Kako ne kontate da je kompletan text na engleskom > obicni dizajn, nije uopste temaneo je napisao/la:Provjerim sutra tacno gdje ova tema postoji.
sent via phone

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kako ne kontate da je kompletan text na engleskom > obicni dizajn, nije uopste temaneo je napisao/la:Provjerim sutra tacno gdje ova tema postoji.
sent via phone
Da bi FB ovako revolucionarno izmjenio sam kod stranice trebala bi se desiti velika promejna u samom vrhu iste. Nema sanse da ce ikada odjednom doci ovolika promjena.Devil je napisao/la: Iskreno mislim da nije bas.Ovo je promena tema,ali u sustini raspored svega ostaje isti.Ovo gore je znatno izmenjeno.
AgresivnoDjubre je napisao/la:Ma sta rece oko moje lijepo.![]()
al ne mogu ovih faca ba de vidi kakvu je facu napravila nesto se izvila, nesto s ustima uradilaAgresivnoDjubre je napisao/la:Ma sta rece oko moje lijepo.![]()
Ma ko ih moze.IlPrincipe je napisao/la: al ne mogu ovih faca ba de vidi kakvu je facu napravila nesto se izvila, nesto s ustima uradila
bitno je da je 'ima'L_blancos je napisao/la:Putercic.
Moj tip cure
Propan boca sto bi jedan forumas rekao.L_blancos je napisao/la:Putercic.
Moj tip cure
Gdje je ovaj hebeni svjet otisao.
viKK je napisao/la: Još sramotnija taktika za promovisanje FB stranica je gdje postave sliku nekog djeteta oboljelog od neke bolesti , i onda napišu najnehumaniju laž tipa "Facebook je odobrio da će za svaki like donirati 1 dolar za liječenje ovog djeteta! Ako čitaš ovo i nećeš lajkati , nehuman si ! "
Budale ne kontaju da ne postoji način da facebook donira novac za nešto putem lajkova , i da vlasnici Facebooka to nikad neće ni uraditi ... Ali nema veze, oni to lajkuju pa meni to izlijeće na zidu i ja moram da se udaram u glavu zato što su ljudi toliko glupi .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.