Kaze on, kaze macca, vjerovatno je to to, Ince je nas igrac.Karl @Karlton81
Been told Ince is done. #LFC
Jos jedna propala investicija, bar je to moje misljenje, ali eto, vidjet cemo.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Kaze on, kaze macca, vjerovatno je to to, Ince je nas igrac.Karl @Karlton81
Been told Ince is done. #LFC
Ma da,los dan jednostavnoneurofunk je napisao/la:Joj nećemo valjda taj poraz do kraja vremena spominjatHenderson je napisao/la:Ova Aston Villa je jedino nas mogla dobiti u gostima.Desilo se i šta, jbg i mi završili poso sa QPR za jedno poluvrijeme a Čelzi kući izgubio
Ne mogu ti nikako opisati koliko si me iznenadio svojim komentarom. Kada smo ispali od Swansea prvi si dotrčao da napišeš neka smo ispali iz ovog bajramskog turnira ... Kada ispadnemo iz FA Cupa i EL, opet ćeš isto napisati. Što? Da ne bi nekim slučajem neko uvrijedio, povrijedio, Brendona Rodgersa i njegovu neozbiljnost.neurofunk je napisao/la:Joj nećemo valjda taj poraz do kraja vremena spominjatHenderson je napisao/la:Ova Aston Villa je jedino nas mogla dobiti u gostima.Desilo se i šta, jbg i mi završili poso sa QPR za jedno poluvrijeme a Čelzi kući izgubio
btw. Sahin's problem is that he's too lightweight not enough desire in him too succeed. So out he goes.
VolimLiverpool je napisao/la:Ko je taj Ince?
Šta ti je bolan ?Henderson je napisao/la:Ne mogu ti nikako opisati koliko si me iznenadio svojim komentarom. Kada smo ispali od Swansea prvi si dotrčao da napišeš neka smo ispali iz ovog bajramskog turnira ... Kada ispadnemo iz FA Cupa i EL, opet ćeš isto napisati. Što? Da ne bi nekim slučajem neko uvrijedio, povrijedio, Brendona Rodgersa i njegovu neozbiljnost.neurofunk je napisao/la:Joj nećemo valjda taj poraz do kraja vremena spominjatHenderson je napisao/la:Ova Aston Villa je jedino nas mogla dobiti u gostima.Desilo se i šta, jbg i mi završili poso sa QPR za jedno poluvrijeme a Čelzi kući izgubio
btw. Sahin's problem is that he's too lightweight not enough desire in him too succeed. So out he goes.
Sjećam se sa da si prije tekme postavio klip sa rezultatom iz prošle sezone kada je bilo 1-1 i rekao si biće ozbiljnije. FT 1-3.
Smiješno, i žalosno u isto vrijeme, je izgubiti od Aston Ville 1-3 kući. Ta Villa je noćas izgubila od četveroligaša i primila je 3 komada a mogla je komotno još barem dva. Ne bih mi naumpao taj poraz da ih jedan maleni Bradford nije noćas zgazio. Zanemarimo Chelsea i Tottenham.
Carlo je napisao/la:neurofunk, koga ti braniš? rodgersa, klub, vlasnike? ne kontam te, baš pišeš čudne postove
njegov sinPonos Torina je napisao/la:VolimLiverpool je napisao/la:Ko je taj Ince?![]()
Ko bi to mogao biti ? Coates mozda ?Karl @Karlton81
Ince deal involves a player going on loan to Blackpool but I don't know who.
Odgovaram samo ozbiljnim forumašimatyler durden je napisao/la:Carlo je napisao/la:neurofunk, koga ti braniš? rodgersa, klub, vlasnike? ne kontam te, baš pišeš čudne postove
upravo, koga ti branis neurofunk? koji je tvoj problem, niko te ne konta![]()
. Hoce to tako kad umijesas svoj ljubavni zivot u forumski zivot.
ja bi ovog volio vidjeti u dresu liverpoola al male su sansePhill Jackson je napisao/la:koga zanima ince ko yarmolenko i adam johnson igra, isti stil
evo sta je pouzdani musker nedavno rekonummaLFCŽ je napisao/la:Ko bi to mogao biti ? Coates mozda ?Karl @Karlton81
Ince deal involves a player going on loan to Blackpool but I don't know who.
Mada sad opet nije sigurno da dolazi Ince, pola ih govori da je gotovo, pola da nije.
J..o lud zbunjenog
@feraJoseph Musker @Musker_LFC
Jack Robinson & Dani Pacheco could both sign for Blackpool on loan next month. Liverpool are talking to a few clubs about both players.
ne, nego pitam onako, već duže vrijeme pišeš čudne postove pa mi nije jasno. naprimjer, zašto da ne spominjemo poraz protiv ville? pa goreg meča nisam pogledao ima godina i po.neurofunk je napisao/la: @Carlo ne kontam, čemu sad to pitanje ? Ko grom iz vedra neba ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.