Možda je sad jasnije o kome se radi.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Pitaću mog nekad klempavog jarana Danija možda on znamandraX je napisao/la:Pogrešno sam se izrazio, portugalski mesar je u pitanju.![]()
Možda je sad jasnije o kome se radi.
Mesar je De Jong,Pepe je više nestabilna osoba.Kad mu dođe da udari nekog udariće ga i to je tomandraX je napisao/la:Jašta neg' mesar, ne govorim to na osnovu tekmi sa Barcom, nego inače...pratim ja tekme Reala i više nego što ti misliš.![]()
Samo si i ti namazan mali.
1:1 prva tekma. i to je malaga izjednačila pri samom kraju.zlatan1982 je napisao/la:kako je malaga igrala prvu tekmu protiv eibara jer vidim da gube 0:1 a to su barsini protivnici u 1/4 finalu..evo ima na areni prenos...
edit:bilo je 1:1
ako eibar izdrži još pola sata barsa bi opet mogla sa nižerazrednim klubom igrati u kupu...
procitaj @mandraXov post, covjek objasnioM4kaveli je napisao/la:Ma hajd dizajn i nekako, nije los.
Ali pogledajte te boje na domacem dresu.
Izgledaju veoma ''jeftino'', ono k'o s pijace.
Pomalo oboga if you ask meMonolog je napisao/la:Sveti, to dobio seminarski na temu "kako reaguju ljudi kada im dirate u nešto što vole" ili...?Ako jesi, onda mogu razumjeti određene stvari, al' ako pišeš određene stvari čisto da bi isprovocirao navijače Barcelone, u tom slučaju se ne razlikuješ od njih. Nemoj samo napisati da je sve zajebancija, past ćeš mi u očima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.