Nije mi jasno sta te dovodi ovdje da ucis nekoga kako voliti Slobodu.rodjak je napisao/la:Ti care trebas da toliko volis Slobodu(ko sto volis Lazio) i da Slobodu smatras dijelom familije a ne neki tamo klub iz Italije kojeg nikad mozda uzivo nisi gledoJTS je napisao/la:Kakve veze ima kakva je moja profilna slika ? Ja Lazio toliko volim i smatram ga dijelom familije. Pa skoro svi imamo neki klub iz inostranstva za koji navijamo, simpatišemo (zavisi kako to neko gleda). Ja to nikada nisam krio, Lazio mi je dio života, ono što me čini sretnim. Sloboda mi je naravno na prvom mjestu, što ne znači da ja moram imati profilnu sliku od Slobode, itd. Ja znam za sebe da sam išao na Tušanj još kao dijete, a tako je i danas. Znam koliko volim svoj klub, nisi mi ti potreban da dovodiš u pitanje moju ljubav prema Slobodi, itd.
Ako ja ipak nisam pravi i iskreni navijač Slobode, svaka čast onima koji navijaju samo za lokalne klubove, a nemaju omiljeni klub u inostranstvu.
P.S. Hoću li biti veći navijač Slobode ako sklonim profilnu sliku na kojoj piše (Volim Lazio), ili ako stavim Slobodinu profilnu sliku ?(eto sam sebe pitaj koliko si puta otiso na utakmicu Slobode ,da te ja ne pitam).Jedan se samo klub voli u zivotu(odluci se koji ti je drazi a po profilu bi reko da je to Lazio)a drugi se mogu gledati ,ali bez nekokog osjecaja,bezkurac dobio-izgubio.Vidis i ja pratim i Lazio i Manchester i Stutgart i sve ostalo ali zaboli me rinaka dobili-izgubili,ali kad je Velez u pitanju onda tu se moze i zivot dati.Ne pada mi na pamet da stavljam nikakvu drugu sliku osim slike moga kluba,to samo govori o tebi kakav si navijac ,ti kazes, "svetinje"Slobode
.Mislim ne trebas se na mene ljutiti ali prijateljski ti kazem da ispadas smijesan medju navijacima,a ti stavljaj sta god hoces
Ovo sam uzeo samo tebe kao primjer,nista care nemam protiv tebe.Samo kazem koliko ste i vi sami navijaci Slobode razjedinjeni
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SultanSulejman
- Kontakt:
Kad svak`o počne pametovatrodjak je napisao/la:
Ti care trebas da toliko volis Slobodu(ko sto volis Lazio) i da Slobodu smatras dijelom familije a ne neki tamo klub iz Italije kojeg nikad mozda uzivo nisi gledo(eto sam sebe pitaj koliko si puta otiso na utakmicu Slobode ,da te ja ne pitam).Jedan se samo klub voli u zivotu(odluci se koji ti je drazi a po profilu bi reko da je to Lazio)a drugi se mogu gledati ,ali bez nekokog osjecaja,bezkurac dobio-izgubio.Vidis i ja pratim i Lazio i Manchester i Stutgart i sve ostalo ali zaboli me rinaka dobili-izgubili,ali kad je Velez u pitanju onda tu se moze i zivot dati.Ne pada mi na pamet da stavljam nikakvu drugu sliku osim slike moga kluba,to samo govori o tebi kakav si navijac ,ti kazes, "svetinje"Slobode
.Mislim ne trebas se na mene ljutiti ali prijateljski ti kazem da ispadas smijesan medju navijacima,a ti stavljaj sta god hoces
Ovo sam uzeo samo tebe kao primjer,nista care nemam protiv tebe.Samo kazem koliko ste i vi sami navijaci Slobode razjedinjeni

nije mi bila namjera uciti nekoga kako se voli klub(pogresno si shvatio moj post).Navedenim primjerom samo konstatujem (sa navijackog gledista)da ni pojedini navijaci ne mare tolioko za 'sveti' klub jer imaju rezervnu(odnosno primarnu) varijantu negdje u svijetu.Pravi navijac je odan 100% svome klubu,bez obzira gdje se nalazio,i bez obzira u kakvom stanju bio njegov klub.Ali eto haj da ne zamaram vise,nastavite vi na vasoj temi,ja sam se samo malo ukljucio(mozda da opet nekad kasnije naletim ) .Puno srece vam zelim,i da se nekako izvadite iz ovoga blata,valjalo bi vidjeti Slobodu ponovo u PL.Probisvjet je napisao/la:Nije mi jasno sta te dovodi ovdje da ucis nekoga kako voliti Slobodu.rodjak je napisao/la:Ti care trebas da toliko volis Slobodu(ko sto volis Lazio) i da Slobodu smatras dijelom familije a ne neki tamo klub iz Italije kojeg nikad mozda uzivo nisi gledoJTS je napisao/la:Kakve veze ima kakva je moja profilna slika ? Ja Lazio toliko volim i smatram ga dijelom familije. Pa skoro svi imamo neki klub iz inostranstva za koji navijamo, simpatišemo (zavisi kako to neko gleda). Ja to nikada nisam krio, Lazio mi je dio života, ono što me čini sretnim. Sloboda mi je naravno na prvom mjestu, što ne znači da ja moram imati profilnu sliku od Slobode, itd. Ja znam za sebe da sam išao na Tušanj još kao dijete, a tako je i danas. Znam koliko volim svoj klub, nisi mi ti potreban da dovodiš u pitanje moju ljubav prema Slobodi, itd.
Ako ja ipak nisam pravi i iskreni navijač Slobode, svaka čast onima koji navijaju samo za lokalne klubove, a nemaju omiljeni klub u inostranstvu.
P.S. Hoću li biti veći navijač Slobode ako sklonim profilnu sliku na kojoj piše (Volim Lazio), ili ako stavim Slobodinu profilnu sliku ?(eto sam sebe pitaj koliko si puta otiso na utakmicu Slobode ,da te ja ne pitam).Jedan se samo klub voli u zivotu(odluci se koji ti je drazi a po profilu bi reko da je to Lazio)a drugi se mogu gledati ,ali bez nekokog osjecaja,bezkurac dobio-izgubio.Vidis i ja pratim i Lazio i Manchester i Stutgart i sve ostalo ali zaboli me rinaka dobili-izgubili,ali kad je Velez u pitanju onda tu se moze i zivot dati.Ne pada mi na pamet da stavljam nikakvu drugu sliku osim slike moga kluba,to samo govori o tebi kakav si navijac ,ti kazes, "svetinje"Slobode
pozz
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nije lik ba svako lik je stari navijac Veleza postovanje covjeku...covjek koji je gurao tu dijasporu iz USA kako bi pomogli Velez a ne ko mi sjedimo d r k a m o qurac... Upravu je covjek pa i ja j evropi gotivim milan,nba bulls,nfl bears,a ko njima ebe mater mogu svi izginut od njih i ugasit se samo Sloboda i niko vise ostaju vjecno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FK Sloboda-HŠK Zrinjski 4:0MakeTZ je napisao/la:Ni za Juniore nije nastupao uvjek bio rezerva, do I-tima nikad nije stigao.mirzard je napisao/la:moze mi neko rec kakav je Ivan Mandušić golman i jel nastupao za I-tim Slobode
I u uzvratu ekipa Slobode pobijedila je momčad Zrinjskog te tako zasluženo osvojila naslov prvaka BIH za juniore
FK SLOBODA: Mandušić, Aljukić, Sućeska, Bekić, Selimović, Soljankić, Mehmedović, Čivić, Mešanović, Omerović, Jaganjac.
HŠK ZRINJSKI: Barać, Perić, Sesar, Babić, Šiljeg, Arežina, Kožulj, Martinović, Barišić, Miličević, Drežnjak. Još su igrali: Rozić, Vlaho, Šimović, Salković.
Strijelci za Slobodu bili su Mešanović u 29. i 54., Jaganjac iz slobodnog udarca u 34. i Mehmedović u 39 min.
hercegovina info
Evo ipak je imao nastup

- Invincibles
- Kontakt:
Ne prijatelju...Iz Banovica sam,putujem i opet odem na utakmicu i gledam Slobodu(treniram u jednom ogranku SDS,ne fudbal)i platim ulaznicu,a pri tome ne kenjam po forumu o tome.Probisvjet je napisao/la:Uvredio bih se da si rekao da ulazim djaba i sjedim u lozi sa onim supcima i jajarama.Invincibles je napisao/la: Drug bez uvrede,al' je l' moras u 90% postova spomenut kako placas ulaznice?
No reci mi jel ti placas ulaznicu kada gledas Arsenal ili ulazis besplatno?

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ja znam da je mali branio u Slogi iz Tojšića, nije los golman, mali ima talenta samo treba radit, radit i raditmirzard je napisao/la:moze mi neko rec kakav je Ivan Mandušić golman i jel nastupao za I-tim Slobode

075
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
fulate poentu (bar iz mog ugla) zasto je Sloboda Olimpic bilo uredu, a neka nova OFK Sloboda nije ok (ili zasto OKK Sloboda nije ok) ...Sloboda Olimpic je bilo ok jer bi izbacila sva ova go-vna iz uprave i jer bi klub vodili novi ljudi koji su dokazali da su sposobni vodit klub u PL , dok da dodje do fuzije sa Mramorom ili nekim manjim ili da se osnuje nova Sloboda to bi opet bila Mesketova Sloboda i ostalih majmuna iz uprave, i ta ista Sloboda ne bi imala moju podrsku..
nije iz mog ugla bitna historija koliko su bitni ljudi u klubu , podrzao bi svako rjesenje pa cak i kretanje od pete lige sa sposobnim ljudima i ljudima koji znaju vodit klub i zele izgradit funkcionalan klub, a nikako sa ovim moronima koji bi i da se krene od nule za 6-7 godina opet doveli klub u situaciju da i taj novi ima milionska dugovanja i sta tad- opet gasi i taj i tako u krug dok ne pomru i ne obezbijede sebi penziju preko Slobode.
a naivno je ocekivati da ce se iko od njih maknuti iz Slobode, kad su bili u stanju okrenut ledja i Jasminu radi svojih interesa koji je jedva cekao da skine Slobodu sa qrca i uvali je Gracicu, onda nema sanse da ce odustati...formiranje novog kluba u takvim uslovima je samo legalizacija dosadasnje visegodisnje pljacke Slobode i omogucavanje istim ljudima da pljacku nastave samo od nule...da imamo snage za bilo sta ko sto nemamo najpametnije bi bilo svim silama potjerati i zahtijevati ulazak revizora i tuzilastva u Slobodu pa da neko za ovo odgovara, a sto se tice dugorocne buducnosti kluba doslo je vrijeme da se bira rjesenje koje je najmanje zlo od ponudjenih
nije iz mog ugla bitna historija koliko su bitni ljudi u klubu , podrzao bi svako rjesenje pa cak i kretanje od pete lige sa sposobnim ljudima i ljudima koji znaju vodit klub i zele izgradit funkcionalan klub, a nikako sa ovim moronima koji bi i da se krene od nule za 6-7 godina opet doveli klub u situaciju da i taj novi ima milionska dugovanja i sta tad- opet gasi i taj i tako u krug dok ne pomru i ne obezbijede sebi penziju preko Slobode.
a naivno je ocekivati da ce se iko od njih maknuti iz Slobode, kad su bili u stanju okrenut ledja i Jasminu radi svojih interesa koji je jedva cekao da skine Slobodu sa qrca i uvali je Gracicu, onda nema sanse da ce odustati...formiranje novog kluba u takvim uslovima je samo legalizacija dosadasnje visegodisnje pljacke Slobode i omogucavanje istim ljudima da pljacku nastave samo od nule...da imamo snage za bilo sta ko sto nemamo najpametnije bi bilo svim silama potjerati i zahtijevati ulazak revizora i tuzilastva u Slobodu pa da neko za ovo odgovara, a sto se tice dugorocne buducnosti kluba doslo je vrijeme da se bira rjesenje koje je najmanje zlo od ponudjenih
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Druže, Gracić je sam izjavio da nije znao da je toliki dug Slobode i da zato odustaje od fuzije. Znači da je jedina varijanta na koju bi Gracić pristao gašenje Slobode kako ne bi bilo dugova. Ako već gasiš Slobodu da bi ustupio mjesto na Tušnju Olimpicu u crveno-crnim dresovima, možeš i napraviti novu Slobodu jer je Olimpic privatni klub koji uvijek može da se preseli u neki drugi grad s obzirom da ovisi o volji jednog čovjeka. Sloboda je Sloboda i ona ostaje tu, dok Gracić može ugasiti Olimpic kad god hoće, preseliti ga gdje hoće ili ga jednostavno prodati nekom. Nije Gracić filantrop nego biznismen koji gleda svoj interes i zaradu.Zodiac je napisao/la: Nije licemjerno,nisi me razumio![]()
Opština,grad i trenutno rukovodstvo kluba su imali priliku s Gracicem stvoriti jaku Slobodu,ODBILI SU i projekat je propao iz nama dobro poznatih razloga.
Dosta njih je navijačima prosipalo lafinu (kroz medije naravno)da to neće biti ta Sloboda nebi li se raja okrenula kontra jedne takve ideje iz razloga što bi većina istih ostala vjerovatno bez posla a i ne zaslužuju ga obzirom na način obavljanja i brojne malverzacije,OK FUZIJA PROPALA jer to nije kao ta Sloboda.
Za par mjeseci ćeš imati ovakvu situaciju,klub pred gašenjem (i ugasit će se) i onda će ti isti mozgovi doći na ideju da se spoje recimo s Mramorom,SH nebitno i tuzlacima će puniti glavu time da je to jedino rješenje i da se trenutna Sloboda mora ugasiti a Mramor će recimo nastaviti pod imenom Sloboda,razlika između te Sloboda i Slobode koja bi bila sa Gracićem je ta da će ti isti grebatori,muljatori i ostala gamad opet biti u klubu,od opštine će vjerovatno dobijati 20,30k maraka,klub naravno neće imati dugovi ali će intelektualci uspjeti da ga naprave kroz par godina vjeruj mi i nastavit će tamo gdje su stali da prodaju maglu i pune vlastite džepove do ponovnog kolapsa nakon određenog vremena i hajmo jovo nanovo sa novom Slobodu,novim fuzijama,qrcima i palcima,u tome je razlika prika.
Nova Sloboda bi imala veliku podršku opštine i sponzora jer bi svi rado uložili u klub koji nema dugove i koji je transparentan (ako bi bio). Kada bi se klub spojio sa Mramorom i za dvije sezone ušao u PL, Tušanj bi vjerovatno bio pun jer su svi najavljivali kako će dolaziti na utakmice kada se realizuje projekat "Sloboda Olimpic". To je zato što publika hoće rezultat, a pravne stvari ih manje zanimaju.
Ako bi se pravio novi klub, definitivno treba zabraniti mnogim dosadašnjim dužnosnicima da prilaze klubu jer u protivnom je sve uzaludan posao.
Nisam zagovornik ni ovog rješenja, ali rješenje koje uljučuje Olimpic takođe podrazumijeva gašenje Slobode i dugoročno je mnogo lošiji izbor.
Jasmin bi trebao sve to rastjerati i napraviti transparentan klub jer će jedino tako privući sponzore i "riješiti se Slobode". Niko neće ulagati u klub u kojem se ne zna gdje idu pare, kakvi se ugovori potpisuju i slično. Narodski rečeno, niko neće bacati pare u bunar.ultrasstyle_tz je napisao/la:fulate poentu (bar iz mog ugla) zasto je Sloboda Olimpic bilo uredu, a neka nova OFK Sloboda nije ok (ili zasto OKK Sloboda nije ok) ...Sloboda Olimpic je bilo ok jer bi izbacila sva ova go-vna iz uprave i jer bi klub vodili novi ljudi koji su dokazali da su sposobni vodit klub u PL , dok da dodje do fuzije sa Mramorom ili nekim manjim ili da se osnuje nova Sloboda to bi opet bila Mesketova Sloboda i ostalih majmuna iz uprave, i ta ista Sloboda ne bi imala moju podrsku..
Što se tiče trenutnog stanja u Slobodi, niko nema namjeru platiti Šabovićima preko milion KM koje su navodno posudili Slobodi ili izmiriti obaveze Glavašu koji je imao veću platu od Mourinha tako da je teško očekivati da će se stvari pomjeriti s mrtve tačke.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa evidentno da ih niko ne moze maknut iz Slobode, dovoljno je procitati ovaj clanak na tuzlalive, GODINU i vise se saziva skupstina, sad kad je ispala frka za eure pd Uefe skupstina se za dan odrzi i telefonom ako treba , i ja trebam zbog takvih da se sikiram ili svoje pare dajem - pa ne pada mi na pamet vise...
Gracic ih cekao da se ocituju sedmicama-nista, cim euri zamirisase telefoni rade. Tim su oni pokazali koliko im je stalo do Slobode, al ono sto je najgore uspjet ce ubijedit 100-ak ljudi da i dalje dolazi, podrzava, podmazat jos na par mjesta i sve ce nastavit po starom..ako ugase ovaj klub i osnuju novi svoj, sto im je ideja i sto ce vjerovatno i uspjeti uraditi , tek onda smo u belaju.
Gracic ih cekao da se ocituju sedmicama-nista, cim euri zamirisase telefoni rade. Tim su oni pokazali koliko im je stalo do Slobode, al ono sto je najgore uspjet ce ubijedit 100-ak ljudi da i dalje dolazi, podrzava, podmazat jos na par mjesta i sve ce nastavit po starom..ako ugase ovaj klub i osnuju novi svoj, sto im je ideja i sto ce vjerovatno i uspjeti uraditi , tek onda smo u belaju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sve si dobro napisao.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa evidentno da ih niko ne moze maknut iz Slobode, dovoljno je procitati ovaj clanak na tuzlalive, GODINU i vise se saziva skupstina, sad kad je ispala frka za eure pd Uefe skupstina se za dan odrzi i telefonom ako treba , i ja trebam zbog takvih da se sikiram ili svoje pare dajem - pa ne pada mi na pamet vise...
Kao što sam već rekao, svako od navedenih rješenja je katastrofalno, ali ću i dalje navijati za Slobodu u kojoj god formi ona bila. Nisu mi se sviđali ni Šabovići pa sam navijao, doduše tad nisam bio u BiH, ali zna se na šta mislim. Onda je došao Zahirović koji mi se isto tako nije sviđao pa nisam propustio utakmicu. Na kraju dolaze i "legende" koje su možda i gore od prethodno navedenih i opet mi ne pada na pamet da zbog njih ne dođem na utakmicu.
Tako da idem i na utakmice OKK Sloboda jer ne mogu reći da ne podržavam klub zbog pogrešnih ljudi koji sa na čelu istog. Isto je i sa državom. Godinama su nacionalisti na vlasti pa i dalje volim ovu zemlju istim intenzitetom. Potrebno je da se svi borimo protiv negativnih stvari u društvu, a ne da samo nijemo posmatramo i okrećemo leđa onome što volimo zbog pogrešnih ljudi.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Prelistaj malo stranice drug i vidices kolko sam ja postova napisao da mi nije jasno i da nmg vjerovat da ljudi radi fuzije(neuspjesne) pljuju i klub i navijace i grad.. Al kad bolje razmislim to su samo obicni sabani za koje sam sve vise siguran da su placenici i da se prilagodjavaju vjetru ovog rezima. Nema tu istinske ljubavi prema klubu ni 1%SamoTZ je napisao/la:Sve si dobro napisao.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa evidentno da ih niko ne moze maknut iz Slobode, dovoljno je procitati ovaj clanak na tuzlalive, GODINU i vise se saziva skupstina, sad kad je ispala frka za eure pd Uefe skupstina se za dan odrzi i telefonom ako treba , i ja trebam zbog takvih da se sikiram ili svoje pare dajem - pa ne pada mi na pamet vise...
Kao što sam već rekao, svako od navedenih rješenja je katastrofalno, ali ću i dalje navijati za Slobodu u kojoj god formi ona bila. Nisu mi se sviđali ni Šabovići pa sam navijao, doduše tad nisam bio u BiH, ali zna se na šta mislim. Onda je došao Zahirović koji mi se isto tako nije sviđao pa nisam propustio utakmicu. Na kraju dolaze i "legende" koje su možda i gore od prethodno navedenih i opet mi ne pada na pamet da zbog njih ne dođem na utakmicu.
Tako da idem i na utakmice OKK Sloboda jer ne mogu reći da ne podržavam klub zbog pogrešnih ljudi koji sa na čelu istog. Isto je i sa državom. Godinama su nacionalisti na vlasti pa i dalje volim ovu zemlju istim intenzitetom. Potrebno je da se svi borimo protiv negativnih stvari u društvu, a ne da samo nijemo posmatramo i okrećemo leđa onome što volimo zbog pogrešnih ljudi.
075
hvala drugTzBulevar87 je napisao/la:Ja znam da je mali branio u Slogi iz Tojšića, nije los golman, mali ima talenta samo treba radit, radit i raditmirzard je napisao/la:moze mi neko rec kakav je Ivan Mandušić golman i jel nastupao za I-tim Slobode
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Nema posta na ovoj temi kojeg nisam pročitao.TzBulevar87 je napisao/la: Prelistaj malo stranice drug i vidices kolko sam ja postova napisao da mi nije jasno i da nmg vjerovat da ljudi radi fuzije(neuspjesne) pljuju i klub i navijace i grad.. Al kad bolje razmislim to su samo obicni sabani za koje sam sve vise siguran da su placenici i da se prilagodjavaju vjetru ovog rezima. Nema tu istinske ljubavi prema klubu ni 1%

Mislim da su ljudi više frustrirani situacijom koja je godinama ovakva i da se tu ne radi o nedostatku ljubavi prema klubu nego bespomoćni počinju da pljuju i po klubu i gradu. U tome je problem jer bez poštenih protesta i pokušaja da se nešto promijeni se već pljuje po klubu. Tako to kod nas ide, prvo okrećeš leđa klubu, a da nisi ni pokušao nešto promijeniti. Umjesto da se napravi niz protesta, da se održi predavanje i igračima i stručnom štabu (kao što su navijači Kelna uradili kada su presreli autobus, čini mi se), pa tek onda kad sve moguće opcije potrošiš da bojkotuješ klub dok se nešto ne promijeni.
Da je Sloboda krenula iz četvrte lige kao Rangersi, ne bi imala ni 100 gledalaca na utakmicama, a Rangersi imaju 50000. Problem je u mentalitetu, jer kod nas radnicima duguju po 15 plata, ali niko ne štrajkuje.
Bulevar mnogo si smjesan lik ti meni solis pamet u slobodi ko sta radi ja sam osijedio na utakmicama slobode.Karic ti je i trener jedan od njih i ekonom i maser i sve u klubu covjek je jalijas o kakvom ti sportskom direktoru pricas ta funkcija je normalna u sredjenom klubu on je klasicni mahalas . Pricas mi o dedi mozda ti je jaran tebi pedagoski da se igracima psuje sve zivo toliko o tvom poznavanju fudbala.Ti spominjes ciru jesil svjestan sta ti pises ne provaljuj se nasim igracima jebu majku treneri golmana lazni sportaki direktori a ne treneri ,pa ti nemas pojma o informacijama da se u klubu uzimaju pare ispod stola Isti ti sto si ih nabrojo ne pricaj nesto sto neznas dzaba mi zivce ****.A placenika ima koliko vi dugo pratite slobodu znam pojedine momke na forumu stariju ekipu kapa dole pa lako je izdvojit zito od kukolja navijaci su dobijali lovu svidjalo se to nekom ili ne ovo je istina .Ja nisam rekao da je igrace trebalo masakrirat vec lagano skrsit sve poslije njihovog dolaska demolirat bus poslat poruku pai neke glumce izvatat za vrat .
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ja sam prvi na ovom forumu napiso da je Karic problem isti ko i meske al nemas ti pojma o tom druze.A i Pejic bi naglasio da mu je deda psovo ako je mogo za ovog to javno rec sto ne bi i za dedu. Sto ce na kraju ispast da ti gluposti pises i neprovjerene informacije ko sto si i sam napiso da nisi siguran i da ti se ucinilo da je i deda psovo..sloboda je napisao/la:Bulevar mnogo si smjesan lik ti meni solis pamet u slobodi ko sta radi ja sam osijedio na utakmicama slobode.Karic ti je i trener jedan od njih i ekonom i maser i sve u klubu covjek je jalijas o kakvom ti sportskom direktoru pricas ta funkcija je normalna u sredjenom klubu on je klasicni mahalas . Pricas mi o dedi mozda ti je jaran tebi pedagoski da se igracima psuje sve zivo toliko o tvom poznavanju fudbala.Ti spominjes ciru jesil svjestan sta ti pises ne provaljuj se nasim igracima jebu majku treneri golmana lazni sportaki direktori a ne treneri ,pa ti nemas pojma o informacijama da se u klubu uzimaju pare ispod stola Isti ti sto si ih nabrojo ne pricaj nesto sto neznas dzaba mi zivce ****.A placenika ima koliko vi dugo pratite slobodu znam pojedine momke na forumu stariju ekipu kapa dole pa lako je izdvojit zito od kukolja navijaci su dobijali lovu svidjalo se to nekom ili ne ovo je istina .Ja nisam rekao da je igrace trebalo masakrirat vec lagano skrsit sve poslije njihovog dolaska demolirat bus poslat poruku pai neke glumce izvatat za vrat .
075
Igrac mi licno rekao poslije utakmice u cazinu da su karic i deda psovali majku vredjali igrace i ova informacija je tacna ako se tebi to ne svidja sta da ti radim
Ljudi ako nemozete rijeci pretvorit u djela nemojte onda ni pisat ovde nista,svi pametni pisu sta se trebalo uradit,trebalo je ovako trebalo onakoo,navijaci su placenici i td...jednostavnoo u ovom gradu je propalo sve nema mentaliteta nit ce ga kad bit dzaba se raspravljamo ovdee,sami smo krivi sto je doslo do ovog zato sad mozemo se lagano pokrit po glavi i gledat kako polako propadamo..
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Zamisli, ima ljudi i koji su bili u tom Cazinu na toj utakmicisloboda je napisao/la:Igrac mi licno rekao poslije utakmice u cazinu da su karic i deda psovali majku vredjali igrace i ova informacija je tacna ako se tebi to ne svidja sta da ti radim

075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.