Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Samo sam komentarisao kako mi nema logike da se Martin toliko ignoriše i da se svim drugim igračima daje prilika osim njemu. Ili Isla npr. jest da je bio loš ove sezone, ali gori od De Ceglia ne možeš biti ... nema šanse. Jedva čekam da ode.aless je napisao/la: Ja nemogu da vjerujem da i dalje vi kao navijaci juventusa sumnjate u odluke Contea nakon svega sto je covjek donio. Ako Conte kaze tako onda je tako. A ne vi forumski strucnjaci dovodite u pitanje Conteove odluke i onda se nazivate navijacima juventusa smjesno.
Amauri za GdS:"Drago mi je sto sam se vratio u grad gdje sam poceo karijeru. Parma dise lijepom tradicijom fudbala i civilizacije. Ne osjecam se da sam otisao stepenicu nize i ne zalim sto se nisam mogao probiti u velikom klubu. Ovdje imam sve sto je potrebno da se osjecam dobro. Gol protiv Palerma je dosao kao blagoslov posto tek dolazim nakon povrede. I to je prvi put da sam zabio deset sekundi do kraja utakmice. Ne osjecam se spremnim za oprostaj od fudbala i borit cu se jako za pocetnu postavu. Donadoni to ocekuje od mene.Pricati o Europi je prerano uato sto ima cijeli drugi dio sezone i sedam timova je ispred nas na tabeli. Nas cilj je nastaviti nastaviti ovako. Uvijek moramo gledati naprijed i misliti pozitivno. Slazem se sa Donadoniem u svemu. Imamo srecu sto radimo sa trenerom koji je igrao na visokom nivou, zna pobjednicki mentalitet i zna kako da ga prenese na igrace. Donadoniev primjer je da se uvijek ide na pobjedu. Suocit cu se sa Juventusom bas kao sto sam se suocio i sa Palermom: boreci se za dobro Parme. Igra sam dvije i pol godine u Torinu sa mnogim usponima i padovima. Mislim da sam stigao u najvazniji dio svoje karijere u pravi klub u pogresno vrijeme. To su bile teske godine za sve Juventusove igrace. Gol Milanu pomogao da Juve dodje do Scudetta? Ne primam zasluge, Juventus je to osvojio samostalno. Postigao sam taj gol zbog sebe i zbog Fiorentine. Svako malo nazovem Del Piera u Australiju. A zatim i Chiellinia. velikog prijatelja i velikog sampiona."
Hypnose je napisao/la:Milan u najjacem sastavu kojeg je mogao izvesti.... msm ima tu igraca koji ne igraju al' su povrijedjeni i sl. tako da na njih i ne racunam jer ima i kod Juveta Marcha i Asa koji ne mogu igrati svakako.....
Dok mi tu dosta rotiramo...... Igramo bez 5-6 prvotimaca i to mi se ne svidja al' hajd'...-.....
Barem je odbrana na mjestu......
Od ovih nazovi polovnjaka igra jedino Giack, al' on je svemirski brod za Padoina, Pelusa i sl. igrace........
Nadam se da će dobiti šansu večera kako bilo , odličan igrač....Padovan je napisao/la:35 Beltrame
Prescritto je napisao/la:ceveras standardno trpanje lopovskog kluba iz milana, mazzoleni im sigurno nece poklanit penal ko rizolli
Pa zadnji put su vam priznali i ako mebi trebo bitimilanist je napisao/la:Prescritto je napisao/la:ceveras standardno trpanje lopovskog kluba iz milana, mazzoleni im sigurno nece poklanit penal ko rizolli
ajd nadam se da ce makar priznavati ciste golove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.