FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Pravo prijateljski, nema šta.
Schalke 04 - Bayern 05.
Schalke 04 - Bayern 05.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Naravno i ne samo trenutno nego u posljednjih nekoliko godina. Tacnije, od njegovog dolaska 2007. godine, on se nametnuo kao vodja tima i igrac preko kojeg se gradila vecina napada.badstuber je napisao/la:Ribery je trenutno najbolji Bayernov igrac a dokazao je to jos jednom i danas
Danas je samo jedna ogromna klasa i definitivno spada medju 5 najboljih igraca Svijeta.
Danasnja prijateljska je jos samo jedan pokazatelj Bayernove snage (stoji da je Schalke igrao u dosta sarenom sastavu, ali to ne treba da bude neki alibi) i dokaz da ce u drugom dijelu sezone nastaviti tamo gdje su stali.
U nedjelju u 18.00h prijateljska protiv Unterachinga i to opet na Sport 1.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bayw+ern ne pratim, barem ne u zadnje vrijeme, niti dešavanja u i oko.
Buytenu su potpisali izlaznu kartu, hm smradovi
, eh jedino će ih izvući ukoliko se Belgijano odlučio za kačenje kopački negdje na zid.
Danas pobjede, znači samo jedno
Šalke je pao, trebaju novog trenera, konsolidaciju redova dok je još vrijeme za to, a naš Jupko piči li piči
, saradnju produžiti, Jupko je heroj naš
,
za svakojake sisteme i taktike rješenje ima!
Buytenu su potpisali izlaznu kartu, hm smradovi

Danas pobjede, znači samo jedno

za svakojake sisteme i taktike rješenje ima!

Eh Klare Juppko svoje završava u Bayernu 99 % na kraju sezone. Velike su naznake da će to tako biti.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
effe_sa je napisao/la:Eh Klare Juppko svoje završava u Bayernu 99 % na kraju sezone. Velike su naznake da će to tako biti.

Eh kad si već tu moram te nešto pitati.

U zadnje vrijeme kao da si oronuo, postovi robotski.

Znam s vremena na vrijeme obaveze gadnije priklješte,
ali tvoji postovi su ispod svakog nivoa, nema vedrine, nema smajlija tvojih, evo iako si u svom repertoaru imao samo

No, nek si tu, a ne shvatam kakav je forum bez quotanja, pa yebote to je kao ljubav...(secko nastavi

Ali svakako da je daleko najbolja tema na ovom forumu otišla u helać, eno onaj kreten

A o hantragi ne treba riječi trošiti,
ko zna po kakvim kafanama lumpuje.

Na osnovu cega si ti donio ovaj zakljucak? Imas li kakav izvor?effe_sa je napisao/la:Eh Klare Juppko svoje završava u Bayernu 99 % na kraju sezone. Velike su naznake da će to tako biti.
Stern des Südens
Pa ovako dosta se to povlači po medijima, a s obzirom da mogu često pročitat stvari između redova kada su prilike u Njemačkoj u pitanju onda sve to tako izgleda. Iako oficijelno ništa još nije konačno.proFCB je napisao/la:Na osnovu cega si ti donio ovaj zakljucak? Imas li kakav izvor?effe_sa je napisao/la:Eh Klare Juppko svoje završava u Bayernu 99 % na kraju sezone. Velike su naznake da će to tako biti.
A druga stvar je što je jučer tokom utakmice sa Schalkeom komentator koji je jako blizak Bayernu rekao da imaju neke informacije iz Bayernovog tabora kako ugovor s Juppom neće biti produžen. Znači moguće je da su se uprava i Jupp tako već i dogovorili. I naravno i ako je tako onda će se to saopštit nekad pred kraj sezone...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Aha aha,pa dobar si ak citas izmedju redova,procitaj sad mene izmedju redova,hehe!
Sto se tice tog saopstavanja pred kraj sezone,to sam ja neki dan procitao da ce se u martu sve znati te da ce javiti da li Jupp ostaje ili odlazi.
Sto se mene tice, ukoliko osvoji bulli,kup,ligu prvaka,nesto makar od toga,iako djeluje da smo ligu vec uzeli,volio bih ligu prvaka, onda stvarno je vrijeme i mjesto da se pozdravi i da ode. Mozda ne skroz iz nogometa,ali recimo iz Bayerna svakako bi otisao kao pobjednik,a ne kao loser!!!
A tvoj vruci kandidat,posto citas izmedju redova, JE???

Sto se tice tog saopstavanja pred kraj sezone,to sam ja neki dan procitao da ce se u martu sve znati te da ce javiti da li Jupp ostaje ili odlazi.
Sto se mene tice, ukoliko osvoji bulli,kup,ligu prvaka,nesto makar od toga,iako djeluje da smo ligu vec uzeli,volio bih ligu prvaka, onda stvarno je vrijeme i mjesto da se pozdravi i da ode. Mozda ne skroz iz nogometa,ali recimo iz Bayerna svakako bi otisao kao pobjednik,a ne kao loser!!!
A tvoj vruci kandidat,posto citas izmedju redova, JE???

Stern des Südens
Pa super bi bilo da ode kao pobjednik i mislim da hoće, a onda će vjerovatno završit trenersku karijeru. Što će mu stres više?proFCB je napisao/la: Sto se mene tice, ukoliko osvoji bulli,kup,ligu prvaka,nesto makar od toga,iako djeluje da smo ligu vec uzeli,volio bih ligu prvaka, onda stvarno je vrijeme i mjesto da se pozdravi i da ode. Mozda ne skroz iz nogometa,ali recimo iz Bayerna svakako bi otisao kao pobjednik,a ne kao loser!!!

Bilo je tih vrućih kandidata, a da ti pravo kažem sad ne mogu naslutit tog nekog pravog. Al dok vrijeme malo odmakne, možda opet šta skužim.....proFCB je napisao/la: A tvoj vruci kandidat,posto citas izmedju redova, JE???

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
U zadnje vrijeme i nisam bas dobar sa vremenom, ali svakako moram iskoristiti priliku da pozdravim najbolje forumase na najboljem podforumu.
Citao sam malo postove, pratio sam i desavanja,pa uglavnom ovdje je i pomenuto ono najvaznije ali ovom prilikom samo cu se malo dotaci @Omerove konstatacije da je Ribery medju 5 najboljih igraca svijeta.
Ja mislim da je Ribery trenutno medju 3 najbolja igraca svijeta, i jedan od najboljih igraca Bayerna svih vremena, ako ne i najbolji.
No, vjerovatno da se pita javnost ili FIFA Ribery nebi bio ni medju 15 najboljih u ovom trenutku.
U zadnjih par dana smo imali priliku vidjeti kako je FIFA odabrala idealni tim svijeta za 2012 godinu, a vec sam na ovoj temi pominjao da se Ribery nije mogao naci ni u izboru za zlatnu loptu.
Nesto je trulo u zemlji Danskoj..

Citao sam malo postove, pratio sam i desavanja,pa uglavnom ovdje je i pomenuto ono najvaznije ali ovom prilikom samo cu se malo dotaci @Omerove konstatacije da je Ribery medju 5 najboljih igraca svijeta.
Ja mislim da je Ribery trenutno medju 3 najbolja igraca svijeta, i jedan od najboljih igraca Bayerna svih vremena, ako ne i najbolji.
No, vjerovatno da se pita javnost ili FIFA Ribery nebi bio ni medju 15 najboljih u ovom trenutku.
U zadnjih par dana smo imali priliku vidjeti kako je FIFA odabrala idealni tim svijeta za 2012 godinu, a vec sam na ovoj temi pominjao da se Ribery nije mogao naci ni u izboru za zlatnu loptu.
Nesto je trulo u zemlji Danskoj..
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Zdravo ekipa.
9.2. ove godine (za oko mjesec dana) ce se na Allianz Areni mec odigrati Bayern Munchen vs Schalke 04.
Zanima me sljedece.
Spletom okolnosti bi se mogao tada naci u Munchenu pa me zanima otprilike koliko se krecu cijene karata za ovu utakmicu ili bilo koju ako nema puno razlike?
Hvala !
9.2. ove godine (za oko mjesec dana) ce se na Allianz Areni mec odigrati Bayern Munchen vs Schalke 04.
Zanima me sljedece.
Spletom okolnosti bi se mogao tada naci u Munchenu pa me zanima otprilike koliko se krecu cijene karata za ovu utakmicu ili bilo koju ako nema puno razlike?
Hvala !
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
- brzitesanj
- Kontakt:
Najbolji klubovi uovoj sezoni prema portalu WhoScored.com
1. Bayern Munhen
2. Barcalona
3. Juventus
4. Leverkusen
5. Napoli
6. PSG
7. BvB
8. Fiorentina
9. Inter
10. Real Madrid
1. Bayern Munhen

2. Barcalona
3. Juventus
4. Leverkusen
5. Napoli
6. PSG
7. BvB

8. Fiorentina
9. Inter
10. Real Madrid
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Oronuo nisam, pun sam svježine....Klare je napisao/la: Eh kad si već tu moram te nešto pitati.![]()
U zadnje vrijeme kao da si oronuo, postovi robotski.![]()
Znam s vremena na vrijeme obaveze gadnije priklješte,
ali tvoji postovi su ispod svakog nivoa, nema vedrine, nema smajlija tvojih, evo iako si u svom repertoaru imao samo![]()
![]()
prva 3, bilo ti mrsko dalje tražiti.
![]()

A LAŽEŠ za smajliće, koristio sam sve moguće....

Možda ga sretnem u nekoj kafani....Klare je napisao/la: A o hantragi ne treba riječi trošiti,
ko zna po kakvim kafanama lumpuje.

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- brzitesanj
- Kontakt:
Bayernov raspored za prvih 10 kola drugog dijela sezone

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Omerbavarac
- Kontakt:

Mislim stvarno.

Sammer je savrsen covjek za nabijanje kompleksa konkurenciji i uzimanje igraca ispred nosa, ali ostavimo ovog talenta za konkurenciju iz Dortmunda.

Pa moraju i oni nekoga zemiti pod svoje okrilje.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Fino je to kad mozes uzeti igraca kojeg hoces, ali je problem za tu mladjariju, pocevsi od ovog posljednjeg iz mainza, sto ce propasti ko zetoni na jajernovoj klupi. Mislim genije kirhof dolazi u ekipu koja vec ima dvojicu reprezentativnih stopera i dantea koji je ovu polusezonu bio jedna od najboljih stopera Bundeslige. I ono misli da ce se izboriti za mjesto prvotimca
A i rode ako misli da ce igrati prije lika koji je placen 40 miliona, odmah ga treba u Jagomir poslati

A i rode ako misli da ce igrati prije lika koji je placen 40 miliona, odmah ga treba u Jagomir poslati

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nismo vam mi neverkuzen pa da vam dzaba, od posudjenih kita, pravimo igrace 

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.