AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Bertrand
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Bertrand » 09 jan 2013, 13:14

French newspaper L’Equipe has revealed that AC Milan have opened talks to sign Udinese's Algerian defender Mehdi Benatia, 25.
E ovo bi bio posao i po. Samo nista prije ljeta. Mozda ga samo kaparisati sad u januaru.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 09 jan 2013, 14:13

slika
BOlje da igra 4-2-3-1 je 4-3-3 nece moci lako proci, uzet ce im sredinu terena i ledeni su...ostace trojan u napadu osjecen :S

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 09 jan 2013, 14:16

bit ce Shaarawy i Emanuelson povučeni no sikiriki ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 09 jan 2013, 14:53

IlPrincipe je napisao/la:bit ce Shaarawy i Emanuelson povučeni no sikiriki ..

I trebaju, ali se onda puno trose... jer ovako ce jednostavno pojesti Ambru Montoliva i Princa.. nadam se pobjedi MIlana, pogotovo kad im igra Matri u napadu :lol:

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 09 jan 2013, 15:05

too Urby :lol: :lol:
ima da ih zalomi :D :D

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 jan 2013, 15:14

Roma are monitoring Adryan from Flamengo, acc. to Sky. Highly talented player. Definitely a player that Milan should sign for the future.
Evo neki dan sam ja spominjao ovog fubalera
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 09 jan 2013, 15:40

"If Thiago Silva is not happy at PSG he can go back from where he came from, it won't be the end of the world" - Leonardo

ajmo skupljat po marku po dvi' ko koliko moze nek da,samo da ga vratimo :D :lol: :lol:

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 09 jan 2013, 15:45

Nije loš sastav , bar što se tiče odbrane :)
Sloboda Tuzla !!!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 jan 2013, 15:53

Sastav odlican ali zasto Urby? Lijevi bek nama krilo, ili jos gore ova formacija se vrlo lahko moze transformisati u 4-3-1-2 gdje bi on igrao trequartistu a tu smo donji to je on pokazao vise puta. Tehnicar jeste, al ne moze napraviti prevagu jer je **** lijevi bek logicno. Umjesto da gurne Nianga, talenta, on ovog igraca stavlja kojem ovo je totalno neprirodna pozicija. I oni ce staviti nekoliko mladih. Nisu u punom sastavu. A mi najjace sto imamo. Opet patnja ce biti sa onim Zucom, frajer ko pikado samo naprijed vidi i u desno. Al na njega ide Isla, losiji od Lichtstainera sigurno. Montolivo i Boateng moraju odraditi lavovski posao ako hocemo nesto da dobijemo, jer Ambrosini ne moze trkacki sa ijednim njihovim u vezi. Ocekujem remi. 2-2 moja prognoza. Nek nam je Bog na pomoci.

P.S. Gdje ima prenos?

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 09 jan 2013, 15:57

A_d_0 je napisao/la:Sastav odlican ali zasto Urby? Lijevi bek nama krilo, ili jos gore ova formacija se vrlo lahko moze transformisati u 4-3-1-2 gdje bi on igrao trequartistu a tu smo donji to je on pokazao vise puta. Tehnicar jeste, al ne moze napraviti prevagu jer je **** lijevi bek logicno. Umjesto da gurne Nianga, talenta, on ovog igraca stavlja kojem ovo je totalno neprirodna pozicija. I oni ce staviti nekoliko mladih. Nisu u punom sastavu. A mi najjace sto imamo. Opet patnja ce biti sa onim Zucom, frajer ko pikado samo naprijed vidi i u desno. Al na njega ide Isla, losiji od Lichtstainera sigurno. Montolivo i Boateng moraju odraditi lavovski posao ako hocemo nesto da dobijemo, jer Ambrosini ne moze trkacki sa ijednim njihovim u vezi. Ocekujem remi. 2-2 moja prognoza. Nek nam je Bog na pomoci.

P.S. Gdje ima prenos?
sport klub!!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 09 jan 2013, 16:17

jos jednom dirni u Urby-a i poslat cu svoje agente na tvoja vrata :lol: :lol:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 09 jan 2013, 16:48

Navodno vam stiže Kucka iz Genoe.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 jan 2013, 16:55

Meni je Urby bas drag igrac ,nije on los ,a nije mu ni prirodna pozicija bas LB nego lijevo krilo , koliko ja znam
eh u ovoj utakmici protiv Juveta on ce haman igrat desno krilo

Evo od neki dan sto smo govorili o onom Riccardu Saponari
BREAKING: Sky Italia reports that Milan and Empoli have reached an agreement for Riccardo Saponara. Milan will pay €4m for 50%.
A few of Milan's youth players could be included in the Saponara deal, according to Sky. Parma own the other 50% of the player.
Galliani: "Riccardo Saponara certainly falls within our new criteria and policy."
Riccardo Saponara will stay at Empoli for the rest of the season. Milan will negotiate with Parma for the other 50% in the summer.
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 09 jan 2013, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 jan 2013, 16:57

Ma nemam nista protiv momka, Boze sacuvaj, al znam da je u Ajaxu (ako dobro znam) igrao lijevog beka. Sad tolika transformacija je nemoguca. A ti ne salji nikog ziv bio. :D :D

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 jan 2013, 16:59

A_d_0 je napisao/la:Ma nemam nista protiv momka, Boze sacuvaj, al znam da je u Ajaxu (ako dobro znam) igrao lijevog beka. Sad tolika transformacija je nemoguca. A ti ne salji nikog ziv bio. :D :D
igro je on u Ajaxu i LB a i LW koliko znam ako nego vise zna neka kaze ,uglavnom nije mu strana pozicija ni LB ni LW ,da zakljucimo polivalentan je igrac :D
(İbn Qajjim)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 jan 2013, 17:01

meho-medo je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Ma nemam nista protiv momka, Boze sacuvaj, al znam da je u Ajaxu (ako dobro znam) igrao lijevog beka. Sad tolika transformacija je nemoguca. A ti ne salji nikog ziv bio. :D :D
igro je on u Ajaxu i LB a i LW koliko znam ako nego vise zna neka kaze ,uglavnom nije mu strana pozicija ni LB ni LW ,da zakljucimo polivalentan je igrac :D
Polivalentan igrac koji ne smije imati mjesta u jednom Milanu. Ali u danasnjem Milanu bi imali i ja i ti mjesta izgleda.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 jan 2013, 17:08

I bacite kojih linkova za nas koji nemamo sportklub :D
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

emilio
Kontakt:

Post Postao/la emilio » 09 jan 2013, 17:10

Ljudi moji Urby je vezni igrac i u Ajaxu je igrao centralnog veznog (po potrebi lijevog beka) ,a lavovski posao odradi sto se tice defanzive ,borac je nema sta ;) ,mada bi volio Bojana veceras od prve minute al eto trener ima svoje neke cake haha...
Hajde idemo veceras proci dalje :D

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 09 jan 2013, 17:19

Ja Emanuelsona ne volim, totalno ograničen igrač .. Glumi Robbena. Zamišljam ga u timu poput Evertona etc ..

4 – Giampaolo Pazzini has either scored (four) or assisted (one) one goal in each of Milan’s last five games. Pazzo. - GRAZIE PRESIDENTE

Prijenos imate na Sportklubu a i ovdje ce bit 20linkova za utakmicu http://www.usagoals.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 09 jan 2013, 17:30

Evo Milan dovodi haman pola Europe nema igrača da nije potpiso za Milan :lol:
Kao ovaj Sapunjara bi trebo biti sad u 50% vlasništu. Majku mu ćelo nas opet trola slika
Na pitanje za Zaccarda rekao je vidjet ćemo kuku lele majko moja :lol:

Večeras ne očekujem puno ipak je kup a Milan to nikad nije interesovalo ali ne bi bilo loše dobiti lopove i onda pustiti Laziu :mrgreen:
Htjeti će torinezi osvetu za ono nedavno i imat će motiv iako su sad pokusali od Sampdorije opet su veliki favoriti. Ako ništa očekujem dobru borbu i da slika metne staroj kuravi koji put.
Šteta što nema slika da pojede lijevu stranu opet.
Ali tu je slika :lol:

BTW Tanti auguri Ringhio! Obrati pažnju na 0:59 šta reći kome? 8-)

[youtube][/youtube]
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.