E neka si ti svoj zadatak izvršio a bolesnik ti je onaj što te je poslao na ovaj forum.open je napisao/la:Sretno Olimpicu.
@Mancini buaaaa, bolesnice.

E neka si ti svoj zadatak izvršio a bolesnik ti je onaj što te je poslao na ovaj forum.open je napisao/la:Sretno Olimpicu.
@Mancini buaaaa, bolesnice.
pacovi_tu_ima je napisao/la:izgled buduće maskote olimpica
Nije to maskota vec novi vodja vucova s Drinepacovi_tu_ima je napisao/la:izgled buduće maskote olimpica
Evo sada sam procitao onaj novi clanak ovdje na SS.ba, meni uopste ne lici da ce doci do bilo kakve fuzije cak ni na ljeto, samo se Olimpic seli u Goražde, dok FK Goražde nastavlja sa svojim radom.KB-TM87 je napisao/la:znaci ostace do ljeta olimpic u gorazdu i gorazde u drugoj ligi a od ljeta se spajaju
U Goražde su sa njima išli i predstavnici Nogometnog saveza BiH, tako da će Gracić na čelu sa načelnikom i predsjednikom Goražda uspjeti završiti uslove za Premier ligu BiH.bosnas_ je napisao/la:svaka cast Gorazdu,odlican potez grada i nacelnika! ali problem je stadion koji je realno c kategorije i za uslove u BIH...pod hitno treba izgraditi jednu novu tribinu sa svlacionicama i pratecim sadrzajima,a ovu staru dobro renovirati,postaviti stolice duz cijele tribine itd... grad Gorazde ce biti prepoznatljiv sportski centar i svakoj ekipi ce biti tesko tu igrati,jer svi znamo kakvu publiku ima taj grad... ali ne znam kako ce naci novce za tu novu tribinu koja im je prijeko potrebna,jedino kredit ili sta vec!? jer bez adekvatnog stadiona dzaba ti i publika i ambicije...
Ja u tekstu koji je objavio SS.ba nisam nigdje procitao da ce doci do fuzije:Slobodanpad1945 je napisao/la:U Goražde su sa njima išli i predstavnici Nogometnog saveza BiH, tako da će Gracić na čelu sa načelnikom i predsjednikom Goražda uspjeti završiti uslove za Premier ligu BiH.bosnas_ je napisao/la:svaka cast Gorazdu,odlican potez grada i nacelnika! ali problem je stadion koji je realno c kategorije i za uslove u BIH...pod hitno treba izgraditi jednu novu tribinu sa svlacionicama i pratecim sadrzajima,a ovu staru dobro renovirati,postaviti stolice duz cijele tribine itd... grad Gorazde ce biti prepoznatljiv sportski centar i svakoj ekipi ce biti tesko tu igrati,jer svi znamo kakvu publiku ima taj grad... ali ne znam kako ce naci novce za tu novu tribinu koja im je prijeko potrebna,jedino kredit ili sta vec!? jer bez adekvatnog stadiona dzaba ti i publika i ambicije...
Samo mi nije jasno zašto će se sada FK Goražde boriti za ostanak u 1.ligi FBiH, kada se svakako sljedeće sezone integrišu u jedan klub.
Treba se preimenovati u jednostavno "FK Olimpic" i gotovo, cemu potreba da se napise i grad poslije naziva klubaVamos je napisao/la:Znaci da se tema moze preimenovati u F.K Olimpic GORAZDE.
Fuzija druže, ali je moguća samo od ljeta. Po pravilniku NS BiH nije moguća ranije. Onda će biti mladi tim i ovaj tim u Premijer ligi BiH.BeyKopites je napisao/la:Ne vidim svrhu prelaska Olimpica u Goražde osim ako nije fuzija.U svakom drugom slučaju su se zayebali praavo
pa valjda zato da svaki od ova dva kluba zadrzi nesto od svog identiteta..AnelZ je napisao/la:Treba se preimenovati u jednostavno "FK Olimpic" i gotovo, cemu potreba da se napise i grad poslije naziva klubaVamos je napisao/la:Znaci da se tema moze preimenovati u F.K Olimpic GORAZDE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.