trxel je napisao/la:S kojom je lik euforijom pisao po forumu,i mogu mislit tek kakve je poruke slao i dobivao na pp.

Sta bi dao da odgledam utakmicu sa njim.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
trxel je napisao/la:S kojom je lik euforijom pisao po forumu,i mogu mislit tek kakve je poruke slao i dobivao na pp.
Vatreni navijac.Svaka tema ima svog paranoju..Kako sam se smijao kad naleti,kaze raja evo me nakon ko zna kojeg bana,na temi voljenog klubaCartman je napisao/la:trxel je napisao/la:S kojom je lik euforijom pisao po forumu,i mogu mislit tek kakve je poruke slao i dobivao na pp.![]()
Sta bi dao da odgledam utakmicu sa njim.
Imaju oni još ovakvih, šteta što se to ne sankcioniše oštrijeRooney88 je napisao/la:Dobar posao moderacijo.
Ih davno je Paranoja za tebe rekao da si ustvari navijac Chelsea.Rooney88 je napisao/la:Dobar posao moderacijo.
oplakahcujem da ste zainteresovani za kezmana,milivoje novakovica,i dzemu berberovica,al ja misim da to nije istina
Od necega moras krenuti, nek` i ostali trolovi zavrse isto.rio_Ferdy88 je napisao/la:Imaju oni još ovakvih, šteta što se to ne sankcioniše oštrijeRooney88 je napisao/la:Dobar posao moderacijo.
E to je vec uvreda. Ono, ispod pojasa za suspenzije.Cartman je napisao/la:Ih davno je Paranoja za tebe rekao da si ustvari navijac Chelsea.Rooney88 je napisao/la:Dobar posao moderacijo.
It is believed United are now in prime position to seal a deal, with rival clubs dropping out of the race because, privately, they believe Sir Alex Ferguson has already secured the player.
Spurs on Tuesday night moved to distance themselves from Zaha, but it is understood numerous Premier League clubs who were following his progress have taken a step back recently because they are sure he is United-bound.
Palace hoped if a deal was agreed this month, United would agree to loan them Zaha for the rest of the season.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.