Evo i mene, obećao juče da ću malo detaljnije o utakmici...
Domaćin izuzetno korektan, teren dobar, čak bolji nego naš, sudije odličan, dakle imali smo sve uslove za jedan dobar rezultat, ali... to malo ali djevojačku sreću kvari, tako bi se reklo...
Odmah da kažem da nije bila stativa nego je pogodio nosač mreže, Olja je šutirao...
Sada po redu:
Starčević: klasično nesiguran u procjenama leta lopte, nesiguran potpuno, pa onda ta njegova nesigurnost se prenosi na ekipu itd, nema nikakvu komunikaciju sa igračima odbrane pa se kao posledica toga često prave korneri potpuno nepotrebno, a juče ja nakon jednog takvog u produžetku te akcije primljen gol, već sam rekao na prvu stativu...
Stupar: uvjerljivo naš najlošiji igrač u toku ove polusezone, početak akcije iz koje smo primili gol nakon njegove greške, nepotrebno odigravanje lopte iz prve, a isto tako i centaršutevi iz trka prvom loptom naravno nikome, često pogrešna predaja, ukratko odavno sazreo za klupu, ali...
Žara:nedorečen, kako u odbrani tako i u napadu, pokazao određenu dozu nediscipline ulazeću u driblinge, naravno gubio lopte i pravio problem u odbrrani...
Markić: prvi put odigrao na mjestu libera, kažu da je to njegova prirodna pozicija, pokazao se dobro, solidan u skoku i tačan u duelu...
Petra: u svakom slučaju pored Lea ove sezone uvjerljivo najstandardniji igrač, izuzetno inteligentan, borben, tačan, dobar u skoku, odlično iznosi loptu, ukratko, njegov nemjerljivi napredak ove sezone je prošao u sjenci stvaranja novog velikog igrača (bikija), ali potpuno neopravdano jer je činjenica da stasao u pravog igrača i pravo čudo će trebati da ga zadržimo ove sezone, a i juče su ga gledali menadžeri, svaka čast za njega...
Sakan: sasvim solidno odradio svoju rolu od nekih 60 ak minuta, solidan...
Vranješ: juče za mene sigurno najveće neprijatno iznenađenje, loša kretnja, loša kontrola lopte, ni jedna prekinuta akcija (igrao nazad sa sakanom), netačan u pasu, puno izgubljenih lopti i pogrešnih predaja, ukratko katastrofa...
Jandra: izuzetno loša partija, loša kretnja, bježanje od duela, zatvaranje iza protivničkih igrača, ukratko igrač manje, zaista veliko razočarenja za igrača sa njegovim iskustvom...
Kliber: još jednom pokazao klasu, riješenje u svakoj situaciji, izuzetna kontrola lopte i kreacija u igri, više nije mogao jer je bio usamljen, obzirom na Jandru....
Kajkut: nije to više onaj igrač sa kraja prošle sezone, nema ga nigdje, nemože izdržati ni jedan duel, loše se kreće, loše postavlja, slično kao stupar, klupa je za njega trenutno najbolja stvar, pa da tamo malo razmisli o svemu...
Bilbija: vidi se da je klasa u pitanju, jednostavno juče usamljen sa Kliberom u želji da igra... obzirom na to više se nije ni moglo...
Izmjene:Stančeski, ništa spektakularno, trebaće vremena da se uklopi...
Perić, svojim ulaskom podigao ritam igre, tražio loptu i duel, dolazio po nju, jednostavno nas je osvježio i mislim da će se vrlo brzo naći u prvih 11...
Stojnić. čitam izjavu da je ovo najlošija igra ove sezone, e pa nije u pravu jer je ono u prijedoru bilo dno dna... ako on uopšte računa tu utakmicu...
I