Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Yucca
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Yucca » 08 jan 2013, 21:26

ramiral@ :D :D druze pisi mene za ligu jer kad sam banovan izgubio mjesto
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 09 jan 2013, 01:07

aless je napisao/la: Ja nemogu da vjerujem da i dalje vi kao navijaci juventusa sumnjate u odluke Contea nakon svega sto je covjek donio. Ako Conte kaze tako onda je tako. A ne vi forumski strucnjaci dovodite u pitanje Conteove odluke i onda se nazivate navijacima juventusa smjesno.
Samo sam komentarisao kako mi nema logike da se Martin toliko ignoriše i da se svim drugim igračima daje prilika osim njemu. Ili Isla npr. jest da je bio loš ove sezone, ali gori od De Ceglia ne možeš biti ... nema šanse. Jedva čekam da ode.

A opet i Paolo i Peluso koji je odradio jedan trening, dobiše priliku prije njih. Padoin i nije loš, sasvim je solidan, ali opet je Martin bolji od njega. Kao i Isla.

I imam svako pravo da komentarišem postavku i igru našeg kluba. Neću samo gledati utakmice i govoriti ma dobro je, kako god da bude biće. U čemu je poenta biti navijač/simpatizer?
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 09 jan 2013, 01:10

http://www.24sata.hr/nogomet/svi-ga-zel ... uve-296494" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 09 jan 2013, 01:54

Ma vrijeme je i da Isla dobije koju minutu da opravda svoj dolazak, Caceres mora sutra biti u prvih 11 jer nije korektno prema njemu nakon onih izjava prosle sezone o prilagodbi koju igrac mora proci.
Alessandro Del Piero !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 jan 2013, 09:34

Očekivani sastavi za večerašnji derbi u Coppa Italia ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 09 jan 2013, 09:45

Milan u najjacem sastavu kojeg je mogao izvesti.... msm ima tu igraca koji ne igraju al' su povrijedjeni i sl. tako da na njih i ne racunam jer ima i kod Juveta Marcha i Asa koji ne mogu igrati svakako.....
Dok mi tu dosta rotiramo...... Igramo bez 5-6 prvotimaca i to mi se ne svidja al' hajd'...-.....
Barem je odbrana na mjestu......
Od ovih nazovi polovnjaka igra jedino Giack, al' on je svemirski brod za Padoina, Pelusa i sl. igrace........
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 09 jan 2013, 09:55

Po meni Isla ne može igrati lijevo ali eto ostaje da se vidi...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 jan 2013, 11:10

Ok @Yucca burazeru...

Kup nije neko takmičenje ali ispasti i izgubiti od jednog od najvećih rivala sigurno nije lijepo zato

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 09 jan 2013, 11:14

Amauri za GdS:"Drago mi je sto sam se vratio u grad gdje sam poceo karijeru. Parma dise lijepom tradicijom fudbala i civilizacije. Ne osjecam se da sam otisao stepenicu nize i ne zalim sto se nisam mogao probiti u velikom klubu. Ovdje imam sve sto je potrebno da se osjecam dobro. Gol protiv Palerma je dosao kao blagoslov posto tek dolazim nakon povrede. I to je prvi put da sam zabio deset sekundi do kraja utakmice. Ne osjecam se spremnim za oprostaj od fudbala i borit cu se jako za pocetnu postavu. Donadoni to ocekuje od mene.Pricati o Europi je prerano uato sto ima cijeli drugi dio sezone i sedam timova je ispred nas na tabeli. Nas cilj je nastaviti nastaviti ovako. Uvijek moramo gledati naprijed i misliti pozitivno. Slazem se sa Donadoniem u svemu. Imamo srecu sto radimo sa trenerom koji je igrao na visokom nivou, zna pobjednicki mentalitet i zna kako da ga prenese na igrace. Donadoniev primjer je da se uvijek ide na pobjedu. Suocit cu se sa Juventusom bas kao sto sam se suocio i sa Palermom: boreci se za dobro Parme. Igra sam dvije i pol godine u Torinu sa mnogim usponima i padovima. Mislim da sam stigao u najvazniji dio svoje karijere u pravi klub u pogresno vrijeme. To su bile teske godine za sve Juventusove igrace. Gol Milanu pomogao da Juve dodje do Scudetta? Ne primam zasluge, Juventus je to osvojio samostalno. Postigao sam taj gol zbog sebe i zbog Fiorentine. Svako malo nazovem Del Piera u Australiju. A zatim i Chiellinia. velikog prijatelja i velikog sampiona."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 09 jan 2013, 12:15

Još se nisam kako treba oporavio od onog katastrofalnog poraza ... Večeras moramo dobiti Milan, kup jeste relativno bitno takmičenje, a činjenica da igramo protiv Milana samo nam daje više motiva ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 jan 2013, 12:41

Hypnose je napisao/la:Milan u najjacem sastavu kojeg je mogao izvesti.... msm ima tu igraca koji ne igraju al' su povrijedjeni i sl. tako da na njih i ne racunam jer ima i kod Juveta Marcha i Asa koji ne mogu igrati svakako.....
Dok mi tu dosta rotiramo...... Igramo bez 5-6 prvotimaca i to mi se ne svidja al' hajd'...-.....
Barem je odbrana na mjestu......
Od ovih nazovi polovnjaka igra jedino Giack, al' on je svemirski brod za Padoina, Pelusa i sl. igrace........

ma rotirao bi i ovaj nas sigurno ali dosao je u situaciju da nema koga rotirati. pola prvotimaca ne moze da igra, povrede zavladale opet :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

BellaJuventina
Kontakt:

Post Postao/la BellaJuventina » 09 jan 2013, 13:17

Ako niste znali veceras ima direktan prenos na Sportklubu. :)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 09 jan 2013, 13:41

Veceras treba ocekivati odbranu i vezni red na mnogo vecem nivou nego u nedjelju. Tesko da cemo u tri dana pretrpjeti dva poraza na nasem stadionu.

FORZA JUVE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 09 jan 2013, 13:45

Kako sam ja gotivio Amaurija na početku to je nevjerovatno :mrgreen:Kad god bi zabio ustao bih i rekao..To bože,ti si bog. :lol: :lol:
FJ
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 jan 2013, 14:04

35 Beltrame
36 Rugani

Momci iz Primavere pozvani za večerašnju utakmicu u nedostatku nekih igrača, Beltrame i Vučinić su jedini napadači, sve zavisi kako se rezultat bude kretao, možda vidimo i debi Beltramea, ako ne bude potrebe da Vučinić ulazi :).

Nadam se pobjedi večeras, prije svega zbog kiksa u nedjelju, ali i zbog činjenica da je ovaj raspored kupa idealan, tako da bi se moglo ponovo do finala.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 09 jan 2013, 14:27

Padovan je napisao/la:35 Beltrame
Nadam se da će dobiti šansu večera kako bilo , odličan igrač....
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 09 jan 2013, 15:09

Nadam se pobjedi veceras, igraci ce gristi da se iskupe za poraz od Sampdorie!

Forza Juve!
1946

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 09 jan 2013, 15:20

ceveras standardno trpanje lopovskog kluba iz milana, mazzoleni im sigurno nece poklanit penal ko rizolli
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 jan 2013, 16:13

Prescritto je napisao/la:ceveras standardno trpanje lopovskog kluba iz milana, mazzoleni im sigurno nece poklanit penal ko rizolli

ajd nadam se da ce makar priznavati ciste golove :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 09 jan 2013, 16:31

milanist je napisao/la:
Prescritto je napisao/la:ceveras standardno trpanje lopovskog kluba iz milana, mazzoleni im sigurno nece poklanit penal ko rizolli

ajd nadam se da ce makar priznavati ciste golove :D
Pa zadnji put su vam priznali i ako mebi trebo biti
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.