" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Izgleda da je Theo potpisao ugovor, barem ja tako mislimLethal Bizzle @LethalBizzle
Frimpong just told me some news I know u #Gooners are gonna be very happy about
Dobar je McCarthy. Jako dobar sa loptom, miran u prijemu i dodavanju, odlican centralni veznjak jos plus relativno mlad. Odlicna zamjena za Artetu bi bio, jako slican tip igraca koji veoma lako moze igrati i box to box midfieldera kao i ofanzivnijeg playmakera. Misljenja sam da bi se odlicno uklopio u Arsenalovu igru. Wenger odavno njega trazi i prati, ali sigurno nije jedini, u igri su i Everton a i Liverpool. Everton je cak u njemu vidio potencijalnu zamjenu za Felainija ako ode, sto sigurno znaci da je visoko rejtovan igrac i talenat medju raznim respektabilnim managerima.Rockefeller je napisao/la:Izgleda da bi James McCarthy mogao doći u Arsenal. Odavno sam već rekao, nemam pojma kakav je igrač, kad sam gled'o Wigan nisam uopće obrać'o pažnju, a i to je bilo protiv velikih klubova, al' dosta koji Wigan znaju malo bolje govori pozitivno o njemu. Meni odgovara jer je Britanac, zapravo je Škot koji igra za Irsku, al' ne bunim se, takvih nam treba u budućnosti. A i sada, ako je dovoljno kvalitetan, što da ne, dvajsdvije su mu.
Rijeci njegovog trenera, koje recimo najbolje opisuju o kakvom se igracu radi.‘He is already a very mature player and person, and when you consider his age, it’s quite scary to think what he can achieve,’ said the Wigan manager.
‘It’s rare for a player so young to have such composure on the ball, but there is even more to come. He has another two steps to go to fulfil his potential, and I can guarantee he will do that.
Da se od ovih dovede 1/5 mi bi bili najači tim u EPLRosicky je napisao/la:Svi sa kojim smo povezivani ovaj prijelazni rok
Mignolet from Sunderland
Reina from Liverpool
Iker Casillas from Real Madrid
Baines from Everton
Taye Taiwo from AC Milan
Mario Gotze from Dortmund
Nani from Manchester United
Hatem Ben Arfa from Newcastle
Wilfried Zaha from Crystal Palace
Adrian Lopez from Atletico Madrid
Fellaini from Everton
Napoli wing-back Juan Zuniga and Colombian international
James McCarthy from Wigan
David Villa from Barcelona
Mapou Yanga-Mbiwa from Montpellier
Ferando Llorente from Bilbao
Victor Wanyama from Celtic
Luke Young from Plymouth
Luke Shaw from Southampton
Loic Remy from Marseille
Thierry Henry on loan again
MWila from Rennes
Lars Bender from Leverkusen
Stekelemburg from Roma
Marley je napisao/la:Ovaj McCarthy bi bio dobar transfer, inteligentan igrac na terenu koji kada dobje loptu zna sta ce sa njom za razliku od nekih nasih igraca. Ne gubi se kada dobije loptu,a za svoje godine igra vrlo zrelo. Zapazio sam ga u par Wiganovih utakmica i mislim da se radi o kvalitetnom igracu koji bi za koju godinu mogao biti među boljim fudbalerima veznog reda. Isplatilo bi se uloziti u njegov transfer samo je pitanje da li ga je Wigan spreman pustiti s obzirom da mu ugovor vazi jos 3 ili 4 godine cini mi se.
Iako je relativno mlad McCarthy vec ima preko 100 nastupa u Premier ligi. Nema to nikakve veze sa njegovim godinama, on je dovoljno iskusan mladic.bega_afc je napisao/la: za koju godinu,imamo mi takvih za godine koje dolaze,treba nam nesto odma,**** vise talente
Slazem se s tobom da nam treba igrac koji odmah moze unaprijediti igru ali gdje naci takvog igraca za onoliko para koliko je Wenger zeljan maksimalno da ponudi, kvalitetni vezni igraci pogotovo playmakeri su rijetki a izuzetno su skupi zato nikad necu prezaliti sto od Barcelone nismo barem mogli uzeti vise para za Fabregasa. Kao sto kolega Highbury rece, ovaj momak ima utakmica iza sebe, a nije toliko ni golobrad, 22 godine su tamam za igraca. Prema onome sto sam vidio, na njega ne bi morali cekati da se razvije da bi upao u prvi tim, on u narednim godinama moze postati samo bolji.bega_afc je napisao/la:Marley je napisao/la:Ovaj McCarthy bi bio dobar transfer, inteligentan igrac na terenu koji kada dobje loptu zna sta ce sa njom za razliku od nekih nasih igraca. Ne gubi se kada dobije loptu,a za svoje godine igra vrlo zrelo. Zapazio sam ga u par Wiganovih utakmica i mislim da se radi o kvalitetnom igracu koji bi za koju godinu mogao biti među boljim fudbalerima veznog reda. Isplatilo bi se uloziti u njegov transfer samo je pitanje da li ga je Wigan spreman pustiti s obzirom da mu ugovor vazi jos 3 ili 4 godine cini mi se.
za koju godinu,imamo mi takvih za godine koje dolaze,treba nam nesto odma,**** vise talente
Problem je sto mi to necemo/ne mozemo dovesti, pokusat jednog/dvojicu i svi sretni.GunnerS je napisao/la:Da se od ovih dovede 1/5 mi bi bili najači tim u EPLRosicky je napisao/la:Svi sa kojim smo povezivani ovaj prijelazni rok
Mignolet from Sunderland
Reina from Liverpool
Iker Casillas from Real Madrid
Baines from Everton
Taye Taiwo from AC Milan
Mario Gotze from Dortmund
Nani from Manchester United
Hatem Ben Arfa from Newcastle
Wilfried Zaha from Crystal Palace
Adrian Lopez from Atletico Madrid
Fellaini from Everton
Napoli wing-back Juan Zuniga and Colombian international
James McCarthy from Wigan
David Villa from Barcelona
Mapou Yanga-Mbiwa from Montpellier
Ferando Llorente from Bilbao
Victor Wanyama from Celtic
Luke Young from Plymouth
Luke Shaw from Southampton
Loic Remy from Marseille
Thierry Henry on loan again
MWila from Rennes
Lars Bender from Leverkusen
Stekelemburg from Roma
Ma ima ih još par da Bog sačuva.Henderson je napisao/la:Kada sam vidio Luke Young iz Plymoutha, pao sam sa stolice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.