju su se zayebali praavo :mrgreen:
Fuzija druže, ali je moguća samo od ljeta. Po pravilniku NS BiH nije moguća ranije. Onda će biti mladi tim i ovaj tim u Premijer ligi BiH.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 09 jan 2013, 19:43

AnelZ je napisao/la:
Vamos je napisao/la:Znaci da se tema moze preimenovati u F.K Olimpic GORAZDE.
Treba se preimenovati u jednostavno "FK Olimpic" i gotovo, cemu potreba da se napise i grad poslije naziva kluba :)
pa valjda zato da svaki od ova dva kluba zadrzi nesto od svog identiteta.. :arrow:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 09 jan 2013, 20:23

Jednostavno moram ovo haha drag mi je Olimpic pravo :D al hahah prva asocijacija Vukovi sa Drine haha Može odmah himna bit ova ratna! [youtube][/youtube]
je li ravno ovo? je li ravno?

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 09 jan 2013, 21:04

Hoce li Nijaz stici do proljeca osposobiti stadion u Gorazdu za igranje PL ako vec nije osposobljen..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.