Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Koja atmosfera na derbiju._forzamilan_ je napisao/la:[youtube][/youtube]
L'pool, roma i Juve.Claus je napisao/la:Ima li ljepše himne na svijetu?
Pogba je napisao/la: L'pool, roma i Juve.![]()
Ovaj meč sam ostao kući gledati, iako sam već uzeo karte za "Hamleta" u pozorištu. Jednostavno, nisam gledao datum, uzeo i kad sam vidio, naravno da dileme nije bilo._forzamilan_ je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ma Saban bi otpevao najlepsu himnu, samo sto mu ne daju...Sarajevo1946 je napisao/la:
Što se himni tiče, Roma i L'pool bez premca, pa Inter i Juve, mada ni Milanova nije loša.
I 2 trenerska maga na klupama_forzamilan_ je napisao/la:Ovaj gore klip što sam postavio kad je Milan dobio Juveta 3-1 gledao sam tada na pink tv i sjećam se dobro komentator je rekao na početku utakmice 15/50 najboljih fudbalera svijeta je na terenu![]()
Empoli's president: "The deal with Milan is done. Saponara will join them." @rickysaponara #BenvenutoSaponara
Gdje si nasao to za Benatiu ,link ako moze , i je istina to i za Armera za samo 4 miliona u Napoli_forzamilan_ je napisao/la:4m 50% ugovora platio Milan za safunjaru dok je Napoli doveo Armera za te iste pare pa jbt ćelo gdje je ta magija
ACMilanBrazil @TheSkaini
Mahdi Benatia has agreed to join Milan in the summer via El Jazeera's
Sky reports that Milan are ready to offer €8.5m for @DavideAstori. Cagliari's president, Cellino, wants at least €15m.
The pact that Milan and Cagliari made for Astori was only valid if Milan wanted to buy him back within a year after he was sold. [Sky].
http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?a ... LTEwMDg2OA" onclick="window.open(this.href);return false;AC Milan News @Milanello
Empoli's president: "The deal with Milan is done. Saponara will join them."
Empoli's president: "Galliani and I shook hands, and I told him that @rickysaponara will definitely win the CL with Milan."
Empoli's president: "We've also closed the deal with Parma for the other 50% of @rickysaponara. He'll finish the season with us."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.